wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

BLOG

DATAFLEX BENTO: HIBRID MUNKAVÉGZÉST TÁMOGATÓ DÍJNYERTES MEGOLDÁS!

DATAFLEX BENTO: HIBRID MUNKAVÉGZÉST TÁMOGATÓ DÍJNYERTES MEGOLDÁS! Irodabútor,Europa Design, Dataflex, Bento, Red Dot Design Award, 2024,,tárolás

DATAFLEX BENTO: HELLÓ INTELLIGENS TÁROLÁS!

ISMERJE MEG AZ EUROPEAN DESIGN AWARD ÉS RED DOT DESIGN AWARD 2024 NYERTES TÁROLÓMEGOLDÁST!


Az úttörő Dataflex Bento asztali szekrény a hagyományos iratszekrények modern, ám letisztult utódja, mely kiválóan illeszkedik a dinamikus, tevékenységközpontú munkakörnyezetekbe és nagy segítség a munkavégzéshez. Az irodai környezetben nem csupán tárolásra, hanem praktikus, jól átgondolt megoldásokra van szükség, melyhez remek megoldási lehetőséget kínál a Dataflex Bento terméke.
 
A felszerelése rendkívül egyszerű, hiszen csupán az asztalra kell rögzíteni a speciális gumipárnákkal ellátott felszereléseket, melyek garantálják, hogy a szekrény használata során az asztalfelület sértetlen marad. A zárható, masszív acélszerkezet puha PET béléssel megőrzi a munkatársak értékeit és dokumentumait biztonságban. A szekrény oldalán elhelyezett akasztó pedig ideális tárolóhelyet biztosít hátizsákok, táskák és kabátok számára. Fekete és fehér színben kapható, és opcionálisan rendelhető beépített USB gyorstöltővel is.
 
Az állítható magasságú asztalok elterjedése az ergonomikus munkavégzés irányába mutat, ezért elengedhetetlen olyan tároló megoldásokat választani, melyek alkalmazkodnak a változó munkaterületekhez és igényekhez.

A Dataflex Bento terméket megtalálja az Europa Design weblapján:
 Dataflex Bento 

CIKK AJÁNLÓ


FERENCZ MARCEL - A NÉPRAJZI MÚZEUM, AZ ELSŐ...

Ferencz Marcel - A Néprajzi Múzeum, az első skicctől a világsikerig EuropaDesign, Ferencz Marcel, FIABCI, World Prix d’Excellence, Néprajzi Múzeum, díj, ingatlanfejlesztés, Városliget, fenntartható, díszítés, pixelizált motívum,
Néprajzi Múzeum - FIABCI World Prix d’Excellence – a világ legjobb...
2024-07-08

CITYPLANT - NÖVÉNYEK AZ IRODÁBAN  

Cityplant - növények az irodában   europadesign, cityplant, munkakörnyezet, well minősítés, természet, zöldlevegő program, stresszoldás,wellbeing
Zöld kollégáink – növények az...
2024-04-30

EHHEZ AJÁNLJUKSharky Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Sharky

termék raktárlista

Adela Rex SO1410 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Adela Rex SO1410

termék raktárlista

Closed Bench BC6312 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Bench BC6312

termék raktárlista

Lottus sledge chair Enea
termék információ
termék raktárlista

Lottus sledge chair

termék raktárlista
# Enea Nincs

Alya BQ1559 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BQ1559

termék raktárlista

Cyclade asztal Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Cyclade asztal

termék raktárlista

Beat RS0212 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Beat RS0212

termék raktárlista

DV905 - Rym DVO
termék információ
termék raktárlista

DV905 - Rym

termék raktárlista
# DVO Nincs

REFERENCIÁK

AV SPRING KFT.

Av Spring Kft.

VEOLIA

Veolia

VÁROSLIGETI...

Városligeti Fasor 25. Kft.

FÜRSTENBERG...

Fürstenberg Porcelán  - Németország

MONICOMP

Monicomp

KULCS-SOFT

Kulcs-Soft

EVOSOFT

evosoft

BUDAPESTI...

Budapesti Történeti Múzeum

HB REAVIS...

HB Reavis Hungary Kft.

WEST HUNGÁRIA...

West Hungária Bau Kft.

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...