wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

AZ ÉV IRODÁJA GYŐZELEM!

AZ ÉV IRODÁJA GYŐZELEM! Irodabútor,azevirodaja, győztes, azevirodajagyőztes, evirodajapiknik, kopaszigát, díjátadó, bp, bpbsc,

Gratulálunk!


A bp BSC a fenntartható és családbarát iroda kategóriában

az Év Irodája 2020  győztese!Tegnap, a Kopaszi Gáton rendezte meg az Iroda.hu egy kültéri zenés  Piknik keretében az ÉV IRODÁJA 2020 díjátadó gálát!

Egy új kategóriát mutattak be a kialakult válsághelyzetre ,valamint az igencsak próbára tett  work-life balance felértékelődésére való tekintettel.

Ez pedig az Év fenntartható  irodája  2020 díj, mely a családbarát szellemiségű munkahelyi kialakításokat és megoldásokat is díjazta.

Büszkék vagyunk , hogy az ÉV iRODÁJA első helyezéseink sorát egy újabb- debütáló-  kategória győzelemmel gazdagíthatjuk!


AZ ÉV IRODÁJA 2020 GYŐZTES PLAKETT2017-ben, az Irodaházak Éjszakája alkalmával voltunk az Agoránál. Azért csak -nál, mert akkor még csak egy nagy gödör volt és egy konténer irodaház, ahol a tervezők dolgoztak és mutatták meg nekünk a terveket.


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA

IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA

3 évvel később, 2020-ban a bp Business Service Center költözött az Agora Budapest irodaházába, amelynek berendezéséhez mi szállítottunk 1800 db Herman Miller Cosm dolgozói forgószéket, több, mint 600 db Herman Miller Setu széket, illetve a következő gyártók bútorai:

Herman Miller - Cosm forgószék

Herman Miller - Setu szék

Wilkhahn - Stand up üleptámasz

Andreu World - Nuez szék

Pedrali - Nym szék

Profim - Ellie szék

Artifort - Lilla ülőke


A berendezett iroda képei a referenciáink között:

bp BSC REFERENCIA KÉPEK

 bp REFERENCIA KÉPEK Az Év Irodája verseny többi résztvevője, akiknek az Europadesign szállított irodaberendezést

 AZ ÉV IRODÁJA VERSENY  Az Év Irodája 2020 díjátadó Pikniken a Fenntartható és családbarát iroda győztes bp

VIDEÓ  Építészforúm weboldalán megjelent cikk a projektről:

CIKK 

CIKK AJÁNLÓ


+HALLE NEST EASY KANAPÉ – A LETISZTULT ÉS...

+Halle Nest Easy kanapé – a letisztult és szívhez szóló europadesign, plusHALLE, nest, nesteasy, FormUsWithLove, chair, fsc, office, homeoffice
A plusHALLE úgy gondolja, hogy a bútorok céljának egyértelműnek kell...
2022-06-11

ANDREU WORLD – A FA SZERETETE

Andreu World – A fa szeretete irodabutor,europadesign, andreuworld, wood, fa, fsc, philippestarck,rodolfodordoni, piergiorgiocazzaniga,office,professional, ergonomia
Az Andreu Wold alapítása óta saját telepítésű erdőiből származó...
2022-02-17

KÜLTÉRI DESIGN KÜLÖNLEGESSÉGEK – DOLGOZZUNK...

KÜLTÉRI DESIGN KÜLÖNLEGESSÉGEK – DOLGOZZUNK ÚJRA A TERASZON! europadesign, diabla,truedesign, resol, vondom,andreuworld,kristalia,mustache,plust,office,outdoor,gandiablasco
A pandémia miatt ismét felértékelődött a szabad levegőn végzett...
2022-02-16

EHHEZ AJÁNLJUKTwist Actiu
termék információ
termék raktárlista

Twist

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Viva Actiu
termék információ
termék raktárlista

Viva

termék raktárlista
# Actiu Nincs

DV902-Planeta DVO
termék információ
termék raktárlista

DV902-Planeta

termék raktárlista
# DVO Nincs

OE1 Micro Packs Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Micro Packs

termék raktárlista

Cell 75 Sitland
termék információ
termék raktárlista

Cell 75

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Intra Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Intra

termék raktárlista

Lottus bench Enea
termék információ
termék raktárlista

Lottus bench

termék raktárlista
# Enea Nincs

Boiacca Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Boiacca

termék raktárlista

REFERENCIÁK

NISSAN

Nissan

DIZAIN- ALUFEX

Dizain- Alufex

BLOCHAMPS

Blochamps

ALL YOU CAN MOVE

All You Can Move

SIÓ-ECKES

SIÓ-Eckes

PROPERTY SYSTEM

Property System

ENERGIA KÖZPONT...

Energia Központ Nonprofit Kft.

FREEDOM PALACE

Freedom Palace

TRIVIUM PACKING

Trivium Packing

VODAFONE

Vodafone

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...