wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

BLOG

ACTIU COOL WORKING

ACTIU COOL WORKING  Irodabútor,Actiu,Working

Actiu Cool Working – PER5ONAS


Az 50-ik születésnapját ünneplõ spanyol Actiu az emberek jó közérzetét helyezi a középpontba új irodai koncepciója, a Cool Working során. Fél évszázados tapasztalataikkal olyan irodai környezetet alakítanak ki, ahol a munkatársak elégedettek, motiváltak, örömmel végzik feladataikat, mert meggyõzõdésük szerint ez a kulcs a vállalatok eredményes mûködéséhez. Az irodai tér optimális berendezése messze túlmutat a bútorok kiválogatásánál és elhelyezésénél, a hangsúly a különbözõ tevékenységeknek megfelelõ agilis munkahelyeken van. Nem véletlen, hogy az Actiu saját, természetesen a Cool Working koncepció szerint megtervezett irodája is megkapta a Well Iroda minõsítést, amely azt vizsgálja, hogy az irodai környezet hogyan szolgálja a munkatársak egészségét, jóllétét.  A High Performance munkahelyeken az egyén igényeinek figyelembevételével a hangsúly a kollaboráción, a csoportos és projekt alapú munkavégzésen van, amely megkívánja a munkahelyek feladatok szerinti rugalmas átalakíthatóságát és a munkatársak illetve a teamek közötti gyors interakciót, legyen szó tanulásról, munkáról vagy kötetlen beszélgetésrõl. A Valenciai Biomechanikai Intézettel kidolgozott Cool Working koncepció hozzájárul a munkatársak kreativitásához, az eredményesség mellett növeli a lojalitást, és az ügyfelek megtartásában is fontos szerepe van. Az Actiu öt különbözõ munkavégzésre tagolja az irodát a Cool Working koncepció szerint: Focus - koncentrációt igénylõ munka, Team work - csapatmunka, Social Time - közösségi élet, Learning tanulás és Privacy - egyéni munkahely.Focus

A zavartalan munkavégzést, beszélgetést szolgáló munkahely megfelelõ akusztikai elemekkel is felszerelt. Az Actiu új termékei közül a Trim szinkronmechanikás görgõs munkaszéket ajánlja mûanyag, hálós vagy kárpitozott háttámlával, valamint a Twist modern operatív munkaasztalát a koncentrációt igénylõ munkához. A Power elektronikusan állítható magasságú asztala mellett álló és ülõ munkavégzés is végezhetõ, az egyes asztal mellett kettes, valamint vezetõi és tárgyaló változatban is létezik.


Trim
Team work

A csapatmunkához kitûnõ megoldás a Talent görgõs asztala, melynek lehajtható asztallapja írható, így prezentációs felületnek is alkalmas. Az asztal magassága manuálisan állítható, és lehajtott asztallappal egymásba tolható. 

Social Time

A kötetlen beszélgetéseknek, egy csésze kávé elfogyasztásának kényelmes színhelye a Noom ülõbútorcsalád karosszéke, amely jól variálható a Bend padokkal vagy a Longo fotelekkel, padokkal, szófákkal.
 

Learning

A kollaboráció mellett a tanuláshoz is jó választás a Talent asztalka a white boardnak is használható lehajtott asztallappal, mellette jól mutatnak az Uma tárgyalószékek vagy a könnyû és rakásolható Whass székek. 

Privacy

Az irodai zajtól való elvonuláshoz berendezett szobák asztala lehet a Twist vagy a Power, mellette a Trim székkel, vagy akár a Badmington hívogatóan kényelmes design fotele.

Twist
 


 

Actiu Next – smart office

Az asztalba integrált IoT szenzorokkal és a felhõben tárolt adatokkal olyan információkhoz juthatunk a munkahelyünkrõl, mint a megfelelõ testtartás, a levegõ minõség, hõmérséklet, páratartalom, világítás és zaj.
Az Actiu Next App képes nyomon követni a munkatársak üléskényelmét, a helyes üléspozíciót az íróasztalnál és a megfelelõ testtartást. A környezeti tényezõk monitorozásával figyelemmel kíséri a helyiség hõmérsékletének, a páratartalomnak, a fényerõnek az alakulását. Az alkalmazással a munkahelyek, tárgyalók helykihasználtsága is nyomon követhetõ és optimalizálható. Az okos Next asztal prototípusát tavaly mutatta be az Actiu az Orgatec szakvásáron, és hamarosan kereskedelmi forgalomba is kerül.
 

CIKK AJÁNLÓ


MIT ADHAT AZ ESG A MUNKAVÁLLALÓKNAK?

Mit adhat  az ESG a munkavállalóknak? esg,socialresponsibility,personaldevelopment,wellaging,wellbeing,sustainability,responsibility,nature,fenntarthatosag,environment,social,governance,frameworks
Az ESG-teljesítmény egyre fontosabb tényező lesz a munkavállalók...
2023-09-06

BUZZISPACE – KREATÍV AKUSZTIKA

BuzziSpace – kreatív akusztika BuzziSpace,acustic,akusztika,akusztikus panelek,termékújdonságok
Az akusztikus megoldásairól ismert belga BuzziSpace új termékei...
2023-09-08

KOLLABORÁCIÓT TÁMOGATÓ BÚTOROK

Kollaborációt támogató bútorok europadesign, hermanmiller, millerknoll, naughtone, kollaboracio, office, iroda
A kollaborációs terek kialakításával és a megfelelő, ezt támogató...
2023-10-30

EHHEZ AJÁNLJUKd150 Actiu
termék információ
termék raktárlista

d150

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Archimede Alea
termék információ
termék raktárlista

Archimede

termék raktárlista
# Alea Nincs

Muga Akaba
termék információ
termék raktárlista

Muga

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Closed Table PC15 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Table PC15

termék raktárlista

Anna BU1397 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna BU1397

termék raktárlista

Capri Lounge BU1698 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Lounge BU1698

termék raktárlista

Lottus Wood chair Enea
termék információ
termék raktárlista

Lottus Wood chair

termék raktárlista
# Enea Nincs

Anna BQ1386 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna BQ1386

termék raktárlista

REFERENCIÁK

GETRONICS

Getronics

PROPERTY SYSTEM

Property System

ALKOTÁS POINT...

Alkotás Point Irodaház

DAIKIN

Daikin

TEVA...

TEVA Gyógyszergyár Zrt.

AMCHAM

Amcham

MEC - MINDSHARE

MEC - Mindshare

MILLENIUM TOWER

Millenium Tower

DUNA BELLVIEW

DUNA BELLVIEW

TAKEDA PHARMA...

Takeda Pharma Kft

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...