wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#ANDREU WORLD

ADELA REX SO1410

Termék család
Adela Rex

KATEGÓRIÁK:


Ülőbútorok | Étkező- és kantinszékek | Home | Étkező
#Adela #étkező #Kantin #étterem #Hotel #Menza #Szék #Faszék #Interiordesign #Hajlított Furnér #Philippestarck #Tölgy #Pihenőszék #Karosszék #home #étkezőszék

Az Adela Rex az Andreu World gyár Philippe Starck tervezővel folytatott együttműködésünk egyik bútordarabja.

Az ergonómia megvalósítása 3 különböző darab tökéletes és pontos illeszkedése hozza létre , akár egy kirakós játékkal, szerelvények, csavarok vagy kiegészítő elemek nélkül. Az Adela Rexben az ülésdeszka és a két oldalsó elem simán illeszkedik egymáshoz az íveken és a gondos részleteken keresztül, finom vonaljátékkal, amely finomítja a formáját és stilizálja a dizájnt. Ez egy technológiai fakialakítás – a kézművességből és a fa műszaki mesterségéből született –, amely kiemelkedik a gyártás pontosságával és a rétegelt lemez összetett hajlításával. Felépítése kihívást jelent, mivel a rétegelt lemez gyártási technikát maximálisan kihasználták, bár egyúttal látszólagos egyszerűséget közvetítő szerkezeti logikát és jellegzetes formanyelvet biztosít, ahol az ergonómia átveszi. különös fontosságú. A kollekció FSC® 100% rétegelt lemezből készült fotelekből és nyugágyakból áll, a tölgy három árnyalatának egyikében, vagy dió színben, természetes tónusban. A szék két különböző szélességben kapható, hogy nagyobb rugalmasságot és jobb ergonómiát biztosítson a különböző felhasználási területeken. Kialakítása nagy pontosságot közvetít a három darab kirakószerű illeszkedése révén, anélkül, hogy hardverre vagy kiegészítő elemekre lenne szükség, így az ülés és a háttámla simán egymásba illeszkedik íveik mentén.

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

PHILIPPE STARCK

Philippe Starck

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

NEM TALÁLHATÓ REFERENCIA


TERMÉK CSALÁD

ADELA REX

Adela Rex SO1411

#Andreu World

Ülőbútorok | Étkező- és kantinszékek | Home | Étkező

Tölgyfából készült bútor, amit Philippe Starck tervezett. 3 elemből állatható össze.

Kárpitozott párna rendelhető hozzá!

Nézze meg a termékcsalád többi tagját is!


Adela Rex SO1410:...

Adela Rex SO1413

#Andreu World

Ülőbútorok | Étkező- és kantinszékek | Home | Étkező

Az Andreu World gyönyörű diófából készült széke, amit Philip Starck tervezett.

Adela Rex SO1414

#Andreu World

Ülőbútorok | Étkező- és kantinszékek | Home | Étkező

Andreu Worldnek tervezte Philippe Starck ezt a diófa vázú széles széket, amit kárpítozott változatban...

Adela Rex BU1412

#Andreu World

Ülőbútorok | Étkező- és kantinszékek | Szófák és fotelek | Home | Étkező

Kényelmes karfás bőrkárpittal ellátott tölgyfa vázú szék, amit Philippe Starck...

Adela Rex BU1415

#Andreu World

Ülőbútorok | Étkező- és kantinszékek | Fotelek | Home | Étkező

Az Adela Rex termékcsalád diófából készült lounge bútora. Kárpitozott változatban is kapható.

EHHEZ AJÁNLJUKCalma SO2288 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Calma SO2288

termék raktárlista
Anna BQ1385 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna BQ1385

termék raktárlista
Brandy SO2993 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Brandy SO2993

termék raktárlista
Closed Bench BC6311 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Bench BC6311

termék raktárlista
Beat RS0211 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Beat RS0211

termék raktárlista
Closed Bench BC6309 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Bench BC6309

termék raktárlista
Alya RS1527 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya RS1527

termék raktárlista
Closed Table PC12 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Table PC12

termék raktárlista

REFERENCIÁK

ZAI VIKTÓRIA

Zai Viktória

BERLIN CHEMIE

Berlin Chemie

MICROSOFT

Microsoft

PARTNER IN PET...

Partner in Pet Food

RI40

RI40

VODAFONE

Vodafone

MAGÁNLAKÁS -...

Magánlakás - Balaton

ZELNIK ISTVÁN...

Zelnik István Délkelet-Ázsiai Aranymúzeum

JOHNSON &...

Johnson & Johnson

MEDIMPEX ZRT.

Medimpex Zrt.

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...