wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍRLEVELEK

MEGHÍVÓ VILÁGÍTÁSTECHNIKAI WORKSHOPRA

MEGHÍVÓ VILÁGÍTÁSTECHNIKAI WORKSHOPRA Irodabútor,Meghívó,világítástechnikai,workshopra

ED LIVE SPACE
Ahol a design életre kell - Rendezvényhelyszín az Europa Design székházában
[Meghívó_ Világítástechnikai workshop_ED LIVE SPACE]
Europa Design
Kedves [NEV]!

Szeretettel meghívjuk az ES-SYSTEM és ELMON Hungária Kft. világítástechnikai workshopjára 2017. június 22-én, melyet az EUROPA DESIGN Törökvész úti bemutatótermében tartunk.

Nem kell hangsúlyoznunk, hogy a világítás az, ami talán mindennél jobban befolyásolja egy helyiség hangulatát. Szinte mindent meghatároz, a tér méretének érzetétõl a színek hõmérsékletéig. Ezekre pedig évrõl évre újabb megoldások születnek mind technológiában, mind designban. Rendezvényünkön ezeket a kortárs megoldásokat tesszük megismerhetõvé és kézzelfoghatóvá. Az ES-SYSTEM minden terméke a designtudatosság jegyében készül, ismert designerek, belsõépítészek tervezik õket úgy, hogy a legváltozatosabb egyedi igényeknek is megfeleljenek, és könnyen alakíthatóak legyenek. Termékpalettájukat ezek az igények alakították ki és alakítják ki a mai napig.
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

A rendezvényt 2017.június.22, csütörtökön, két idõpontban tartjuk, hogy minél többen csatlakozhassanak.

A délelõtti rendezvény:
9.00 – 13.00-ig 8.30-tól: regisztráció
9.00 - EUROPA DESIGN program ismertetése, az elõadók bemutatása - az ES-SYSTEM cég bemutatkozása - az Ember-centrikus Világitás – új gyakorlati szempontok és megoldások
10.00 - Kávészünet
10.15 - ES-SYSTEM design lámpatestek workshop
12.00 - Ebéd

Délután:
15.00 – 18.00-ig 14.30-tól: regisztráció
15.00 - EUROPA DESIGN program ismertetése, az elõadók bemutatása - az ES-SYSTEM cég bemutatkozása - az Ember-centrikus Világitás – új gyakorlati szempontok és megoldások
16.00 - Kávészünet
16.15 - ES-SYSTEM design lámpatestek workshop.

Az ED LIVE SPACE kezdeményezésünk nem titkolt célja, hogy a workshopok alkalmával valódi, élõ beszélgetések jöjjenek létre a szakma képviselõi között. Lehetõség lesz egy-egy témában aktívan részt venni, esettanulmányok során bekapcsolódni vagy épp saját tapasztalatokat is megosztani.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztráljon az alábbi oldalon:
https://goo.gl/forms/5HWT6Lt6Hh5kQAEH3

 
Europa Design
1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T +36_1_200_9998
E europadesign@europadesign.hu
W www.europadesign.hu
 


Ha nem szeretne több hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.

CIKK AJÁNLÓ


HÍRLEVÉL - A KUTATÁS, FEJLESZTÉS ÉS OKTATÁS...

Hírlevél - A kutatás, fejlesztés és oktatás fontosságáról europadesign, irodabútor, design, workspace, iroda audit, Well solution, kutatás, oktatás, design thinking, vállalati jóllét, teljesítény, Wellbeing Booster
 Az Europa Design 2024-ben ünnepli alapításának 30. évfordulóját....
2024-01-24

HÍRLEVÉL -TERMÉKÚJDONSÁGOK ÉS DESIGN HÍREK

Hírlevél -Termékújdonságok és design hírek  Europa Design, Dencon,Delta, Resol, Toledo,Green edition, Itube, Alea, Actiu,A+S Work, German Design Award,Compasso d'Oro, kültéri szék, összecsukható asztal
Idén 30 éves születésnapunkra készülünk. Ezen alkalommal...
2024-02-28

WELLBEING BOOSTER ORIENTÁCIÓS NAP

Wellbeing Booster Orientációs Nap europadesign, esg, esgtorveny, csr, iroda, irodaberendezes, egeszsseg, egeszsges, egeszsegesmunkakornyezet, fenntarthatosag, jomunkahely, well, welloffice, wellbeing, wellbeingoffice, wellaging
Boldog és jóllétben gazdag, FENNTARTHATÓ esztendőt...
2024-01-17

EHHEZ AJÁNLJUKCalma SO2290 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Calma SO2290

termék raktárlista

Sharky Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Sharky

termék raktárlista

Calmas SO2286 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Calmas SO2286

termék raktárlista

Ottanta Alea
termék információ
termék raktárlista

Ottanta

termék raktárlista
# Alea Nincs

E5000 conferencia  ülés Lamm
termék információ
termék raktárlista

E5000 conferencia ülés

termék raktárlista
# Lamm Nincs

Wing IVM
termék információ
termék raktárlista

Wing

termék raktárlista
# IVM Nincs

Alya BU1538 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BU1538

termék raktárlista

Efit bárszék magas munkaszék Actiu
termék információ
termék raktárlista

Efit bárszék magas munkaszék

termék raktárlista
# Actiu Nincs

REFERENCIÁK

ANGOLAI...

Angolai Nagykövetség

ZELNIK ISTVÁN...

Zelnik István Délkelet-Ázsiai Aranymúzeum

EATON...

Eaton Enterprises

PILATES STUDIO

Pilates Studio

ERŐS ÜGYVÉDI...

Erős Ügyvédi Iroda - Squire, Sanders - Dempsey L.L.P.

JTI HUNGARY

JTI Hungary

MICROSOFT

Microsoft

NAV N GO KFT.

Nav N Go Kft.

GREENCOURT -...

Greencourt - Ecoffix

DOUWE EGBERTS

Douwe Egberts

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...