wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

ÁTADOTT DÍJAK

WELL PROJECT OF THE YEAR 2019

WELL PROJECT OF THE YEAR 2019 Irodabútor,

 A díj célja a Well minősítés népszerűsítése és azon befejezett és folyamatban levő projektek későbbi bemutatása akik kiemelkedő módon belső és külső kommunikációval valamint változás menedzsment eszközökkel támogatják a minősítést  és megfelelő módon mutatják be a Well minősített munkahelyek és ingatlanok előnyeit.
 
Nem célja a díjnak a folyamatban levő minősítések ellenőrzése, osztályozása, véleményezése hiszen azok szigorú és megkerülhetetlenül tárgyilagos rendszere az alapja a minősítés szakmai hitelének.
A díj sokkal inkább a rendszer kommunikációjáról szól, és arról az employer brand növelési eredményről melyet a projekt gazdái létrehoztak. 
 
A zsűri tagok piac ismerete és a rendelkezésre álló nyilvános – zömmel online -források elégséges információt nyújtanak a projektek értékeléséhez az első évben.
 
Ennek érdekében ki-ki a saját területéről is gyűjthet visszajelzéseket az egyes projektekről , mely még élőbbé és felhasználó központúvá  teszik a díjat.

CIKK AJÁNLÓ


FIABCI WORLD PIX D'EXCELLENCE SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ...

FIABCI World Pix d'Excellence sajtótájékoztató 2024 Fiabci, Europa Design, Sajtótájékoztató, Mol Campus, Néprajzi Múzeum, Magyar Zene Háza
A VÁROSLIGETBEN TALÁLHATÓ A VILÁG KÉT LEGJOBB...
2024-06-07

17. CSR HUNGARY DÍJ, A MAGYAR ÜZLETI...

17. CSR Hungary Díj, a Magyar Üzleti Felelősség Díja EuropaDesign, CSR, pályázat, jógyakorlat, különdíj, felelős, fenntartható üzleti modell,díj
A Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj 2024Folytatva a...
2024-06-03

VILÁGSIKER: KIEMELKEDŐ MAGYAR ÉPÜLETEK A...

Világsiker: kiemelkedő magyar épületek a FIABCI 2024 World Prix d'Excellence Awards nyertesei 2024WorldPrixdExcellenceAwards, világsiker, gold, silver, fiabci, MOLCampus, NéprajziMuzeum, MagyarZeneHaza, fiabcihungary, award, nivodij, winner, ingatlanfejlesztoinivodij, ingatlanoscar, prixdexcellence, ingatlan, dij, dijatadas, europadesign
Büszkén mutatjuk be a FIABCI Hungary kiemelt támogató partnereként a...
2024-05-31

EHHEZ AJÁNLJUKClosed Table PC14 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Table PC14

termék raktárlista

Capri Lounge BU1701 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Lounge BU1701

termék raktárlista

Calma SO2285 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Calma SO2285

termék raktárlista

Cool C300-C500 Actiu
termék információ
termék raktárlista

Cool C300-C500

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Anna BU1405 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna BU1405

termék raktárlista

Xoko collaborative  Akaba
termék információ
termék raktárlista

Xoko collaborative

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Carola SO0903 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Carola SO0903

termék raktárlista

Alya Executive SO1480 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya Executive SO1480

termék raktárlista

REFERENCIÁK

VÁCI 140

Váci 140

ALLIANZ...

Allianz Hungária Biztosító Rt.

SKANSKA

Skanska

BLOCHAMPS

Blochamps

MEC - MINDSHARE

MEC - Mindshare

HOLD ZRT.

HOLD Zrt.

MONICOMP

Monicomp

ERNST & YOUNG

Ernst & Young

ASTELLAS PHARMA...

Astellas Pharma Kft.

PRIOR GAMES

Prior Games

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...