wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
Római Irodaház Kft.

| Kivitelezés: 2020-03-31 |

Modern agora a Római Irodaházban
 
Életre kelt az agora az MVM székházban. A Római Irodaház impozáns, nagyvonalú központi auláját és a hozzá kapcsolódó közösségi tereket – az éttermet, a kávézót és a coworking irodát úgy alakították át, hogy az a belsõ munkatársak és a kívülrõl érkezõ vendégek számára is jól használható legyen. Pálla Gábor, a Római Irodaház ügyvezetõ igazgatója kiemelte, hogy az új elrendezésnek és berendezésnek köszönhetõ új funkciókkal – a tárgyaló- és várakozószigetekkel, coworking munkahelyekkel – a belsõ kommunikációt és kollaborációt szeretnék életre kelteni. A korábban kihasználatlan aulában a Herman Miller modul elemekbõl álló Kivo akusztikus, S alakú paravánja kapott helyet, két görbületében egy-egy tárgyalószigettel, a Herman Miller Swoop foteleivel és Keyn görgõs tárgyalószékeivel. A várakozás percei hasznosan tölthetõk a kényelmes ülõbútorokban, hiszen a tárgyalóasztal csatlakozási lehetõséggel is ellátott. Az MVM fenntarthatóságot elõtérbe helyezõ zöld filozófiáját a recepció mögött kialakított hatalmas zöld fal jeleníti meg a központi térben, elõtte élénk, és hívogató színfoltot nyújtanak a Wilkhahn színes Stand Up támaszkodó székei az állítható magasságú és telefontartóval ellátott Sitland Use me asztalokkal. A dolgozói jólét érzésének a növelésére új éttermi berendezést alakítottak ki, az aulához közeli résznél bárasztalokat és bárszékeket helyzetek el, amelyek ebédidõn kívül is alkalmasak rövid pihenõre és beszélgetésekre. Ugyanígy a kávézó megújult terében is lehet egy kávé vagy üdítõ mellett dolgozni, az elektromos csatlakozókkal ellátott asztalok mellett. A coworking iroda speciális munkahelyeit a belsõ munkatársak, a tagvállalati munkatársak és a vendégek is igénybe vehetik. A falak szõnyegekkel fedettek, a bútorzat internet és erõsáramú csatlakozókkal is ellátott, így a nyugodt térben egyaránt folyhat elmélyültebb munka vagy gyors megbeszélés. A tevékenységekkel, élettel megtöltött közösségi tereket barátságossá teszik a minden helyiségben megtalálható zöld növények. 

Az MVM közösségi tereinek megújulása Pálla Gábor kezdeményezése és koncepciója alapján, Göbölyös Kristóf belsõépítész tervei szerint valósult meg.
Az átalakítás sikerét jelzi, hogy a munkatársak és a vendégek is szeretik, és használják is az új közösségi tereket.

A Herman Miller, a Sitland és a Wilkhahn bútorokat az Europa Design szállította. A coworking iroda falait az Ege szõnyegeivel burkolták.

NEM TALÁLHATÓ LÁTVÁNYTERV

NEM TALÁLHATÓ VIDEO

Setu Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Setu

termék raktárlista
Swoop Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Swoop

termék raktárlista
Nem Gyártják
Kivo Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Kivo

termék raktárlista
Stand-Up Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Stand-Up

termék raktárlista
UseMe Sitland
termék információ
termék raktárlista

UseMe

termék raktárlista
# Sitland Nincs
Tabula Actiu
termék információ
termék raktárlista

Tabula

termék raktárlista
# Actiu tabula

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

REFERENCIÁK

HERMES

Hermes

EUROMOVE KFT.

Euromove Kft.

SANOFI

sanofi

CITROM...

Citrom AutósIskola

MHF MORGAN HITEL...

mhf Morgan Hitel és Faktor

TRIVIUM PACKING

Trivium Packing

FERRERO

Ferrero

OPEN SOCIETY...

Open Society Institute

ABB

ABB

EUROMEDICS

Euromedics

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...