wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

HOME TERMÉKEK AZ EUROPA DESIGN KÍNÁLATÁBAN

HOME TERMÉKEK AZ EUROPA DESIGN KÍNÁLATÁBAN Irodabútor,Europa Design, home furniture, Arper, Andreu World, Montana, Ethnicraft, Hay, Herman Miller, lounge, dining, chair, rug, shelves, interior

Tudta, hogy az Europa Design kínálatában megtalálja a legjobb HOME bútorokat is?

Követve az immár évek óta tapasztalható bútoripari trendeket, az Europa Design kínálatában is elérhetőek kedves vevőink által már jól ismert gyártóink lakossági terekbe tervezett bútorai is.


Ismerje meg új HOME bútorkollekciónkat: design, páratlan kényelem, minőség, európai gyártók!

Örömmel mutatjuk be Önöknek gyártóink legújabb HOME bútorait, melyek a minőségi anyagok és a lenyűgöző formatervezés tökéletes kombinációját kínálják. Az olasz, spanyol és skandináv design ihlette kollekcióink célja, hogy otthonainkat még stílusosabbá és kényelmesebbé tegyük.


Hayhome


Minőség és tartósság

Az új HOME bútoraink kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva ezzel a tartósságot és hosszú élettartamot. A gondosan válogatott fa, prémium kárpitok és fém részletek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy bútordarabjaink ne csak szépek, de rendkívül strapabírók is legyenek.

Ethnicrafthome


Innovatív formatervezés

Az olasz és spanyol design híres elegáns megjelenéséről. A letisztult vonalakból és természetes formábkból épíkező skandináv gyáróink pedig a legszakavatottabb vásárlókat is meg fogják győzni. Új kínálatunk minden egyes darabja ezt a filozófiát tükrözi. Legyen szó egy modern kanapéról, egy stílusos étkezőasztalról vagy egy praktikus tárolóegységről, bútoraink minden térben tökéletesen megállják a helyüket.

AWhome


Páratlan kényelem

A kényelem elsődleges szempont számunkra. Bútoraink ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy minden ülőhely és kanapé maximális kényelmet nyújtson. Az állítható elemek és a puha párnázat révén a pihenés valódi élmény lesz.

Arperhome


Egyedi megoldások

Az egyedi igényekhez igazodva, HOME kollekciónk számos testreszabási lehetőséget kínál. Választható színek, méretek és anyagok széles skálája áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja az otthonához legjobban illő darabokat.

A MONTANA termékeit bátran ajánljuk otthoni tárolási lehetőségek kialakításakor, legyen szó dolgozószobáról, előtérről vagy fürdőszobáról!

Montanahome


Érezze a változás szelét otthonában

Legyen szó egy teljes nappali berendezéséről vagy csak egy-egy új darabról, az új HOME kollekciónkban mindenki megtalálhatja az otthona stílusához és igényeihez illő bútorokat.

Bízunk benne, hogy új HOME kollekciónk elnyeri tetszésüket. Keressenek bennünket HOME termékek választásakor is!

Tekintsék meg rövid képes összeállításunkat ízelítő képpen:

Europa Design Home termékek


HMHome
CIKK AJÁNLÓ


A MUNKAHELYEK MEGÚJULÁSA A NEUROLÓGIAI...

A munkahelyek megújulása a neurológiai sokszínűség jegyében europadesign,neurodiverzitás,színek, sensory design,befogadó iroda, támogató környezet,kutatás,szakértői betekintés
A munkahelyek forradalmi megújulása: a neurológiai sokszínűség...
2024-03-06

TRUE DESIGN FENDER, EGY IKONIKUS BÚTOR...

True design Fender, egy ikonikus bútor kapszulakollekciója  kapszula kollekció,,Kvadrat,elegant, upholstery,Francesco Favaretto,True Design,Fender,Europa Design
A True Design Fender bútorcsaládjának kapszula kollekciója igazi design...
2024-03-06

JÁTSZVA TEREMTÜNK EGYEDI TEREKET - MONTANA...

Játszva teremtünk egyedi tereket - Montana Furniture Europa Design, Montana Furniture, design, dán design, minőség, színek, részletek,moduláris,fenntartható
A végtelen lehetőségek által kínált teljes szabadságot...
2024-06-19

EHHEZ AJÁNLJUKZubi Akaba
termék információ
termék raktárlista

Zubi

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Abak Environments Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Abak Environments

termék raktárlista

Classic + Sitland
termék információ
termék raktárlista

Classic +

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Alya SO1536 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SO1536

termék raktárlista

Aline Swivel 231 Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Aline Swivel 231

termék raktárlista

Arko IVM
termék információ
termék raktárlista

Arko

termék raktárlista
# IVM Nincs

Gune Akaba
termék információ
termék raktárlista

Gune

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Move Actiu
termék információ
termék raktárlista

Move

termék raktárlista
# Actiu Nincs

REFERENCIÁK

GSK

GSK

ERŐS ÜGYVÉDI...

Erős Ügyvédi Iroda - Squire, Sanders - Dempsey L.L.P.

JOHNSON &...

Johnson & Johnson

GENERAL MOTORS

General Motors

COLORCON...

Colorcon Képviselet

HUAWEI

Huawei

APOLLO BUSINESS...

Apollo Business Center

IP WEST

IP West

DAIKIN

Daikin

HENKEL

Henkel

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...