wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
SMP

| Tervezés: 2020-12-21 | Tervező: Frank György | Méret: 1 400 nm | Helyszín: 1139 Budapest Fiastyúk utca 71/b | Kivitelezés: 2020-01-05 | Építész: NartArchitects | Irodaház: Madarász Iroda Park |

SMP: Működő megoldásokat szállítunk


Az SMP történetében, cégfilozófiájában és tevékenységében egymást erősíti az innováció és a tradíció. A több mint 30 éve működő cégünk alapítása óta elkötelezetten kínálunk hatékony megoldásokat az informatikai, bank- és biztonságtechnikai kihívásokra, a forgalmazáson át a rendszerintegráción és az üzemeltetésen keresztül a karbantartásig. Célunk, hogy ügyfeleink komplex, kimagasló technikai megoldást kapjanak elképzelésük megvalósítására a tervezéstől a rendszer telepítésén át a szervizszolgáltatásig. Ez a minden szempontra kiterjedő, egységes szemlélet és innovatív technológia jelenik meg az új irodai koncepciónál is.

Folyamatosan bővítve tevékenységünket, a bank és biztonságtechnikai eszközök, rendszerek mellett már elektronikus biztonságtechnikai eszközök és videorendszerek forgalmazásával is foglalkozunk. A teljes cégcsoport Magyarország mellett további 6 országot ölel fel. Az új irodába költözést ez a biztos alapokra épülő terjeszkedés és a cég létszámának folyamatos növekedése tette szükségessé. A hely kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a további bővülésre is lehetőség legyen. A régi irodához közeli irodaházat kerestünk, amelyben egy nagy egybefüggő területet tudunk bérbe venni, hiszen fontosnak tartottuk, hogy elegendő tér legyen a munkahelyeknek és minden irodai funkciónak. A Madarász Iroda Park megfelelt a feltételeknek, így összesen mintegy 1400 négyzetméteres terület bérlése valósult meg ugyanazon a szinten, és a mélygarázsban is elegendő helyet kaptunk a parkolásra. Az irodaházban étterem, kávézó, valamint fitness és wellness szolgáltatások is segítik a munkatársak pihenését.

A belsőépítészet Frank György belsőépítész tervei nyomán valósult meg: „Az irodaterület tervezése közös munka volt megbízónkkal, az SMP Solutions Zrt.-vel. Határozottan tudták, hogy mit akarnak: visszafogott, igényes tereket, kerülve a divatos formai poénokat. Jól érezni magukat a munkahelyükön, és mint employer brand is vonzó környezetet kínálni a fiatal mérnököknek, informatikusoknak. Az irodák és a közlekedők közé mindenhol üvegfalat kértek. Ez bátor döntés, hiszen így mindenki – a legfelsőbb vezetés is – mindig szem előtt van. Ez a nyitottság, transzparencia jellemzi a céget, és ezt fejezi ki a belső arculat is.

Az építkezés két ütemben valósult meg, 730 és 620 m2-en, több mint 130 munkahelyet alakítva ki.

A ház struktúrájából következően a homlokzati falak mentén helyezkednek el a munkahelyek, a belső területeken pedig tárgyalók, egy-, és kétfős telefonfülkék és kisebb projektszobák. A körüljárható belső mag sarkait lekerekítettük. Ennek az elrendezésnek köszönhetően megfelelő mennyiségű természetes fény áramlik be a munkahelyekre. A tágas egyterű irodákban mindenkinek dedikált, saját munkahelye van.

Az irodák tervezésénél mindig kemény csatákat vívunk a 2,40 méteres belmagasságok és a kazettás álmennyezetek ellen. Itt sikerült - a gépészeti rendszerekkel összhangban – egy okos struktúrát kialakítani. A belső magban a monolit álmennyezetet csak a kellő helyeken szakítják meg rejtett-bordás, nagyméretű bontható betétek. Az irodai sávokban pedig a nagyobb alapterületekhez illő, 3 méteres belvilágot biztosítottuk, jó arányú helyiségeket hozva így létre.

