wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

PEDRALI - SZÜRKE SZÍNŰ ZÖLD BÚTOR

PEDRALI - SZÜRKE SZÍNŰ ZÖLD BÚTOR Irodabútor,Pedrali, szürke, színű, zöld, bútor, minőség, stílus, egészség, kényelem, ellenállóság, újrahasznosított, műanyag, kollekció, Remind, BabilaXL, szék, fotel, office, furniture

Pedrali - Szürkeszínű zöld bútor


A Pedrali újrahasznosított szürke székei 100% -ban újrahasznosított műanyagból készülnek.A fenntartható bútortervezés célkitűzése a gyártás környezetre gyakorolt ​​hatásának csökkentése. A tervezési folyamatban szerepet kap a megvalósítás negatív hatásainak minimalizálása és olyan kiváló minőségű, stílusos termékek előállítása, amelyek képesek ellenállni az idő próbájának, miközben az emberek egészségét és kényelmét helyezik előtérbe.


Ennek a filozófiának megfelelően a Pedrali piacra dobta első teljes egészében újrahasznosított műanyagból készült kollekcióját. Ez a 100% -ban olasz vállalat számára még egy fontos mérföldkő a környezeti fenntarthatóság iránti törekvésében: ezen termékek 50%-ban a fogyasztóktól származó műanyag hulladékból és 50%-ban ipari műanyag hulladékból készül.

Pedrali_Babila_XL

A fogyasztói műanyag hulladék olyan termékekből származik, amelyeket a fogyasztók már használtak, majd megfelelően újrahasznosítottak, például műanyag palackok vagy élelmiszer-csomagolások. Ami a műanyag ipari hulladék felhasználását illeti, ez nem új keletű a Pedrali számára, aki saját ipari hulladékának egy részét mindig visszaillesztette a gyártási folyamatba. A vállalat új, 100% -ban újrahasznosított anyagának ipari eleme műanyag hulladékból, edényekből és filmekből származik.


A Pedrali a fogyasztói hulladék 50% -os arányát találta ideális keveréknek a kiváló minőségű termékek garantálásához, amelyek a szerződéses bútorok magas ellenállóképességével és tartósságával rendelkeznek, tekintettel azok jelentős és tartós használatára.


Ezen tulajdonságok biztosítása érdekében az új, 100% -ban újrahasznosított anyagból készült bútorokat ellenállási vizsgálatoknak vetik alá, hogy bebizonyítsák, hogy képesek ellenállni a hosszan tartó fénynek és a 50 ° C és -10 ° C közötti hőmérsékletnek. Ezenkívül a bútor antisztatikus felületei könnyen tisztíthatóak, karbantarthatóak, és - ami még fontosabb, tekintettel a folyamatos járványra – könnyen fertőtleníthetőek.

Pedrali_remind

Az új, fenntartható anyagból készült termékeknek jellegzetes szürke árnyalata van, semleges szín, amelyet az újrahasznosított anyagokra jellemző hibák kiegyenlítésére és elrejtésére választottak. Az „újrahasznosított szürke” elnevezéssel a termékeket a párnára nyomtatott „100% -ban újrahasznosított” felirattal látják el, hogy hangsúlyozzák környezetbarát jellegüket.


Az új anyagból készült két új termék egyike az Eugeni Quitllet által tervezett Remind „újrahasznosított szürke” szék. Odo Fioravanti emellé elkészítette Babila XL karosszékének „újrahasznosított szürke” változatát.


A tervezők a tervezési fázistól kezdve azon dolgoztak, hogy lehet olyan termékeket kifejleszteni, amelyeket a kényelem és az erőforrások optimalizált felhasználása jellemez. Az irodabútor ipar műanyag üléseinek könnyűeknek és könnyen mozgathatóaknak, ugyanakkor rendkívül ellenállóaknak kell lenniük. Ez úgy érhető el, hogy üres formákat készítenek a levegő formázási technológiával, mint a Remind szék esetében. Ehelyett a Babila fotel különféle vastagságú polipropilént tartalmaz, amelyet a Pedrali által Odo Fioravantival együttműködve végzett vizsgálatok és tesztek határoztak meg.


Az új „újrahasznosított szürke” Babila XL 100% -ban újrahasznosított testét fa lábakkal lehet felszerelni, így 100% -ban zöld termék.

