wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

SETU

Termék család
Setu

KATEGÓRIÁK:


Ülőbútorok | Dolgozói forgószékek | Tárgyalószékek | Bárszékek

Setu design

Az ergonomikus székek tervezésében és gyártásában vezetõnek számító, nemzetközileg elismert Herman Miller cég, egy új termékcsaláddal került az építész és tervezõ társadalom figyelmének középpontjába. A többfunkciós Setu szék a már 2003-ban, a Mirra szék kapcsán megismert, Studio 7.5 berlini tervezõcsapat forradalmi újítása.
A Setu székcsalád, egy 5 pontos és egy 4 pontos csillagláb szerkezetû széket, egy magasított munkaszéket, egy Lounge széket és egy hozzá tartozó, külön rendelhetõ ottomán foglal magába. Mindegyikük ergonomikus megoldást és kényelmet biztosít mind irodai, mind otthoni használatra egyarántKinematikus gerinc

A kinematika szó a görög (kinima) szóból ered, amelynek jelentése mozgás, mozgatás.
Az innovatív Kinematikus gerincszerkezetnek köszönhetõen a Setu szék magasságán kívül egyéb beállítási funkcióra nincs szükség. A szék Kinematikus gerince, reagál használója mozdulataira, kiegészül az emberi test körvonalához tökéletesen idomuló és biztos támaszt nyújtó speciális Lyris szövettel, az ülõ és háttámlán, amely garantálja a Herman Miller termékeitõl megszokott ergonómiai színvonalat és kényelmet.Variálható színek, könnyû szerkezet

A Setu székek népszerûségét fokozza variálható színválasztéka, és 20 kilogrammnál is kevesebb súlya. Egyedinek számít az ötvözött alumínium lábszerkezet is.Környezetbarát

A Setu szék is, amely 92%-ban újrahasznosítható anyagokból épül fel, a Herman Miller irodabútor gyártó cég környezettudatos gondolkodását tükrözi.
Variálhatóság, fejlõdés, motiváció
 

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

STUDIO 7.5

Studio 7.5

BEST OF NEOCON

Best of Neocon

BEST OF NEOCON

Best of Neocon

INTERNATIONAL DESIGN EXCELLENT AWARD

International Design Excellent Award

BEST OF NEOCON

Best of Neocon

BEST OF NEOCON

Best of Neocon

BRITISH CHAMBER OF COMMERCE IN HUNGARY

British Chamber of Commerce in Hungary
#Europadesign #British Chamber Of Commerce In Hungary #Referencia

VÁCI CORNER OFFICES

Váci Corner Offices
#Europadesign #Váci Corner Offices #Referencia

VITACTIVA

Vitactiva
#Europadesign #Smart & Beauty #Referencia

GLAXOSMITHKLINE KFT.

GlaxoSmithKline Kft.
#Europadesign #Glaxosmithkline Kft. #Referencia

RÓMAI IRODAHÁZ KFT.

Római Irodaház Kft.
#Europadesign #Római Irodaház Kft. #Referencia

VEOLIA

Veolia
#Europadesign #Veolia #Referencia

BP AGORA HUB

BP Agora HUB
#Referencia #Látványterv #Andreu World #Nuez #Barstool #Év Irodája 2020 #Döntős

SMART BEAUTY SZALON

Smart Beauty Szalon
#

LUMINIS KFT.

Luminis Kft.
#Europadesign #Luminis Kft. #Referencia

KMW

KMW
#

TELEKOM KOLLABORÁCIÓS ÉS IRODATEREK

Telekom kollaborációs és irodaterek
#Távközlés #Hay #Europadesign #Hermanmiller

EUROPA DESIGN - WELL POINT

Europa Design - Well Point
#Europadesign #Europa Design - Well Point #Referencia

EHHEZ AJÁNLJUKOE1 Communal Tables Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Communal Tables

termék raktárlista
Verus Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Verus

termék raktárlista
OLLIN MONITOR ARM Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OLLIN MONITOR ARM

termék raktárlista
Cyclade asztal Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Cyclade asztal

termék raktárlista
AGL Table Group Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

AGL Table Group

termék raktárlista
OE1 Micro Packs Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Micro Packs

termék raktárlista
Raktáron
Mirra 2 Butterfly Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2 Butterfly

termék raktárlista
# Herman Miller (2db) 597,410-597,410 Ft.
Zeph Chair Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Zeph Chair

termék raktárlista

REFERENCIÁK

EGIS

Egis

DOUGLAS

DOUGLAS

EATON...

Eaton Enterprises

VÁCI CORNER...

Váci Corner Offices

POSSIBLE

Possible

CUSHMAN AND...

Cushman and Wakefield

MOHÁCSI

Mohácsi

TÓPARK KFT.

Tópark Kft.

ASTELLAS PHARMA...

Astellas Pharma Kft.

DTZ TABÁN...

DTZ Tabán Irodaház

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...