wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

ALEA

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Kifinomult, olasz iroda-design


Az 1973-ban alapított ALEA közületi bútorok gyártására jött létre és ma is a tulajdonos család irányítása alatt áll. Székhelyük az észak-olaszországi Saronéban, Velence közelében található.

A cég 2001-ben nyitotta meg amerikai központját Miamiban, később New Yorkban létesítettek bemutatótermet. Ma több mint 90 országban vannak jelen.

A design szót ma nagyon sokan használják. Az ALEA megfogalmazásában "a "design" egy tárgy létrehozását jelenti, amely egyszerre kézzelfogható és megfoghatatlan".

Prioritásként kezelik, hogy folyamatossan keressék az újrahasznosítható anyagok használatának lehetőségeit.

Munkaállomások gyártása a fő erősségük: pad-rendszerek, home office és irodai munkaasztalok, konferenciaasztalok , oktatótermek berendezése, tárolórendszerek és recepciós pultok. Hatalmas gyártói kapacitásuk lévén extra volumenű megrendeléseket és egyedi igényeket is rugalmasan kiszolgálnak. 

SSC_ ALEA

Fehér Atreo munkaállomások az SSC Budapest irodájában.

Irodai kiegészítő termékekben is nagyon erősek. Változatos térelválasztó rendszereket (Ortho, Stream, Safe), irodai tárolóbútorokat és könyvespolcokat is találunk a kínálatban.

Kétféle letisztult, elegáns recepcióbútort is forgalmaznak. Egyik az Eos, mely három féle kialakításban választható, L, S és U alakban elrendezve. A másik a Philo különlegessége, hogy az összes Alea kollekcióval kombinálható. Mindkét recepció bútorra elmondható, hogy számos színben elérhető.

Ülőbútoraik között az Alfa székcsalád kiemelkedő, mivel számtalan színben és módon kérhetjük. Karfával, karfa nélkül, fix lábbal vagy görgős kivitelben, ezen belül is négy-csillagos vagy öt-csillagos verziók léteznek.

A válaszfalak az irodai területek testre szabásához elengedhetetlen szerkezetek. Az A65 egy egyedülálló és innovatív válaszfalrendszer, amely egyszerű és kifinomult. Teljesen testre szabható, mivel moduláris a mennyezetekkel és támfalakkal egyaránt integrálható. Síkba süllyesztett ajtókkal tervezték. Kapható tömör vagy üvegezett panelekkel, toló- vagy hagyományos ajtókkal.

A nagy irodai terekben szükség van arra, hogy elszigeteljük magunkat egy hívás vagy egy privát megbeszélés miatt, vagy egyszerűen csak egy pillanatra, amikor jobban tudunk koncentrálni. Az F40 pod és telefonfülke kollekció ezen igények kielégítésére szolgál.

F40 fulke

Az F40 fülke három standard méretben kapható.

Hét féle vezetői bútorcsalád is szerepel az Alea kínálatában. Kifinomult és eredeti olasz design jellemzi mindegyiket.
  

Alea official video a szövegre kattintva tekinthető meg.


Atlante Alea
termék információ
termék raktárlista

Atlante

termék raktárlista
# Alea Atlante
Atreo Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo

termék raktárlista
# Alea Atreo
Atreo Wood Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo Wood

termék raktárlista
# Alea Atreo Wood
Blade Alea
termék információ
termék raktárlista

Blade

termék raktárlista
# Alea Blade
Blade X Alea
termék információ
termék raktárlista

Blade X

termék raktárlista
# Alea Blade X
Club Alea
termék információ
termék raktárlista

Club

termék raktárlista
# Alea Club
Crono Alea
termék információ
termék raktárlista

Crono

termék raktárlista
# Alea Crono
Eracle Alea
termék információ
termék raktárlista

Eracle

termék raktárlista
# Alea Eracle
Ibis Alea
termék információ
termék raktárlista

Ibis

termék raktárlista
# Alea Ibis
Ibis Bench Table Alea
termék információ
termék raktárlista

Ibis Bench Table

termék raktárlista
# Alea Ibis
Italo Alea
termék információ
termék raktárlista

Italo

termék raktárlista
# Alea Italo
Oasi Alea
termék információ
termék raktárlista

Oasi

termék raktárlista
# Alea Oasi
Odeon Alea
termék információ
termék raktárlista

Odeon

termék raktárlista
# Alea Odeon
Ortho Alea
termék információ
termék raktárlista

Ortho

termék raktárlista
# Alea Ortho
Titano Alea
termék információ
termék raktárlista

Titano

termék raktárlista
# Alea Titano
Zefiro Alea
termék információ
termék raktárlista

Zefiro

termék raktárlista
# Alea Zefiro


1 / 2 oldal | 1 - 16 / 19 találat
1 2

REFERENCIÁK

VODAFONE

Vodafone

PILATES STUDIO

Pilates Studio

DÉLI POINT...

Déli Point iordaház

AMWAY

Amway

RÓMAI TENISZ...

Római Tenisz Club

TAKEDA PHARMA...

Takeda Pharma Kft

ERNST & YOUNG

Ernst & Young

ABB

ABB

REM INGATLAN...

REM Ingatlan Zrt.

MICROSOFT

Microsoft

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...