wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

MITŐL GAMER SZÉK EGY IRODASZÉK

MITŐL GAMER SZÉK EGY IRODASZÉK Irodabútor,Gamer, szék, ergonómia, egészség, hatékonyság, növelése, HermanMiller, Special, Gaming, Edition, Sayl, Chair, stílus, kényelem, design

Mitől gamer szék egy irodaszék?


Egy ergonómiailag kifogástalan szék nemcsak egészségünk megőrzése és a mozgásszervi panaszok megelőzése végett elengedhetetlen, de a munkavégzés hatékonyságát is növeli, hiszen a szabad véráramlással elegendő oxigén és tápanyag jut sejtjeinkbe, nem fáradunk el és jobban tudunk feladatainkra összpontosítani.

 

Herman Miller kibővíti a gaming sorozatát a Special Gaming Edition Sayl Chair bevezetésével.


A merész szín találkozik a tudományos fejlesztéseken alapuló ergonómiával, stílusos játékra hívva a gamereket.

 Sayl   


Herman Miller gamer termékeinek legújabb tagja a Sayl szék. Ez a termék ergonómiailag a tökéletes kényelem érdekében lett kialakítva, hat új színnel, amely stílusos játékra hívja a gamereket. Több fajta beállítással és tudományosan alátámasztott struktúrával támogatja a játékosok mozgásigényét.


A Special Gaming Edition Sayl szék stílusos dizájnt, rugalmas tartást és kivételes értéket kínál, amely megfelel azon típusú játékosoknak, akik egész nap testhelyzetet és pozíciót váltanak. Eredetileg Yves Béhar tervezte, akit a függőhidak építészeti tervei ihlettek. A Sayl háttámlája annyira rugalmas, hogy össze is lehet hajlítani, ezért követi jól a benne ülő hátának a vonalát, ugyanakkor megfelelő támaszt ad a csípőnek.


„Veled együtt mozog! A Sayl gamer szék a játékosok intenzitásához igazodik, miközben rugalmas tartást és kényelmet kínál, pozitív hatásokkal a hosszú játék során.” - mondta Jon Campbell, a Herman Miller Gaming üzletág vezetője. "Ez a tökéletes termék azoknak az aktív játékosnak, akik nem tudnak nyugodton ülni."


A szék finomhangolható a kivételes személyre szabás érdekében, függetlenül attól, hogy egy játékos előrehajol, vagy szünetet tart a lejtőn. Jellemzői az állítható karmagasság és szélesség, valamint az ülés mélysége és magassága, enyhítve a lábakra nehezedő nyomást és lehetővé téve az ülő felületnek, hogy összhangban működjön a háttámlával. A gomb egyszerű elcsavarásával a játékosok szabályozhatják  az előre billenést és annak mértékét.


A Sayl keret nélküli hátlap kevesebb anyagot használ fel sokkal ötletesebben, mint a klasszikus játékszékek. A szék dematerializált kialakítása passzív csigolya támaszt biztosít, lehetővé téve a gerinc számára, hogy megőrizze természetes „S” alakját, segítve a helyes testtartást.

A szék harmonikus dőlése tartja a testet, lehetővé téve a gerinc kényelmes megtámasztását még akkor is, amikor a gamer előre hajol. A körvonalazott ülésbetét fröccsöntés és hab keverékével biztosítja a kényelmet, még akkor is, ha hosszú ideig játszik.


A fekete, piros, zöld, lila, kék és fehér színben kapható Special Gaming Edition Sayl szék számos lehetőséget kínál a játékosoknak saját egyéni stílusukhoz. Ezekkel az új kiegészítésekkel Sayl most Herman Miller történetében a legszélesebb színpalettával jelenik meg egy adott székből.

Sayl2


"Hasonlóan a nemrég megjelent Special Gaming Edition Aeron Chairhez, továbbra is reagálunk a játékközösség igényeire - nemcsak az ergonómia, hanem az esztétika szempontjából is" - mondta Campbell. „A Sayl nagyszerű értéket kínál számos beállítási lehetőséggel és izgalmas, új színválasztékkal. Bármely játékos megtalálhatja azt a széket, amely megfelel a személyiségének. "


A Special Gaming Edition Sayl Chair elérhető vörös, zöld, fekete és fehér színben.


Megnézem a gamer termékeket


CIKK AJÁNLÓ


ZÖLD ALTERNATÍVÁK A TEXTILTERVEZÉSBEN SZAKMAI...

Zöld alternatívák a textiltervezésben Szakmai Konferencia a Construma kiállításon
Részletes program14.00 - Merre tovább textilipar? Fenntarthatósági...
2024-04-04

CSR HUNGARY DÍJÁTADÓ 2023

CSR HUNGARY DÍJÁTADÓ 2023
Október 27-én, Budapesten, a Gundel Palotában megrendezett CSR Hungary...
2023-10-30

A CSR HUNGARY HOLNAP VÁROSÁÉRT DÍJÁT ADTA ÁT...

A CSR Hungary Holnap városáért Díját adta át Feuertag Ottó
A CSR Hungary Holnap városáért Díjának Bíráló Bizottságának tagja...
2023-12-06

EHHEZ AJÁNLJUKAlya Executive SO1473 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya Executive SO1473

termék raktárlista

Italo Alea
termék információ
termék raktárlista

Italo

termék raktárlista
# Alea Nincs

Alya BU1521 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BU1521

termék raktárlista

Ikara Actiu
termék információ
termék raktárlista

Ikara

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Nest HALLE
termék információ
termék raktárlista

Nest

termék raktárlista
# HALLE Nincs

Alya Executive SO1472 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya Executive SO1472

termék raktárlista

Anna SF1408 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna SF1408

termék raktárlista

Capri Lounge BU1693 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Lounge BU1693

termék raktárlista

REFERENCIÁK

WABERER MEDICAL...

Waberer Medical Center

VODAFONE

Vodafone

KÁTA CNC KFT.

Káta CNC Kft.

OTP ALAPKEZELŐ

OTP Alapkezelő

ALL YOU CAN MOVE

All You Can Move

AVALON

Avalon

BIMBÓ 5 ...

Bimbó 5  Coworking Center, Oktató Központ

ABOS UTCA -...

Abos utca - Magánlakás

UNIFY

Unify

ERŐS ÜGYVÉDI...

Erős Ügyvédi Iroda - Squire, Sanders - Dempsey L.L.P.

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...