wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

JÁTSZVA TEREMTÜNK EGYEDI TEREKET - MONTANA FURNITURE

JÁTSZVA TEREMTÜNK EGYEDI TEREKET - MONTANA FURNITURE Irodabútor,Europa Design, Montana Furniture, design, dán design, minőség, színek, részletek,moduláris,fenntartható

A végtelen lehetőségek által kínált teljes szabadságot élvezhetjük, ha a Montana Furniture színpompás, egész életre tervezett bútorai mellett döntünk. A Montana Furniture Peter J. Lassen filozófiáján alapul, miszerint mindannyiunknak szüksége van a szabadságra és a természetes vágyra, hogy saját személyes tereinket magunk ízlése szerint hozhassuk létre.


Családi örökség és dán dizájn

A családi tulajdonban lévő Montana Furniture 1982 óta kínál személyre szabott tárolási megoldásokat generációk számára. A dániai high-end bútorgyártó céget Peter J. Lassen alapította, aki megalkotta a moduláris Montana rendszert. A vállalatot ma Peter fia, Joakim Lassen vezeti, aki az ötödik generációs bútorgyártással foglalkozó  leszármazott, és egyben a híres Fritz Hansen dédunokája.

Moduláris megoldások

A Montana rendszer a végtelen variálhatóság és a személyre szabhatóság jegyében született. A moduláris tárolórendszer lehetőséget ad arra, hogy mindenki saját ízlésének és igényeinek megfelelően alakítsa ki bútorait. Legyen szó nappaliról, hálószobáról, irodáról vagy akár gyerekszobáról, a Montana elemei minden térben helytállnak, és kreatív megoldásokat kínálnak.


montana oat


Fenntarthatóság és minőség

A Montana Bútorgyártó elkötelezett a fenntarthatóság mellett. A cég termékei környezetbarát anyagokból készülnek, és gyártási folyamataik során minimálisra csökkentik az ökológiai lábnyomot. A minőségi anyagok és a precíz gyártási technológiák biztosítják, hogy a Montana bútorok hosszú élettartamúak és tartósak legyenek.

Montana 41 művészi színárnyalata

A Montana funkcionális és rugalmas rendszere 41 művészi és összetett színárnyalatban érhető el, amelyeket szoros együttműködésben fejlesztettek ki az elismert dán tervező és színszakértő, Margrethe Odgaard-dal.

A színek jelentősége óriási. Kifejezik hangulatunkat, különös atmoszférát termthetnek, meghatározzák identitásunkat. A színek kulcsfontosságúak a Montana által képviselt design-ban. Céljunk, hogy befolyásolják és inspirálják a belső terek világát a színekről alkotott elképzeléseikkel. Élénk és világos. Sűrű és mély. Minden célra létezik egy megfelelő szín.


montana kevi


Dán design – Dániában gyártva

Minden Montana modult Dániában terveznek, fejlesztenek, és Dániában folyik a gyártás ia. Naponta több mint 140 szakember dolgozik keményen egy kisvárosban, Funen szigetén, hogy fenntartsák a legmagasabb szintű feldolgozási, festési és összeszerelési szabványokat – biztosítva, hogy Montana bútorai egy életen át tartsanak.

2007 óta a Montana kizárólag vízbázisú lakk színeket használ, amelyek nem tartalmaznak semmilyen egészségre vagy környezetre káros oldószert.

A Montana rendszer rendelkezik a Dán Beltéri Klíma Tanúsítvánnyal, és a cég az első bútor márkák között volt Európában, amely megszerezte az EU hivatalos ökocímkéjét, az EU Ecolabel-t. 


montana livingCIKK AJÁNLÓ


SALONESATELLITE 2024 GYŐZTESEI

SaloneSatellite 2024 győztesei Europa Design, Salone, SaloneSatellite, special mention, young talents, design
SaloneSatellite - Connecting DesignA  fiatal designerek világszerte egyik...
2024-05-02

MILANÓ 2024 BESZÁMOLÓ WORKSHOP AZ EUROPA DESIGN...

Milanó 2024 beszámoló workshop az Europa Design Auditóriumában ITA, SalonedelMobile.Milano, Riva1920, Arper, Caimi, Slalom, Truedesign, Pedrali, Infiniti, Scab, Polflex, Fantoni, Resol, Plust, Serralunga, GandiaBlasco, Arteinmotion, Salonesatellite, BrianzaDesign
Inspiráló délutánt tölthettünk tegnap az Europa Design Wellpoint...
2024-05-14

COLONNADE IRODA REFERENCIÁNK AZ ÉV IRODÁJA...

Colonnade iroda referenciánk Az Év Irodája Verseny győztesei között! EuropaDesign, Colonnade, AzÉvIrodája, AzÉvKözépvállalatiIrodája, győztes, officedesign,,designfurniture,Pedrali,Sits,Hay,Arper
A nyertes koncepció: esztétikus, harmonikus, természetközeli, olyan...
2024-04-22

EHHEZ AJÁNLJUKIkara Actiu
termék információ
termék raktárlista

Ikara

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Atreo Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo

termék raktárlista
# Alea Nincs

Atreo Wood Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo Wood

termék raktárlista
# Alea Nincs

Alya BQ1559 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BQ1559

termék raktárlista

Dodo Sitland
termék információ
termék raktárlista

Dodo

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Alya BU1524 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BU1524

termék raktárlista

Calmas SO2286 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Calmas SO2286

termék raktárlista

Classic Sitland
termék információ
termék raktárlista

Classic

termék raktárlista
# Sitland Nincs

REFERENCIÁK

KMW

KMW

SANOFI

sanofi

EWBC

EWBC

K&H

K&H

LOGMEIN KFT.

LogMein Kft.

MCDONALDS -...

McDonalds - Aréna Plaza

AMC NETWORKS...

AMC Networks Central Europe

MAGÁNRENDELŐ

Magánrendelő

BECAUSE AGENCY

Because Agency

DAIKIN

Daikin

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...