wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
Emerson Process Management Kft.

| Tervezés: 2020-03-04 | Tervező: Arkitektor | Méret: 1200 nm | Helyszín: 1087 Budapest, Hungária Krt. 30. | Kivitelezés: 2020-03-04 | Építész: Arkitektor | Irodaház: Aréna Business Campus | Üzemeltető: Rustler Kft. | Fejlesztő: Atenor Hungary Kft., ATENOR projektcég: Hungária Greens Kft. |

Az Emerson vezető helyet tölt be a méréstechnika, analitika, szabályozás-technika, automatizálás, szervizszolgáltatás és a folyamatirányítási rendszerek területén egyaránt. A létszám, illetve a szolgáltatások bővülésével mára nem csak egyedi termékek szállításában, hanem komplett projektek megvalósításában is kivívta piacvezető szerepét.

A költözés egyik fontos célja volt az általános területoptimalizálás mellett a különböző divíziók (Back office, Sales és Operation) egymással való kommunikációjának hatékonyabbá tétele, mivel korábban gyakorlatilag egymástól függetlenül, önálló egységként, különböző szinteken dolgoztak elkülönülve. Ezek az egységek (összesen 120 munkaállomás) mostantól egy szinten összehangoltan, kényelmesen tudnak elhelyezkedni a közel 1200m2-es irodaterületen az Aréna Business Campus már átadott épületszárnyának 7. emeletén.

A tervezett alaprajzi elrendezés, az egyszintes kialakítás, a körbejárhatóság nagy mértékben hozzájárul a munkatársak mindennapi találkozásaihoz, nem csak az irodák elhelyezkedésének racionalizálásával, de a közösségi terek könnyebb elérhetőségével is.
A korábbi szigorúan cellás elrendezést felváltotta a részben egyterű kialakítás, amit a tervezés folyamán némileg erezhető bizonytalanság után kifejezetten megkedveltek az ott dolgozó munkatársak.

A megnövekedett igényeket az iroda területén sok helyen, a különböző részlegek szükségleteihez igazított létszámú, változatos méretű tárgyalók szolgálják, ahol lehetőség van a kisebb 3-4 fős egyeztetésektől az akár ötven fős konferenciák megtartására is.
A pihenés és rekreáció szerepe is fontos szempont egy ekkora iroda életében, amit ez erre a célra kijelölt területeken kívül a hatalmas terasz is szolgál, így a nyári időszakban akár teljesértékű rendezvények megtartására is lehetőség nyílik.

A nagyméretű konyha, étkező, kávézó közösségformáló szerepéhez a központi elhelyezkedése is hozzájárul. Az étkezőben külön konyha és kávézóbútor készült differenciált magasságú ülőbútorokkal, lehetővé téve egy gyors kávézást, egy rövid egyeztetést, de egy kényelmesebben elfogyasztott ebédet is. Az étkező elválasztó falába beépített módon kapott helyet a postázó-levelező bútor, ami így mindenki számára könnyen megközelíthető helyre került.
A konferencia teremhez egy catering számára leválasztható terület kapcsolódik, így adott esetben a rendezvényen résztvevők az ott dolgozók megzavarása nélkül tudnak a szünetben pihenni, illetve fogyasztani. Ennek a funkciónak a része egy diszkréten bútorba rejtett teakonyha. SZAVAZOK RÁ MOST 

NEM TALÁLHATÓ LÁTVÁNYTERV

NEM TALÁLHATÓ VIDEO

Metrik Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Metrik

termék raktárlista
Modular Storage Actiu
termék információ
termék raktárlista

Modular Storage

termék raktárlista
# Actiu Nincs
Raglan SF2067 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Raglan SF2067

termék raktárlista
Raglan Table RT10 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Raglan Table RT10

termék raktárlista
# Andreu World Raglan Table
Vital plus Actiu
termék információ
termék raktárlista

Vital plus

termék raktárlista
# Actiu Vital
Pedestals Actiu
termék információ
termék raktárlista

Pedestals

termék raktárlista
# Actiu Nincs
Kabi Akaba
termék információ
termék raktárlista

Kabi

termék raktárlista
# Akaba Kabi
Atreo Meeting Table Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo Meeting Table

termék raktárlista
# Alea Atreo
Punto Enea
termék információ
termék raktárlista

Punto

termék raktárlista
# Enea Nincs
Oh! Enea
termék információ
termék raktárlista

Oh!

termék raktárlista
# Enea Nincs
Movado Enea
termék információ
termék raktárlista

Movado

termék raktárlista
# Enea Nincs
Az Év irodája 2021 nevező

REFERENCIÁK

EKATA VOLT...

EKATA volt Whitepages

COLORCON...

Colorcon Képviselet

BRITISH CHAMBER...

British Chamber of Commerce in Hungary

JTI HUNGARY

JTI Hungary

CONVISTA

Convista

JOHNSON &...

Johnson & Johnson

TELEKOM...

TELEKOM Spaceplan

KONYHAKÖR

Konyhakör

STADLER SZOLNOK...

STADLER SZOLNOK VASÚTI JÁRMÛGYÁRTÓ KFT.

DUNA BELLVIEW

DUNA BELLVIEW

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...