wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
Hermes

| Tervezés: 2021-05-03 | Tervező: V.M.E. Design | Méret: 500m2 | Helyszín: Budapest | Kivitelezés: 2021-05-03 | Irodaház: Budawest |

A Hermes német tulajdonú ipari csiszolástechnológiai megoldásokat nyújtó termelő és értékesítő 100 éves világcég. A budapesti irodában mérnöki tanácsadás és értékesítési tevékenység folyik.


A cég egy 20 programpontból álló teljes szerkezet és kultúraváltozást is jelentő folyamatot indított külsős tanácsadó cég bevonásával. Irodaflottájuk racionalizálása és az új kihívásokat támogató kultúrának megfelelő kialakítása a 20 pont közül csupán az egyik kiemelkedő lépés volt. A szemléletváltást például „ Culture change ambassadorok” támogatják a sikeres bevezetés érdekében.

A budapesti irodakialakítás projektvezetője Góczán András kereskedelmi igazgató volt, a projekt jógyakorlatait videónkban meséli el Feuertag Ottónak a Wellbeing konferencián. Megnézhető VIDEÓK fülön!

LÁTVÁNYTERVEK fülre kattintva a tervezés fázisa

A REFERENCIA KÉPEK alatt az elkészült irodaképek nézhetők meg

A TERMÉKEK -nél a felhasznált bútorok és kiegészítőket gyűjtöttük össze SZAVAZOK RÁ MOST 

Cloud True Design
termék információ
termék raktárlista

Cloud

termék raktárlista
E-quo True Design
termék információ
termék raktárlista

E-quo

termék raktárlista
Oracle True Design
termék információ
termék raktárlista

Oracle

termék raktárlista
Code True Design
termék információ
termék raktárlista

Code

termék raktárlista
Patch True Design
termék információ
termék raktárlista

Patch

termék raktárlista
Lunar Pedrali
termék információ
termék raktárlista

Lunar

termék raktárlista
# Pedrali Nincs
Stand-Up Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Stand-Up

termék raktárlista
Primo Acoustic Dieffebi
termék információ
termék raktárlista

Primo Acoustic

termék raktárlista
BuzziFalls Buzzispace
termék információ
termék raktárlista

BuzziFalls

termék raktárlista
BuzziShade Buzzispace
termék információ
termék raktárlista

BuzziShade

termék raktárlista
Buzziskin Buzzispace
termék információ
termék raktárlista

Buzziskin

termék raktárlista
Stay forgószék Actiu
termék információ
termék raktárlista

Stay forgószék

termék raktárlista
# Actiu Stay
Twist Actiu
termék információ
termék raktárlista

Twist

termék raktárlista
# Actiu Twist
Trama Actiu
termék információ
termék raktárlista

Trama

termék raktárlista
# Actiu trama
Urban Plus Actiu
termék információ
termék raktárlista

Urban Plus

termék raktárlista
# Actiu Urban
Buzzilight Buzzispace
termék információ
termék raktárlista

Buzzilight

termék raktárlista
Az Év irodája 2021 nevező

REFERENCIÁK

DRIVING CAMP

Driving Camp

ROCHE

Roche

KMW

KMW

GRAND HOTEL...

Grand Hotel Esztergom

THYSSENKRUPP

Thyssenkrupp

EGYÉB

Egyéb

TELEKOM...

TELEKOM Spaceplan

BUDAWEST

Budawest

ATENOR

Atenor

MOL

Mol

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...