Pedrali_babilaXL

A környezeti fenntarthatósági kötelezettségvállalás további megvalósítása érdekében minden fából készült Pedrali termék FSC® C114358 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a szigorú környezeti, társadalmi és gazdasági normáknak megfelelően igazolja a felelősségteljesen és megfelelően kezelt erdőkből származó fa felhasználását.


Sőt, a vállalat 2018 óta főleg növényi eredetű gyantákból álló vízbázisú festékeket használ fa kollekcióihoz. A növényi hulladékok finomításából származó megújuló anyagokból készülve a Pedrali által használt új festékek garantálják a VOC (illékony szerves vegyületek), a normál festékekben található kémiai vegyületek jelentős csökkenését, amelyek szobahőmérsékleten elpárolognak és súlyos károkat okozhatnak az emberi egészségre, valamint hozzájárulnak a légszennyezéshez.


Ez csak egy újabb lépés a környezeti fenntarthatóság felé vezető Pedrali útjában, a tervezés mellett - a tervezés és a gyártás fázisában egyaránt - az alapanyagok optimalizált felhasználása, az erőforrások ésszerűsítése, a hulladék újrafelhasználása és / vagy újrahasznosítása, valamint a kibocsátások csökkentése.

Pedrali_remind

A folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettséget a vállalat jelentős beruházásai bizonyítják termékei és rendszereinek tanúsítására. A vállalat rendszerszintű tanúsításai magukban foglalják az UNI EN ISO 9001: 2015 minőségirányítási rendszert és az UNI EN ISO 14001: 2015 a fenntartható környezeti menedzsmentet, amely kiterjed a gyártási folyamat minden szakaszára.


Egy másik fontos eredmény abban rejlik, hogy megmértük Pedrali szén-dioxid-kibocsátását, kiszámítva az üvegházhatásúgáz-kibocsátás (ÜHG) teljes mennyiségét, amelyet a szervezet egy adott időintervallumban közvetlenül és közvetetten okozott. „Elemezve, hogy mennyi CO₂-t termelünk, meghatározhatjuk teljes gyártási ciklusunk környezeti hatását.

Odo_FioravantiEugeni Quittlet

CIKK AJÁNLÓ


MILANÓ 2024 BESZÁMOLÓ WORKSHOP AZ EUROPA DESIGN...

Milanó 2024 beszámoló workshop az Europa Design Auditóriumában ITA, SalonedelMobile.Milano, Riva1920, Arper, Caimi, Slalom, Truedesign, Pedrali, Infiniti, Scab, Polflex, Fantoni, Resol, Plust, Serralunga, GandiaBlasco, Arteinmotion, Salonesatellite, BrianzaDesign
Inspiráló délutánt tölthettünk tegnap az Europa Design Wellpoint...
2024-05-14

MINDSZENTYNEUM – ZALAEGERSZEG

Mindszentyneum – Zalaegerszeg iroda,irodabútor,kávézó,wellbeing,konferenciaterem,múzeum
Zalaegerszegen, a Göcseji Múzeum szomszédságában kapott helyet a...
2023-12-04

MÁJUS 9. SALONE DEL MOBILE.MILANO BESZÁMOLÓ -...

Május 9. SALONE DEL MOBILE.MILANO beszámoló - innováció szenvedéllyel isaloni,europadesign, beszámolók, események, design, furniture
Az innováció szenvedélye: Salone del Mobile 2024 - A Design világának...
2024-04-25

EHHEZ AJÁNLJUKCapri Lounge BU1737 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Lounge BU1737

termék raktárlista

KORPUS SHELF HAY
termék információ
termék raktárlista

KORPUS SHELF

termék raktárlista
# HAY Nincs

Oasi Meeting Table Alea
termék információ
termék raktárlista

Oasi Meeting Table

termék raktárlista
# Alea Nincs

Plek Actiu
termék információ
termék raktárlista

Plek

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Joy Sitland
termék információ
termék raktárlista

Joy

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Poule Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Poule

termék raktárlista

TNK Actiu
termék információ
termék raktárlista

TNK

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Alya BQ1594 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BQ1594

termék raktárlista

REFERENCIÁK

PACIFIC PARK

Pacific Park

LEITNERLEITNER

LeitnerLeitner

MCDONALDS -...

McDonalds - Aréna Plaza

ABLON

Ablon

CANADA SQUARE

Canada Square

MAGYAR NEMZETI...

Magyar Nemzeti Filmalap

IMPACT HUB

Impact HUB

DEUTSCHE BANK...

Deutsche Bank Zrt.

DNV-GL

DNV-GL

EGIS

Egis

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...