wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

MEGÉRKEZTEK A HERMAN MILLER ÚJ HOME OFFICE CSOMAGJAI!

MEGÉRKEZTEK A HERMAN MILLER ÚJ HOME OFFICE CSOMAGJAI! Irodabútor,HomeOffice,HermanMiller,Home

Igen, nagyszerű hírek érkeztek hozzánk! Örömmel jelenthetjük, hogy megérkeztek az új Herman Miller Home Office csomagok! Az exkluzív csomagok tökéletes megoldást kínálnak az otthoni iroda stílusos és kényelmes kialakításához.

A Herman Miller prémium minőségű és ergonomikus bútor, a gyártó cég előtérbe helyezi a kényelmet és a hatékony munkavégzés segítését. Az ergonómiával ellátott székek, az emelhető magasságú asztalok és a mozgatható monitorkarok tökéletes munkakörnyezetet teremtenek a társított kiegészítővel együtt.

A csomagba összeállított termékek nem csak esztétikusak és prémium minőségűek, hanem hosszú távú befektetést is jelentenek minden megrendelő számára. A Herman Miller termékek kiváló minőségük és tartósságuk révén hosszú éveken át szolgálnak, biztosítva a munkavégzés hatékonyságát és kényelmét.

Fedezze fel az új Home Office csomagokat és tegye otthonát egy produktívabb és inspirálóbb munkahellyé! 


Harmony csomag

 • Herman Miller Verus Forgószék

  • Herman Miller Nevi állítható magasságú íróasztal

  • CBS Lima Monitorkar

  • Hay Perforated szemetes

 Megnézem 


 • Flexi csomag

  • Herman Miller - Mirra 2 forgószék

  • Herman Miller Nevi emelhető magasságú íróasztal

  • CBS - Ollin monitorkar

  • Hay - LBM asztali lámpa

 Megnézem 


 • Premium csomag

  • Herman Miller - Cosm forgószék

  • Herman Miller - Ratio állítható magasságú íróasztal

  • CBS - Flo X monitorkar

  • Hay - Marselis lámpa

 Megnézem 


További részletekért keresse fel az Europadesign.hu weboldalát és vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal (marketing@europadesign.hu)!

CIKK AJÁNLÓ


A MUNKAHELYEK MEGÚJULÁSA A NEUROLÓGIAI...

A munkahelyek megújulása a neurológiai sokszínűség jegyében europadesign,neurodiverzitás,színek, sensory design,befogadó iroda, támogató környezet,kutatás,szakértői betekintés
A munkahelyek forradalmi megújulása: a neurológiai sokszínűség...
2024-03-06

WELLBEING BOOSTER ORIENTÁCIÓS NAP – WELL-GAP...

Wellbeing BOOSTER Orientációs Nap – WELL-GAP ANALÍZIS europadesign, wellbeingszövetség, wellbeing, booster, wellgap, analizis,europadesign, wellbeingszövetség, wellbeing, booster, wellgap, analizis, kuponkod
Keresd rendezvényünkön promociónkat a kuponkóddal! Ha még nem...
2024-02-06

HOME TERMÉKEK AZ EUROPA DESIGN KÍNÁLATÁBAN

Home termékek az Europa Design kínálatában Europa Design, home furniture, Arper, Andreu World, Montana, Ethnicraft, Hay, Herman Miller, lounge, dining, chair, rug, shelves, interior
Tudta, hogy az Europa Design kínálatában megtalálja a legjobb HOME...
2024-06-19

EHHEZ AJÁNLJUKMirra 2 Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2

termék raktárlista
# Herman Miller 542,930-602,000 Ft.

Babar Arper
termék információ
termék raktárlista

Babar

termék raktárlista
# Arper Nincs

Tabula Actiu
termék információ
termék raktárlista

Tabula

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Noom 50 Actiu
termék információ
termék raktárlista

Noom 50

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Carola SI0906 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Carola SI0906

termék raktárlista

mAx - mAx light Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

mAx - mAx light

termék raktárlista

Passport Actiu
termék információ
termék raktárlista

Passport

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Elephant outdoor Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Elephant outdoor

termék raktárlista

REFERENCIÁK

ASTELLAS PHARMA...

Astellas Pharma Kft.

EUROCOMM

Eurocomm

ART FORCE

Art Force

OTP FÁY ANDRÁS...

OTP Fáy András alapítvány

CEU ÜZLETI KAR...

CEU Üzleti Kar Kht.

CITIBANK...

Citibank International Plc. Magyarország

DOUWE EGBERTS

Douwe Egberts

GETRONICS

Getronics

UB MERCHANTS...

UB Merchants Kft.

AVALON

Avalon

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...