wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
Metalobox

| Kivitelezés: 2020-03-31 |

A metaloBox® Kft. felújított irodája a székesfehérvári Vállalkozói Központ elsõ emeltén került kialakításra, ahol a cég az 1997-es indulás óta fogadja vendégeit. Mivel az irodaház egy régi, az 50-es években épült orosz laktanyából lett átalakítva irodaházzá, így régóta megfogalmazódott bennünk, hogy a nyomokban szocialista jellegû tereket szeretnénk modernizálni. A kérdés csak az volt, milyen mértékû legyen ez az átalakítás. 2015 év elejére döntöttünk: a metaloBox márkanév megérdemel egy hozzá méltó, teljesen új környezetet, amely kommunikálja az ide érkezõ vendégeknek a cég piacvezetõ pozícióját.

A felújításnak nagy lelkesedéssel álltunk neki egy olyan csapattal a hátunk mögött, akiknek köszönhetõen mindösszesen 9 hét alatt elkészültünk.

Célunk egy olyan iroda kialakítása volt, ahol a funkcionalizmus és a minimál stílus egyaránt érvényesül, így nem is volt kérdéses, hogy a skandináv ipari arculat irányába megyünk. Ehhez azonban a teljes belsõ terek átalakítása szükséges volt.

Ahol lehetett üvegfalakat helyeztünk el, hogy a tereket tágasabbá varázsoljuk, a dolgozók komfortérzete miatt néhány irodában akusztikus álmennyzetetet és szõnyegpadlót helyeztünk el, a teljes infrastruktúrát felújítottuk, és közös tereket alakítottunk ki.

Ahhoz, hogy az iroda hangulata olyan legyen, ahova az emberek nap mint nap szívesen bejárnak dolgozni, az apró részletekre különösen nagy hangsúlyt fektettünk. Fõként az egyszerûségre és természetességre koncentráltunk, amellyel együtt a metaloBox® életérzést is kommunikálni szerettük volna. Mivel fém öltözõszekrényekkel foglalkozó cég vagyunk, fontos volt számunkra, hogy bútoraink az irodánk részét képezzék. Így hát ötvöztük a fém szilárdságát, és a fa természetességét, így karakteres ám mégis barátságos és lágy helyiségeket sikerült kialakítanunk. A tereket kevés színnel varázsoltuk fiatalossá és vidámmá. 

Úgy gondoljuk, hogy ez a modern, fiatalos, letisztult iroda nemcsak ma, hanem akár 10 év múlva is megállja a helyét.

Olyan irodát szerettünk volna kialakítani, ahol nem csak a munkatársak, hanem a hozzánk látogató vendégek is komfortosan és jól érzik magukat. Mivel a teljes cégre a barátságos, közvetlen hangulat a jellemzõ, így ezt a design-ban is szerettünk volna visszaadni. Emellett az is szempont volt számunkra, hogy egy olyan irodát alakítsunk ki, amely nem csak az aktuális trendeknek felel meg, hanem 10 év múlva is megállja a helyét. A kevés, ám intenzív szín, a sok üvegfal, a növények, a játékos kiegészítõk és plusz megoldások egy olyan irodát eredményeztek, ahol öröm a mindennapi munka.

Az öltözõszekrények területén már piacvezetõk vagyunk, amelyet az irodával is kommunikálni szerettünk volna. A helyiségeket elválasztó üvegfalaknak köszönhetõen minden iroda világossá, tágassá és a fényeknek köszönhetõen játékossá vált, valamint a munkatársak sincsenek elszeparálva egymástól. A dolgozók komfortérzetét szerettük volna tovább növeli a teljesen új iroda berendezéssel: ergonomikus, minden igényt kielégítõ irodaszékek; a legoptimálisabban elhelyezett munkaállomások.

Az irodát 3 hónapja vette birtokába a teljes csapat. Mivel elsõsorban számukra készült az új környezet, így az elégedettségüket is folyamatosan felmérjük, és a kéréseiket igyekszünk teljesíteni. Az eddigi visszajelzések azonban azt mutatják, hogy jó irányt választottunk. 

NEM TALÁLHATÓ LÁTVÁNYTERV

NEM TALÁLHATÓ VIDEO

DV-802 - PAG DVO
termék információ
termék raktárlista

DV-802 - PAG

termék raktárlista
# DVO Pag
DV-300 DVO
termék információ
termék raktárlista

DV-300

termék raktárlista
# DVO Accessories
DV550-Pedestals DVO
termék információ
termék raktárlista

DV550-Pedestals

termék raktárlista
# DVO Storages
Delta Dencon
termék információ
termék raktárlista

Delta

termék raktárlista
# Dencon Nincs
Invicta Point Sitland
termék információ
termék raktárlista

Invicta Point

termék raktárlista
# Sitland Invicta
Modus Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Modus

termék raktárlista
PK Sitland
termék információ
termék raktárlista

PK

termék raktárlista
# Sitland Nincs
Apple ET AL
termék információ
termék raktárlista

Apple

termék raktárlista
# ET AL Nincs
Plastic Parri
termék információ
termék raktárlista

Plastic

termék raktárlista
# Parri Nincs
Stand-Up Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Stand-Up

termék raktárlista
DV905 - Rym DVO
termék információ
termék raktárlista

DV905 - Rym

termék raktárlista
# DVO Rym
Palm DVO
termék információ
termék raktárlista

Palm

termék raktárlista
# DVO Nincs

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

REFERENCIÁK

SMP

SMP

TEVA...

TEVA Gyógyszergyár Zrt.

SEMMELWEIS...

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar

WING

WING

PRIMETIME

Primetime

RI40

RI40

IMEX...

Imex Filtertechnika Kft. phase 1

K&H

K&H

MAEMVI

Maemvi

ABLON

Ablon

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...