wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#ANDREU WORLD

BRANDY SO2994

Termék család
Brandy

KATEGÓRIÁK:


Fotelek
#Fotel #Kárpitozott #4 Lábas #Acál Talppal #Armchair #Upholstered #4-legs #Steel Base #Hotel #Iroda #Office #étterem #Restaurant

Fotel kárpitozott üléssel és háttámlával, valamint 4 lábas acél talppal, polírozott króm, fehér vagy fekete színben.

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

LIEVORE ALTHERR MOLINA

Lievore Altherr Molina

ELLE DECOR EARTH AWARDS

ELLE DECOR EARTH AWARDS

NEM TALÁLHATÓ REFERENCIA


Brandy SO2993

#Andreu World

Fotelek

Fotel kárpitozott üléssel és háttámlával, acél szánkótalppal, polírozott króm, fehér vagy fekete színben.

Brandy SO2995

#Andreu World

Tárgyalószékek | Konferenciaszékek | Fotelek

Fotel kárpitozott üléssel és háttámlával, acél ovális konzolos talppal, polírozott króm, fehér vagy fekete színben.

Brandy SO2996

#Andreu World

Tárgyalószékek | Fotelek

Fotel kárpitozott üléssel és háttámlával, 4 tömör bükkfa lábbal.

Brandy SO2997

#Andreu World

Tárgyalószékek | Fotelek

Fotel tömör bükkfa központi forgatható talppal, kárpitozott üléssel és háttámlával.

Brandy SO2999

#Andreu World

Tárgyalószékek | Fotelek

Fotel 4 csillagos alumínium forgatható talppal, önvisszatérő rendszerrel, polírozott alumíniumból, fehér vagy fekete színben. Kárpitozott üléssel és háttámlával.

Brandy SO3000

#Andreu World

Tárgyalószékek | Fotelek

Fotel kárpitozott üléssel és alumínium központi talppal, 5 görgővel, forgatható és pneumatikus magasságállítással. Polírozott alumínium, fehér vagy fekete színben kapható.

Brandy SO3002

#Andreu World

Tárgyalószékek | Fotelek

Fotel kárpitozott üléssel és Eco termo-polimer központi talppal, 5 görgővel, forgatható és pneumatikus magasságállítással, fekete színű lábazattal. Polírozott alumínium, fehér vagy fekete színben kapható.

Brandy BU2998

#Andreu World

Fotelek

Fotel kárpitozott üléssel és háttámlával, valamint 4 lábas tömör bükkfa kerettel.

Brandy BU2991

#Andreu World

Fotelek

Brandy fotel

Fotel kárpitozott üléssel és háttámlával, valamint fa talppal.

Brandy BU3001

#Andreu World

Fotelek

Fotel kárpitozott üléssel és háttámlával, valamint fa talppal. Opcionálisan forgatható talp.

EHHEZ AJÁNLJUKBrisa SI0770 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Brisa SI0770

termék raktárlista
Closed Table PC22 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Table PC22

termék raktárlista
Brandy SO2997 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Brandy SO2997

termék raktárlista
Alya SO1535 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SO1535

termék raktárlista
Alya SO1556 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SO1556

termék raktárlista
Alya SO1536 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SO1536

termék raktárlista
Closed Table PC13 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Table PC13

termék raktárlista
Alya SO1534 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SO1534

termék raktárlista

REFERENCIÁK

OIL & GAS

Oil & Gas

LOYALBANK

Loyalbank

EMERSON PROCESS...

Emerson Process Management Kft.

GENERAL MOTORS

General Motors

HEWITT HUMÁN...

Hewitt Humán Tanácsadó Kft

TUNGSRAM

Tungsram

ESTON...

Eston International

MODANDCO

Modandco

KÁTA CNC KFT.

Káta CNC Kft.

ASTELLAS PHARMA...

Astellas Pharma Kft.

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...