wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#ET AL

AGAMI 1151

Termék család
Agami

KATEGÓRIÁK:


Ülőbútorok | Étkező- és kantinszékek
#Irodabútor #éttermi Szék #karosszék #szállodai Szék #kárpitozott Szék #fém Vázas Szék #fa Vázas Szék

Agami 1151

Az Agami a Philippe Nigro által az Et al. számára a vendéglátóipar számára tervezett, lágy és barátságos formájú kárpitozott székek új családja. Vonalaik józanságát és egyszerűségét az fejezi ki, hogy különböző alapokkal kombinálhatók: az egyik fémből készült, amelynek szerkezete a bisztrószék archetípusát idézi, a másik pedig tömör fából készült. Ezek a lehetőségek rendkívül sokoldalúvá teszik az Agamit, lehetővé téve, hogy nagyon különböző környezetekhez alkalmazkodjon: a két váz közös dizájnvonalai lehetővé teszik a két változat tökéletes egymás mellett élését. Az Agami család különböző ülőalkalmatosságokból áll: szék, kis fotel, két magasságban kapható zsámoly. A kollekciót később lounge fotel, szárnyfotel, kis kanapé és asztalok fogják bővíteni.

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

NEM TALÁLHATÓ TERVEZŐ

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

NEM TALÁLHATÓ REFERENCIA


Agami 1150

#ET AL

Ülőbútorok | Étkező- és kantinszékek

Agami 1150

Az Agami a Philippe Nigro által az Et al. számára a vendéglátóipar számára tervezett, lágy és barátságos formájú kárpitozott székek új családja. Vonalaik józanságát és egyszerűségét az...

Agami 1152

#ET AL

Ülőbútorok | Bárszékek

Agami 1152

Az Agami a Philippe Nigro által az Et al. számára a vendéglátóipar számára tervezett, lágy és barátságos formájú kárpitozott székek új családja.

Agami 1152b

#ET AL

Ülőbútorok | Bárszékek

Agami 1152b

Az Agami a Philippe Nigro által az Et al. számára a vendéglátóipar számára tervezett, lágy és barátságos formájú kárpitozott székek új családja.

Agami 1160

#ET AL

Ülőbútorok | Étkező- és kantinszékek

Agami 1160

Az Agami a Philippe Nigro által az Et al. számára a vendéglátóipar számára tervezett, lágy és barátságos formájú kárpitozott székek új családja.

Agami 1161

#ET AL

Ülőbútorok | Étkező- és kantinszékek

Agami 1161

Az Agami a Philippe Nigro által az Et al. számára a vendéglátóipar számára tervezett, lágy és barátságos formájú kárpitozott székek új családja.

Agami 1162

#ET AL

Ülőbútorok | Bárszékek

Agami 1162

Az Agami a Philippe Nigro által az Et al. számára a vendéglátóipar számára tervezett, lágy és barátságos formájú kárpitozott székek új családja.

Agami 1162b

#ET AL

Ülőbútorok | Bárszékek

Agami 1162b

Az Agami a Philippe Nigro által az Et al. számára a vendéglátóipar számára tervezett, lágy és barátságos formájú kárpitozott székek új családja.

EHHEZ AJÁNLJUK



Kicca ET AL
termék információ
termék raktárlista

Kicca

termék raktárlista
# ET AL Nincs
Classy 1095m ET AL
termék információ
termék raktárlista

Classy 1095m

termék raktárlista
# ET AL Nincs
Classy 1097bm ET AL
termék információ
termék raktárlista

Classy 1097bm

termék raktárlista
# ET AL Nincs
Dunk 1191 ET AL
termék információ
termék raktárlista

Dunk 1191

termék raktárlista
# ET AL Nincs
Virgola ET AL
termék információ
termék raktárlista

Virgola

termék raktárlista
# ET AL Nincs
XT ET AL
termék információ
termék raktárlista

XT

termék raktárlista
# ET AL Nincs
Echo ET AL
termék információ
termék raktárlista

Echo

termék raktárlista
# ET AL Nincs
Agami 1152 ET AL
termék információ
termék raktárlista

Agami 1152

termék raktárlista
# ET AL Nincs

REFERENCIÁK

BRITISH AMERICAN...

British American Tobacco Hungary

DIZAIN- ALUFEX

Dizain- Alufex

CONVISTA

Convista

TRILAK

Trilak

DAIKIN

Daikin

SANOFI

sanofi

RI40

RI40

TELEKOM...

TELEKOM Spaceplan

AUCHAN

Auchan

MINDSZENTYNEUM

Mindszentyneum

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...