wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

KIVO

Termék család
Kivo

KATEGÓRIÁK:


Akusztikus térelválasztók
#Akusztika #Workplace #kivo #akusztikus Térelválasztó #térelválasztó Mobilfal #irodai Térelválasztó #herman Miller

KIVO

Az irodai tér alapvető változáson ment keresztül az elmúlt években, és a folyamat még mindig tart. A különböző funkciók közötti korábbi éles határok eltűntek, így már nem beszélhetünk hagyományos értelemben vett irodahelyiségekről, tárgyalókról, pihenőkről.
 

A munkakultúra ma sokkal inkább a tudásmegosztás támogatásáról szól, ami egészen más jellegű, könnyen variálható tereket kíván. És természetesen az ehhez szükséges, rugalmas és sokrétűen használható berendezést.
A Herman Miller új, akusztikus, térelválasztó mobilfala egyensúlyt terem nyitott tér és privát zóna között. A fenntartható design nemzetközileg elismert képviselője és a fiatal, német tervező, Alexander Lorenz közösen fejlesztették ki a KIVO rendszert. A háromszögletű modulokból álló geometrikus mozaik formai sokszínűsége szabad játékot enged a tervezőnek és a használónak egyaránt. A könnyű acélváz és a mágnessel egyszerűen rögzíthető elemek segítségével a terek gyorsan átszabhatók - újra és újra és újra...

Inspirációs forrása a fenntarthatóság atyjaként ismert Buckminster Fuller híres geodéziai kupolája.


"A Római Irodaház impozáns, nagyvonalú központi auláját úgy alakítottuk át, hogy az a belső munkatársak és a kívülről érkező vendégek számára is jól használható legyen. A tér közepén elhelyezett Herman Miller Kivo akusztikus, S alakú paravánja nemcsak esztétikai látványában vonzza a tekintetet, hanem a görbületeiben elhelyezkedő tárgyalószigetek a Herman Miller Keyn tárgyalószékeivel és Swoop foteleivel kényelmes helyet adnak a rövid beszélgetéseknek vagy a várakozás perceinek."

Pálla Gábor, ügyvezető igazgató, Római Irodaház


    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

ALEXANDER LORENZ

Alexander Lorenz

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

RÓMAI IRODAHÁZ KFT.

Római Irodaház Kft.
#Europadesign #Római Irodaház Kft. #Referencia

MVM GROUP

MVM Group
#

EHHEZ AJÁNLJUKAGL Table Group Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

AGL Table Group

termék raktárlista
Raktáron
Mirra 2 Triflex Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2 Triflex

termék raktárlista
# Herman Miller (1db) 534,415-534,415 Ft.
OE1 Micro Packs Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Micro Packs

termék raktárlista
Raktáron
Pedestal Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Pedestal

termék raktárlista
# Herman Miller (2db) 179,125-179,125 Ft.
SAYL GAMING Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

SAYL GAMING

termék raktárlista
Rendelhető
Aeron Remastered Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered

termék raktárlista
# Herman Miller 733,816-733,816 Ft.
Rendelhető
Mirra 2 Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2

termék raktárlista
# Herman Miller 542,930-602,000 Ft.
MOTIA GAMING DESK Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

MOTIA GAMING DESK

termék raktárlista

REFERENCIÁK

ERNST & YOUNG

Ernst & Young

FHB BANK

FHB Bank

EU HÁZA

EU Háza

TELENOR ASTORIA

Telenor Astoria

VINKOTECH

Vinkotech

KULCS-SOFT

Kulcs-Soft

MANPOWER

Manpower

DNV-GL

DNV-GL

TRILAK

Trilak

LOYALBANK

Loyalbank

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...