wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

SWOOP

Termék család
Nincs termékcsalád

KATEGÓRIÁK:


Ülőbútorok | Fotelek
#ülőbútor #fotel #swoop #lounge Chair

Együtt él Önnel

Egyszerűen huppanjon bele és adja át magát a kikapcsolódás valódi élményének! Akár ül, akár felhúzott lábbal kucorog vagy hátradől, vagy a karfán támasztja a lábait munka, pihenés vagy beszélgetés közben, ahogy csak szeretné!
A hagyományos lounge bútorokkal ellentétben, amelyek gátolják a szabad mozgást, a Swoop moduláris rendszerének köszönhetően segíti, hogy mindenki megtalálja a neki legideálisabb pozíciót. A Swoop együtt él Önnel!


A mozgás szabadsága egy fotelben

Amikor Brian Kane designert felkérték, hogy tervezzen egy újabb lounge bútort a Herman Miller számára a válasza egyszerűen ez volt: “Nem akarok egy következő fotelt! Én egy új, sokoldalú és mozgékony megoldást akarok létrehozni, mely lehetővé teszi használója számára tér szabad kihasználását és a mozgás szabadságát. Míg a hagyományos fotelek korlátozzák, a Swoop fotelek ezzel szemben elősegítik a szabad mozgást!

Mutasd meg, hogyan ülsz, megmondom ki vagy

A Swoop mozgásra ösztönöz. A moduláris elemek lendületes íveinek köszönhetően, támogat mindenféle ülő pozíciót – akár irodai, akár közösségi terekről legyen szó.
Formális, informális és akár a kettő ötvözete is egyben.

Swoop alapötlete a következő: Az ahogyan ülünk, a személyiségünk része, az egyéniségünktől függ. Egyenes háttal, keresztbe tett lábakkal, újságot olvasva. Felhúzott lábakkal, ölben egy laptoppal vagy kissé előredőlve egy kávéval. A Swoop sokoldalú kényelmet biztosít a közösségi terekben.

Fotel, amely összeköt

A Swoop tervezés egyik fontos szempontja a technológia és az emberek optimális térbeli összekapcsolása. Beállítási lehetőségek széles skálája épül erre a koncepcióra.

A szabadon álló asztalok tetszőlegesen, 2 funkcióban zsámolyként vagy önálló asztalként is működhetnek. Az asztalfelület teljesen rácsúsztatható a szék karfájára. Az egyes darabok akár összeszerelve, akár különállóan is használhatók. A különálló székek könnyedén kanapévá alakíthatók, vagy a kanapé elemeket azonos magasságú asztalokkal egészíthetjük ki. Az asztalok adat és hálózati csatlakozóval is rendelhetők.

Változatos megoldások

 • Lounge székek karokkal vagy karok nélkül.

 • Rétegelt lemezből készült szék fém lábbal.

 • Magas és alacsony asztalok.

 • Számtalan ottomán stílus. Számtalan különböző lehetőség.

 • Kis súlyuknak köszönhetően a bútorok könnyedén mozgathatóak, ezért ugyanazon elemekből számtalan különböző hatású tér alakítható ki.


Sokoldalú és alkalmazkodó

 • A mai változó világban a sokoldalúság alapkövetelmény.

 • A Swoop színes szövet, kárpit, furnér palettájával tökéletesen illeszkedik bármely stílusú térhez a klasszikustól a extravagánsig.

 • Swoop egyszerűen kifejezve testesíti meg a ma és a holnap fotelét egyaránt!"A Római Irodaház impozáns, nagyvonalú központi auláját úgy alakítottuk át, hogy az a belső munkatársak és a kívülről érkező vendégek számára is jól használható legyen. A tér közepén elhelyezett Herman Miller Kivo akusztikus, S alakú paravánja nemcsak esztétikai látványában vonzza a tekintetet, hanem a görbületeiben elhelyezkedő tárgyalószigetek a Herman Miller Keyn tárgyalószékeivel és Swoop foteleivel kényelmes helyet adnak a rövid beszélgetéseknek vagy a várakozás perceinek."

Pálla Gábor, ügyvezető igazgató, Római Irodaház

  FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

BRIAN KANE

Brian Kane

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

ERSTE INGATLAN KFT.

Erste Ingatlan Kft.
#Europadesign #Erste Ingatlan Kft. #Referencia

RÓMAI IRODAHÁZ KFT.

Római Irodaház Kft.
#Europadesign #Római Irodaház Kft. #Referencia

MVM GROUP

MVM Group
#

EUROPA DESIGN - WELL POINT

Europa Design - Well Point
#Europadesign #Europa Design - Well Point #Referencia

EHHEZ AJÁNLJUKOE 1 görgős tároló Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE 1 görgős tároló

termék raktárlista
Clyde Bench Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Clyde Bench

termék raktárlista
SAYL GAMING Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

SAYL GAMING

termék raktárlista
Crosshatch Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Crosshatch

termék raktárlista
Raktáron
Mirra 2 Triflex Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2 Triflex

termék raktárlista
# Herman Miller (1db) 534,415-534,415 Ft.
Raktáron
Pedestal Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Pedestal

termék raktárlista
# Herman Miller (2db) 179,125-179,125 Ft.
Abak Environments Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Abak Environments

termék raktárlista
Rendelhető
Mirra 2 Triflex Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2 Triflex

termék raktárlista
# Herman Miller 593,750-593,750 Ft.

REFERENCIÁK

ZELNIK ISTVÁN...

Zelnik István Délkelet-Ázsiai Aranymúzeum

METALOBOX

Metalobox

VÁCI 140

Váci 140

SERVIER

Servier

SIÓ-ECKES

SIÓ-Eckes

JET-SOL KFT.

Jet-SOL Kft.

WABERER

Waberer

BIMBÓ 5 ...

Bimbó 5 Coworking Center, Oktató Központ

BRITISH CHAMBER...

British Chamber of Commerce in Hungary

INTRUM

Intrum

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...