wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
GlaxoSmithKline Kft.

| Tervező: Value 4 Real | Helyszín: Budapest | Kivitelezés: 2020-03-31 | Irodaház: MOM Tornyok Irodaház |

A GSK budapesti irodájának átalakításnál két fontos célkitűzésünk volt: a munkavállalók igényeinek leginkább megfelelõ ingatlan és környezet kiválasztása, valamint hogy a vállalat letisztult, egységes identitását tükrözõ SMART mûködésû irodát tudjunk kialakítani

A berendezési projekt vezetõje Keresztes Ágnes volt, és egy keresztfunkcionális csapattal együttmûködve biztosítottuk, hogy folyamatos legyen a kapcsolattartás a cég stratégiai vezetésével valamint a HR osztállyal. Az ingatlanszakmai, valamint projekt monitor feladatok ellátásával a JLL-t bíztuk meg. 

Miután felmértük a dolgozók szokásait, a fõbérlõ irodaházzal történõ folyamatos konzultáció után a meglévõ irodánk felújítása mellett döntöttünk.

A felújításnál az alábbi kritériumoknak kellett megfelelnünk:

- Fontos volt számunkra, hogy a régi irodát ért kritikákat, melyek szerint az nem elég színes és inspiráló a munkavállalók számára, kijavítsuk.

- A korábbinál hatékonyabb munkavégzés: csapat-asztalokat alakítottunk ki, valamint olyan munkaállomás-blokkokat, ahol a keresztfunkcionális csapatok igény szerint rugalmas módon tudnak együtt dolgozni. 

- Rugalmas munkavégzés lehetõsége: az iroda minden pontján elérhetõ a biztonságos WiFi hálózatunk. 

- A kommunikáció javítása, a felesleges e-mailek és megbeszélések kiküszöbölése: megszüntettük az irodákat, és egyterû irodát hoztunk létre. 

- A GSK értékei közül kiemelkedõ szerepet tölt be az átláthatóság, ezért a vezetõi irodák megszüntetése mellett a tárgyalók falait is üvegfalakra cseréltük. 

- Az energiaszint fenntartásának lehetõsége: rekreációs szobákat alakítottunk ki, alternatív munkatereket hoztunk létre a tetõteraszon megosztható mobilhálózattal, és munkára is alkalmas, berendezésû konyhák segítségével. 

- Kis telefonboxokat és pihenõszobákat alakítottunk ki az elmélyült munkavégzés biztosítására. 

- A költözések kezdete elõtt tájékoztató workshopokat tartottunk a kollégáknak az új mûködési modell sajátosságairól.

- Az átmeneti idõszakban is odafigyeltünk arra, hogy a munkakörülmények kiemelkedõek maradjanak. 

- Top kategóriás bútorokat tesztelhettek egy hónapon keresztül. A relax bútoroknál figyelembe vettük a zajszûrés funkciót is, és a székeket úgy válogattuk, hogy azok rendelkezzenek megfelelõ kar- és deréktámasszal, és állítható ülõlappal. 

- Álló magasságig állítható, automata Kinnarps asztalokat választottunk, a Hermann Miller székek közül pedig kétféle méretet, az eltérõ méretigényû kollégáknak. Az ergonomikus székek kiválasztásánál az Europa Design segítségét is igénybe vettük. 

A résmentes zajszûrés érdekében:

- Zajmentes Milliken padlószõnyeget és automata küszöbbel ellátott tömör faajtókat választottunk.

- A tárgyalók falait födémtõl födémig szigeteltettük. 

- Ecophone hangszigetelõ panelek kerültek felszerelésre, így jelentõsen javult beszédértés. 

A légtechnika fejlesztési korlátai miatt a teljes növényzetet hidrokultúrásra cseréltük, ezáltal nõtt a levegõ páratartalma, és kellemesebb a hõérzetet. 

Kényelem és egészség-megõrzés: 

- Elegendõ mennyiségû parkolót és biciklitárolót biztosítunk.

- A zuhanyzó lehetõvé teszi a napközbeni vagy munka elõtti rekreációt. 

Környezettudatosság:

- Automata kapcsolók a mellékhelységekben és fénymásoló szobákban.

- Mozgásérzékelõ csapok a mosdókban. 

- Új vízautomata berendezések. 

- Multifunkcionális nyomtatógépek a minimális papírfelhasználásért. 

Az irodafelújítás-projekt rendkívül sikeresnek mondható. Az összes alkalmazott irodafejlesztési eszköz használatban van; nincsenek kihasználatlan terek és tárgyak. A havi belsõ elégedettség-mérõ kérdõívben kapott visszajelzéseket beépítjük az iroda életébe. Egy kismama- és távmunka-barát munkahelyet tudtunk kialakítani, amely megfelel a vállalat értékeinek (egyszerûség, átláthatóság, vevõfókusz), és nagyon népszerû külföldi kollégáink körében is. 

NEM TALÁLHATÓ LÁTVÁNYTERV

Urban Block Actiu
termék információ
termék raktárlista

Urban Block

termék raktárlista
# Actiu Block
Stitz Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Stitz

termék raktárlista
Setu Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Setu

termék raktárlista
Aeron Remastered Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered

termék raktárlista

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

REFERENCIÁK

LOGMEIN KFT.

LogMein Kft.

RICOH

Ricoh

DUNA PALOTA -...

Duna Palota - Nad'or Bisztró

CSALÁDI HÁZ -...

Családi ház - Pilisborosjenő

NESTLÉ...

Nestlé Hungária Kft.

STADLER SZOLNOK...

STADLER SZOLNOK VASÚTI JÁRMÛGYÁRTÓ KFT.

JÓGA STÚDIÓ

Jóga Stúdió

PROPERTY SYSTEM

Property System

AVALON

Avalon

BOIRON

Boiron

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...