wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

WELLBEING SZÖVETSÉG – JÓLLÉT MENTOR ÉS JÓLLÉT NAGYKÖVET KÉPZÉSEK

WELLBEING SZÖVETSÉG – JÓLLÉT MENTOR ÉS JÓLLÉT NAGYKÖVET KÉPZÉSEK Irodabútor,wellbeing,munkakörnyezet,jóllét, vállalatimegoldások, HR,IMEC,,wellbeingszovetseg, well,  welliroda, wellpoint,Health, CountryHRLead

2022.03.09-én elindul a Wellbeing Szövetség jóllét mentor (50 óra) és jóllét nagykövet (30 óra) képzés, amelyre a jelentkezéseket és az érdeklődéseket 2022. március 04-ig várják a wellbeingszovetseg@gmail.com e-mail címre!


Jóllét mentor (50 órás képzés)

Megbízható tudással rendelkezik a jóllét minden területéről, szervezi a jóllét programokat. Speciális igényeket szem előtt tartva, nyújt iránymutatást, elkötelezett a vállalati jóllét kultúra kialakítása mellett.


Jóllét nagykövet (30 órás képzés)

Segíti a jóllét szemlélet elterjesztését a szervezetben. Jólléti ismeretekt gyűjt és közvetít. Jólléti szolgáltatásokat közvetít, közösséget épít, támogat, szervez és irányít.


Örömmel jelezzük, hogy felkerültek a képzési tájékoztató anyagai a tudásmegosztó felületünkre!

Tudásmegosztó felület>>


2022. március 10-én Egyetemi jó gyakorlatok a wellbeingterületén!

A márciusi eseményünk céljai: a tudásmegosztás, a kapcsolódás, a közvetítés.

Milyen hazai jó gyakorlatok vannak az egyetemeinken, amikből tanulni, inspirálódni lehet? Az ország nagy egyetemein működő jólléti programokat, jó gyakorlatokat hallhatjuk a wellbeing területéről:

Mi az, ami tényleg jól működik hallgatók és oktatók körében?

Mik a konkrét tapasztalatok?

Mi az, amit szívesen átadnának más egyetemeknek is a résztvevők, vagy akár cégeknek is?


Tervezett program
 

13:00 – 13:20 Köszöntő - Wellbeing Szövetség
Előadók: Faragó István, a Wellbeing Szövetség elnöke és a Wellbeing Szövetség két egyetemi szférából jövő alapító tagja: dr. Szabó Ágnes, a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézetének egyetemi adjunktusa, és dr. Kun Ágota, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Ergonómia és Pszichológia Tanszékének egyetemi adjunktusa, munka és szervezetpszichológus, tanácsadó


13:20–13:55 Lokális és nemzetközi jólléti programok a Semmelweis Egyetemen
Előadók: Dr. Orosz Ádám, egyetemi adjunktus, Biofizikai és Sugárbiológiai Intézet, EUniWell projektmenedzser  és Dr. Papp Magor Semmelweis Egészségfejlesztési Központ
13:55-14:05 Kérdések az előadókhoz


14:05-14:25 Jól-létünk hétköznapi forrásai az ELTÉ-n
Előadó: Patakiné Dr. Bősze Júlia, egyetemi adjunktus Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet 
14:25-14:30: Kérdések az előadóhoz
 
14:30-14:50 Wellbeing a Szegedi Tudományegyetemen
Előadó: Dr. Mátyás Dénes, stratégiai menedzsment igazgatóhelyettes, Szegedi Tudományegyetem Stratégiai és Fejlesztési Főigazgatóság, Stratégiai Menedzsment Igazgatóság
14:50 – 14:55: Kérdések az előadóhoz
 
14:55-15:15 "DE-JÓ NEKÜNK!" - Komplex munkahelyi jóléti program a Debreceni Egyetemen
Előadó: Berényi András központvezető, klinikai és addiktológia szakpszichológus, családterapeuta, szupervízor, Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ
15:15-15:20: Kérdések az előadóhoz
 

15:20–15:40 Wellbeing a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán

Előadó: Prof. Dr. Kiss István, Intézetigazgató egyetemi tanár, PTE ÁOK Orvosi Népegészségtani Intézet
15:40-15:45: Kérdések az előadóhoz
 
15:45 – 16:30: Közös beszélgetés, kerekasztal, kérdések – zárás

 

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció>> 


CIKK AJÁNLÓ


HERMAN MILLER BLACK FRIDAY 2022

Herman Miller Black Friday 2022 black friday,akció,design,herman miller
Black Friday!Különleges kedvezmények az Europa Design-nál!Black Friday...
2022-11-25

EUROPA DESIGN BLACK FRIDAY 2022

Europa Design Black Friday 2022 black friday,arper,wilkhahn,andreu world
Black Friday akció az Europa Design-nál!Kiemelt gyártóink széles...
2022-11-19

JÓ MÁRKA, FENNTARTHATÓ MÁRKA’22:HATÉKONY...

Jó márka, fenntartható márka’22:hatékony stratégiák rendkívüli, krízis időkben -munkahelyen belül és kívül
Ígértük, hogy az évi, őszi csúcstalálkozó, a CSR Hungary Summit:...
2022-11-10

EHHEZ AJÁNLJUKAlya SI1553 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SI1553

termék raktárlista

PK Sitland
termék információ
termék raktárlista

PK

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Informa Actiu
termék információ
termék raktárlista

Informa

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Closed Table CB50 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Table CB50

termék raktárlista

Catifa 60 Arper
termék információ
termék raktárlista

Catifa 60

termék raktárlista
# Arper Nincs

Chassis Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Chassis

termék raktárlista

Klasik szék Akaba
termék információ
termék raktárlista

Klasik szék

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Efit forgószék Actiu
termék információ
termék raktárlista

Efit forgószék

termék raktárlista
# Actiu Nincs

REFERENCIÁK

APOLLO BUSINESS...

Apollo Business Center

DELOITTE

Deloitte

THYSSENKRUPP

Thyssenkrupp

FRIESLAND...

Friesland Campina

RI40

RI40

ACCACE

Accace

EUROMEDICS

Euromedics

VITACTIVA

Vitactiva

BÁNÁTI +...

Bánáti + Hartvig Építész Iroda

KAESER...

Kaeser Kompressoren Kft.

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...