wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

PUBLIKÁCIÓK

ÉLETBARÁT FERTŐTLENÍTÉS

ÉLETBARÁT FERTŐTLENÍTÉS Irodabútor,életbarát, fertőtlenítés,ŐrangyalMagazin,europadesign, Feuertag Ottó,technológia, UVD robot, hatékonyság, vegyszermentes,editorial, press, szakcikk

Életbarát  fertőtlenítés

Az emberi élet és az egészség értéke napjainkban egyre több ember számára már kézzelfoghatóvá vált. Pontosan kimutatható már a prevenciókra fordított befektetések megtérülése. Hogy munkatársunkat, vevőinket, tanulóinkat vajon 100%-ban steril környezetben tudjuk reggelente fogadni, az minden vezető számára több, mint lelkiismereti kérdéssé kell, hogy váljon. A technológia kész erre:

Az UVC technológia előnye, hogy vegyszermentes, gyors, hatékony és a kezelést követően azonnal használható, (szemben a hasonló hatást kiváltó, de mérges ózon gázzal működő technológiákkal szemben).

A képen látható speciális méretű készülék egyes tárgyak és kisebb terek fertőtlenítésére lett kialakítva. Oktatási segédeszközöket, pl. az elsősegélynyújtó oktató babákat az UVC fénnyel 99,99 %-ban baktérium és vírusmentessé tehetjük.

Az UVC germicid besugárzás hatására szétesik a vírusok és baktériumok DNS struktúrája, ezáltal a mikroorganizmusok elveszítik a replikációs képességüket, inaktiválódnak és nem képesek többé fertőzni.

Irodába, üzlethelységekbe, bemutatótermekbe, oktatási- és közintézményekbe, gyárakba, szállodákba azonban az UVD önjáró fertőtlenítő robotot ajánljuk, amivel minden szolgáltató, munkáltató teljesen steril, vírusoktól és baktériumoktól mentes környezetet teremthet dolgozói és ügyfelei számára. Az új, innovatív eljárás ráadásul emberi erőforrás bevonása nélkül, költséghatékonyan alkalmas nagy területek gyors és teljeskörű fertőtlenítésére.

Az UVD robot forradalmasítja, egyszerűsíti és biztonságossá teszi a takarítást. Bármilyen belső térben magától járja be az előre beprogramozott területet. Egy egyszerű beprogramozás után megjegyzi a számára kijelölt útvonalat és másodpercenként 10 cm-es sebességgel haladva, az UVC fényt körbe sugározva egy méteres távolságból minden tárgyat és felületet fertőtlenít. Egy feltöltéssel egyszerre mintegy 1500 négyzetméter tehető 99,99%-ban baktérium és vírusmentessé. Mivel a robotnak emberi jelenlétre nincs szüksége, ezért a legveszélyesebb helyek is fertőtleníthetők és megelőzhető a takarítók megfertőződése. A jelenlegi COVID-19 járvány alatt fokozottan, de megelőzés céljából az év minden időszakában ajánlott az UVD robot napi használata, amely történhet az éjszakai órákban, nem zavarva a napi munkavégzést, vagy a kereskedelmi, gyártási, szolgáltató tevékenységet.

A takarításban mérföldkövet jelentő technológia a betegszabadságok számát és ezáltal a cégek egészségügyi kiadásait is jelentősen csökkenti. Ha egy 300 négyzetméteres terület 5 éven keresztül történő takarítását hasonlítjuk össze, akkor a hagyományos kézi fertőtlenítésnek kilencszer akkora költségvonzata van. Az UVD robot megvásárolható vagy lízingbe vehető. Ha az egy feltöltéssel fertőtleníthető 1500 négyzetméter területből indulunk ki, akkor egy átlag irodai létszámot alapul véve, napi bontásban mintegy 150-200 Ft/főre jön ki a költség, ami elenyésző ráfordítás a tökéletes steril környezetért cserébe. A jelenlegi világjárvány miatt az irodákba történő visszatéréskor és a kereskedelmi egységek újranyitásakor az UVD robot az egyik legfontosabb eszköz lesz az üzemeltetők számára a garantáltan tiszta és fertőzésmentes területek elérése érdekében.


A cikk online

https://legelsosegely.hu/orangyal202101/OrangyalMagazin.html#p=18

CIKK AJÁNLÓ


ŐRANGYAL MAGAZIN - FEBRUÁR-MÁRCIUS

Őrangyal Magazin - Február-március Europa design, Őrangyal, megjelenés, egészség, ergonónia, interiordesign, irodaház, irodabútor,,mozgás
Mozgás az irodában - szakértői cikkünk az Őrangyal Életmentő...
2024-03-13

ŐRANGYAL MAGAZIN - JANUÁR

ŐRANGYAL MAGAZIN - JANUÁR europadesign, legelsosegélyalapitvany, orangyal, arkki, oktatas, orangyalmagazin, megjelenes, egeszseg, design, ergonomia, office, interiordesign, iroda, architecture, furniture, irodahaz, officedesign, irodabutor
Kik fogják a jövő üzleti környezetét tervezni? A design valóban...
2024-02-05

ŐRANGYAL MAGAZIN - ÁPRILIS - MÁJUS

Őrangyal Magazin - április - május Irodabútor, Europadesign, Őrangyal, megjelenés, egészség, ergonónia, interiordesign, irodaház, növények, növényfal
Megjelent az Őrangyal magazin legújabb száma!Az Europa Design cikkje:...
2024-06-06

EHHEZ AJÁNLJUKCatifa 60 Arper
termék információ
termék raktárlista

Catifa 60

termék raktárlista
# Arper Nincs

Arca True Design
termék információ
termék raktárlista

Arca

termék raktárlista

OE1 Project Table Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Project Table

termék raktárlista

Anna Corporate SO1384 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna Corporate SO1384

termék raktárlista

Arin Akaba
termék információ
termék raktárlista

Arin

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Mail Sitland
termék információ
termék raktárlista

Mail

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Anna Corporate BQ1385 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna Corporate BQ1385

termék raktárlista

Crosshatch Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Crosshatch

termék raktárlista

REFERENCIÁK

BUDAPEST...

Budapest Business Journal

PALAZZO HUNYADI

Palazzo Hunyadi

BUDAWEST

Budawest

ABLON

Ablon

ORIGO FILM GROUP...

ORIGO Film Group Kft.

MATHIAS CORVINUS...

Mathias Corvinus Collegium

COLLIERS...

Colliers International

CANADA SQUARE

Canada Square

MAGÁNRENDELŐ

Magánrendelő

RÓMAI TENISZ...

Római Tenisz Club

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...