wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
BP Agora HUB

| Tervezés: 2021-06-04 | Tervező: DVM Group | Méret: 22 000 m² | Helyszín: Váci út 116-118 1133 Budapest Hungary | Kivitelezés: 2021-06-04 | Építész: BIG Architects | Irodaház: Agora HUB | Üzemeltető: HB Reavis | Fejlesztő: HB Reavis | Partnerek: Europa Design, Herman Miller |

Az Agora Hub épületében kialakított irodát 2020. szeptemberében vették birtokba. Összesen 7 emeleten, 22.000 négyzetméteren, 1000 négyzetméternyi terasszal fogadják a kollégákat. Mintegy 1800 munkaállomás, 250 tárgyaló és alkotó/kreatív terület, valamint a jóllétet támogató helyiségek és lehetőségek kerültek kialakításra. A környezetvédelmi innovációk felé haladó energiavállalat az új irodatér berendezésekor is kifejezte a zöld környezet, a munka-magánélet egyensúly, a társadalmi felelősségvállalás és a közösségépítés fontosságát, ahol az egyén kerül a középpontba. A British Petrolnak az Agora Hub épületében található új irodája nagyon jó példa arra, amikor egy cég kiemelten kezeli munkatársainak kényelmét, hiszen tudatában van annak, mennyire befolyásolja a munkavállalói elégedettség a hatékonyságot. A másik fő szempont a fenntarthatóság volt az új iroda berendezésénél. Az Europa Design által képviselt Herman Miller Cosm széke mindkét követelménynek megfelelt. Nem véletlen, hogy a Cosm görgős székre esett a választás, hiszen a Herman Miller a világ vezető gyártójaként több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a székergonómia, anyaghasználat, innováció és környezetbarát gyártás területén. Egyik legújabb fejlesztésük a Cosm szék, amely üléskényelemben kiemelkedő, 95%-ban újrahasznosítható. A British Petrol több mint 1600 db Cosm széket vásárolt dolgozóinak. A Herman Miller Cosm görgős munkaszékeivel, Setu tárgyalószékeivel, az Andreu World tárgyalószékeivel, a Wilkhahn, Pedrali, Profim, Artifort foteleivel, puffjaival örömmel járultunk hozzá, hogy élmény legyen az új irodájukban dolgozni.
AZ ÉV FENNTARTHATÓ ÉS CSALÁDBARÁT IRODA 2020 GYŐZTESE


CIKK A GYŐZTESRŐLVIDEÓ A DÍJ ÁTADÁSÁRÓL


A munkavállaló jólléte hatékony munkavégzést eredményez. Örülünk, hogy részesei lehetünk olyan projekteknek, ahol az ember és a környezetvédelem van fókuszban az irodai tér kialakításában.

„Célunk egy olyan könnyen használható, alakítható és inspiráló irodatér kialakítása volt, amely kihozza kollégáinkból a maximumot, teret enged az együttműködésnek és amely a legújabb technológiai eszközöket használja. A tervezéskor nemcsak a fizikai, digitális és érzelmi dimenzióira koncentráltunk, de a jövőre is készülve mindezt a rugalmasság, fenntarthatóság, tehetséggondozás és jól-léti stratégián keresztül vizsgáltuk. A követett irányt modernizációs törekvéseink és az irodák megváltozott szerepe egyaránt befolyásolta.
Olyan változatos, befogadó és digitális munkahelyet hoztunk létre, ahol mindenki otthon érezheti magát és lehetőséget kap a munkakörének, feladatainak és személyiségének leginkább megfelelő tér és technológia kiválasztásához.

Fenntarthatósági törekvéseink megragadhatóak a felhasznált alapanyagokban és környezettudatos épületüzemeltetésben: 1000 négyzetméternyi zöldterület, természetes anyagok használata, napelemek által támogatott energiaellátás, esővíz felhasználásra öntözésre, adaptív fényerő- és hőmérsékletszabályozás, papírpoharak és flipchartokat kivezetése, nyomtatók számának megfelezése, elektromos autó töltési pontok a mélygarázsban.” – BP Év Irodája 2020 nevezési pályázati anyag

Stand-Up Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Stand-Up

termék raktárlista
Setu Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Setu

termék raktárlista
Lilla Artifort
termék információ
termék raktárlista

Lilla

termék raktárlista
Nym Pedrali
termék információ
termék raktárlista

Nym

termék raktárlista
# Pedrali Nincs
Ellie  Profim
termék információ
termék raktárlista

Ellie

termék raktárlista
# Profim Ellie
Nuez SO2774 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Nuez SO2774

termék raktárlista
Cosm Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Cosm

termék raktárlista
Chat Board Classic Crafted CHAT BOARD
termék információ
termék raktárlista

Chat Board Classic Crafted

termék raktárlista
Év irodája 2020 Győztese -Legfenntarthatóbb családbarát iroda

REFERENCIÁK

YDILLIUM HOTEL -...

Ydillium hotel - KROKI

GSK

GSK

MARKETPROG

Marketprog

ABLON

Ablon

EWBC

EWBC

CANADA SQUARE

Canada Square

NESTLÉ...

Nestlé Hungária Kft.

PALAZZO HUNYADI

Palazzo Hunyadi

ALKOTÁS POINT...

Alkotás Point Irodaház

ZAI VIKTÓRIA

Zai Viktória

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...