Egyedi asztalosmunkában készültek a recepciós, mosdó,- és konyhapultok, a gardróbok és a térelválasztók. A fehér bútorlap és Corian felületeknek a világos tölgy furnérok és keményfa rácsok válaszolgatnak.”

Mind az irodai infrastruktúrában mind az eszközállományban elsőrendű szempont volt a munkatársak igényeinek a kielégítése. A főbejáratnál közösségi tér lett kialakítva kávézópulttal és kis fotelekkel, ahol az érkező ügyfelek mellett a munkatársak is kávézhatnak, beszélgethetnek. A két irodarészt a tágas étterem kapcsolja össze egymással, amelyben mindenki talál magának helyet, sőt az is fontos volt, hogy minden konyhai gépből - mosogatógép, mikrohullámú sütő – több is legyen a konyhában.

Az igényes, visszafogott belsőépítészeti arculat a berendezésben is megjelenik. A munkaasztalok és a tárgyalóasztalok letisztult, skandináv stílusa barátságos hangulatot sugárzó meleg világos fa felületekkel társul. A felsővezetői bútor pedig előremutató, high tech eleganciával tükrözi az innovatív cég tevékenységét. A falak is különleges, betonhatású, de elegáns felületet kaptak a kiemelt közösségi területeken.

A tradíció, az igényesség, a visszafogott elegancia és a megbízhatóság mellett az innováció is megjelenik az irodatérben. Hiszen magától értetődő, hogy egy fejlett technológiát értékesítő cég saját irodájában is alkalmazza a legkorszerűbb IT megoldásokat. Igy minden tárgyalóban helyet kapott egy falra szerelt vagy lábon álló online interaktív tábla. A tárgyalók ajtaja mellett érintőképernyőn digitálisan is lehet foglalni időpontot a megbeszélésekre. És természetesen egy vezető IT cégnél mi sem természetesebb, hogy a kávé is személyre szabhatóan megrendelhető a mobiltelefonról, így mindenki a kedvenc italát programozhatja be magának.

NEM TALÁLHATÓ LÁTVÁNYTERV

Oracle True Design
termék információ
termék raktárlista

Oracle

termék raktárlista
Aeron Remastered Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered

termék raktárlista
Urban Plus Actiu
termék információ
termék raktárlista

Urban Plus

termék raktárlista
# Actiu Urban
Kicca ET AL
termék információ
termék raktárlista

Kicca

termék raktárlista
# ET AL Nincs
Prisma Actiu
termék információ
termék raktárlista

Prisma

termék raktárlista
# Actiu Prisma
Modular Storage Actiu
termék információ
termék raktárlista

Modular Storage

termék raktárlista
# Actiu Nincs
Pedestals Actiu
termék információ
termék raktárlista

Pedestals

termék raktárlista
# Actiu Nincs
SCREENIT A30 Götessons
termék információ
termék raktárlista

SCREENIT A30

termék raktárlista
Wrap True Design
termék információ
termék raktárlista

Wrap

termék raktárlista
Arkitek Actiu
termék információ
termék raktárlista

Arkitek

termék raktárlista
# Actiu arkitek
Sorriso Profim
termék információ
termék raktárlista

Sorriso

termék raktárlista
# Profim Nincs
On Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

On

termék raktárlista
Atreo Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo

termék raktárlista
# Alea Atreo
Asienta Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Asienta

termék raktárlista
Az Év irodája 2020

REFERENCIÁK

UKRAILTRANS...

Ukrailtrans Trade and Logistic Kft.

MAC-TECH KFT.

Mac-Tech Kft.

ENERGYHUB

EnergyHUB

BANK CENTER

Bank Center

SALANS ÜGYVÉDI...

Salans Ügyvédi Iroda

EGIS

Egis

MEDIMPEX ZRT.

Medimpex Zrt.

LOGMEIN KFT.

LogMein Kft.

PARTNER IN PET...

Partner in Pet Food

MAGÁNLAKÁS -...

Magánlakás - Budapest

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...