wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#ACTIU

STAY FORGÓSZÉK

Termék család
Stay
RAKTÁRON (5 db)
174,573 - 179,765 Ft.

KATEGÓRIÁK:


Dolgozói forgószékek
#Home Office #Irodabútor #Lábcsillag #Szinkronmechanika #állítható Rugóerő #4 Pontban Rögzíthető Háttámla #állítható ülőlap #Deréktámasz #Poliamid Lábcsillag #2d Kartámasz #Kárpitozott ülőlap #Bézs Kárpit #Hálós Háttámla #

A STAY kiváló minőségű és versenyképes szék, innovatív termék magas alakítási kapacitása miatt. A háttámla innovatív kialakítása nagy mozgásszabadságot kínál. Az ülés és a kartámaszok lehetővé teszik a teljes beállítást ülő helyzetből, biztosítva azt, hogy a felhasználó minimális erőfeszítést fejtsen ki helyzetének fenntartása vagy megváltoztatása érdekében. Egyszerűen kialakítva, könnyen használható. A Stay ötvözi az intelligens technológiát a magas szintű kényelemmel. Az ülés párnázott, konkáv profillal rendelkezik, amely segít megőrizni a medence helyes helyzetét.


Új székeket kínálunk 3 féle felszereltségben, amit a kosárba helyezés után, a variációk kiválasztásánál tud megtekinteni.

Actiu Stay – 1 db

Forgószék – Szinkronmechanika - Állítható rugóerő – 4 pontban rögzíthető háttámla – az ülőlap mélysége állítható – deréktámasz – fehér, poliamid lábcsillag – fehér váz – 2D kartámasz - kárpitozott ülőlap és háttámla – Kárpit: T kategóriás bézs színű

Actiu Stay – 2 db

Forgószék – Szinkronmechanika - Állítható rugóerő – 4 pontban rögzíthető háttámla – az ülőlap mélysége állítható – deréktámasz – fekete, poliamid lábcsillag – fekete váz – 2D kartámasz - kárpitozott ülőlap – Kárpit: T kategóriás fekete színű – Fekete színű hálós háttámla (String kat.)

Actiu Stay – 2db

Forgószék – Szinkronmechanika - Állítható rugóerő – 4 pontban rögzíthető háttámla – az ülőlap mélysége állítható – deréktámasz – fehér, poliamid lábcsillag – fehér váz – 2D kartámasz - kárpitozott ülőlap – Kárpit: T kategóriás fekete színű – Fekete színű hálós háttámla (String kat.)


A kivieteleket a 'Tovább a megrendeléshez' gombra kattitva tudja kiválasztani    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

MARCELO ALEGRE

Marcelo Alegre

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

HERMES

Hermes
#Referencia #Látványterv #True Design #Wilkhahn #Buzzispace #Hermes Budapesti Irodájának Látványterve #Hermes

Stay

#Actiu

Dolgozói forgószékek | Vezetői forgószékek

A STAY kiváló minőségű és versenyképes szék, innovatív termék magas alakítási kapacitása miatt. A háttámla innovatív kialakítása nagy mozgásszabadságot kínál. Az ülés és a kartámaszok lehetővé teszik a teljes beállítást ülő helyzetből, biztosítva azt, hogy...

EHHEZ AJÁNLJUKLongo moduláris ülőbútor Actiu
termék információ
termék raktárlista

Longo moduláris ülőbútor

termék raktárlista
# Actiu Nincs
Vital plus Actiu
termék információ
termék raktárlista

Vital plus

termék raktárlista
# Actiu Nincs
Noom 30 Actiu
termék információ
termék raktárlista

Noom 30

termék raktárlista
# Actiu Nincs
d150 Actiu
termék információ
termék raktárlista

d150

termék raktárlista
# Actiu Nincs
Avant Actiu
termék információ
termék raktárlista

Avant

termék raktárlista
# Actiu Nincs
Badminton Actiu
termék információ
termék raktárlista

Badminton

termék raktárlista
# Actiu Nincs
Twist Actiu
termék információ
termék raktárlista

Twist

termék raktárlista
# Actiu Nincs
Efit bárszék magas munkaszék Actiu
termék információ
termék raktárlista

Efit bárszék magas munkaszék

termék raktárlista
# Actiu Nincs

REFERENCIÁK

ATENOR

Atenor

ROCHE

Roche

AVIS BUDGET...

Avis Budget Group Business Support Centre Kft.

EATON...

Eaton Enterprises

DEXAGON-HÁZ

Dexagon-ház

MAGÁNVILLA

Magánvilla

OFFICE GARDEN...

Office Garden IV.

SYNTHES MEDICAL...

Synthes Medical Kft.

FOUR SEASON...

Four Season Dental Center

MVM GROUP

MVM Group

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...