wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#WILKHAHN

ON

Termék család
Nincs termékcsalád

KATEGÓRIÁK:


Dolgozói forgószékek | Vezetői forgószékek
#On #görgős Szék #irodabútor #irodai Szék #irodai Görgősszék #hibrid Iroda

A Wilkhahn több évtizedes ergonómiai kutatási eredményeinek kvintesszenciája a 3D szinkronmechanika. Az oldalirányú mozgás lehetõsége gyakorlatilag forradalmasította az ülésergonómiát. A könnyen kezelhetõ beállítási rendszer és a finom részletmegoldások mellett ez teszi kiemelkedõvé az ON munkaszéket.

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

WIEGE

wiege

IF PRODUCT DESIGN AWARD

IF Product Design Award

GERMAN DESIGN AWARD

German Design Award

FX INTERNATIONAL DESIGN AWARD

FX International Design Award

AUSTRALIAN INTERNATIONAL DESIGN AWARD

Australian International Design Award

MIXOLOGY INTERIOR AWARD

Mixology Interior Award

BEST OF NEOCON

Best of Neocon

BEST OF NEOCON

Best of Neocon

BEST OF NEOCON

Best of Neocon

GOOD DESIGN AWARD

Good Design Award

DESIGNPREIS DER BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND

Designpreis der Bundesrepublik Deutschland

PEOPLE S CHOICE AWARDS

People s Choice Awards

UNIVERSAL DESIGN AWARD

Universal Design Award

BUNDESPREIS ECODESIGN

Bundespreis Ecodesign

ERNST & YOUNG

Ernst & Young
#Europadesign #Ernst & Young #Referencia

PRIOR GAMES

Prior Games
#Europadesign #Prior Games #Referencia

FUTURMED KFT.

Futurmed Kft.
#Europadesign #Futurmed Kft. #Referencia

DNV-GL

DNV-GL
#Europadesign #Dnv-Gl #Referencia

MAGYAR NEMZETI FILMALAP

Magyar Nemzeti Filmalap
#Europa Design #Magyar Nemzeti Filmalap #Referencia #Fotó

SMP

SMP
#Smp #Smp Solutions #Infromatika #Referencia #Actiu Prisma #Herman Miller Aeron #Actiu Storage

JET-SOL KFT.

Jet-SOL Kft.
#Europadesign #Jet-Sol Kft. #Referencia

UKRAILTRANS TRADE AND LOGISTIC KFT.

Ukrailtrans Trade and Logistic Kft.
#

DEUTSCHE BANK ZRT.

Deutsche Bank Zrt.
#Europadesign #Deutsche Bank Zrt. #Referencia

JTI HUNGARY

JTI Hungary
#Jti #Referencia #Japan Tobacco International #Jtihungary #

IMEX FILTERTECHNIKA KFT. PHASE 1

Imex Filtertechnika Kft. phase 1
#Europadesign #Imex Filtertechnika Kft. #Referencia

MAC-TECH KFT.

Mac-Tech Kft.
#

DRIVING CAMP

Driving Camp
#

UB MERCHANTS KFT.

UB Merchants Kft.
#Europadesign #Ub Merchants Kft. #Referencia

EHHEZ AJÁNLJUKAline-S Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Aline-S

termék raktárlista
On Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

On

termék raktárlista
Stitz Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Stitz

termék raktárlista
Metrik Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Metrik

termék raktárlista
AT office 187_8 Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

AT office 187_8

termék raktárlista
Asienta Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Asienta

termék raktárlista
Timetable Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Timetable

termék raktárlista
Aline - asztalok Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Aline - asztalok

termék raktárlista

REFERENCIÁK

HIYA HUNGARY...

Hiya Hungary Kft.

NESTLÉ...

Nestlé Hungária Kft.

AUCHAN

Auchan

VEOLIA

Veolia

BOIRON

Boiron

MONICOMP

Monicomp

ORIGO FILM GROUP...

ORIGO Film Group Kft.

EUROCOMM

Eurocomm

INTRUM

Intrum

...

Gyógyszergyártó cég

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...