wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

TRUE DESIGN FENDER, EGY IKONIKUS BÚTOR KAPSZULAKOLLEKCIÓJA

TRUE DESIGN FENDER, EGY IKONIKUS BÚTOR KAPSZULAKOLLEKCIÓJA Irodabútor, kapszula kollekció,,Kvadrat,elegant, upholstery,Francesco Favaretto,True Design,Fender,Europa Design

A True Design Fender bútorcsaládjának kapszula kollekciója igazi design csemege. Figyelemfelkeltő színeivel és egyedi kárpitozásával kiemelkedő ülőbútor kollekció látott napvilágot.

Amikor egy bútor ikonikussá válik, elkezdhetünk új variációkat, egyedi darabokat tervezni, vagy kapszula kollekció gyártásában gondolkodni. Mindezek fényében jelent meg Francesco Favaretto tervező kreatív ötlete alapján a Fender Capsule Collection. A Fender család különleges és színes kiadása nemcsak színes és szemet gyönyörködtető, hanem környezettudatos és kiemelkedő minőségű a Kvadrat textiljeinek köszönhetően.Formák, ívek és szögek összhangja


A kollekciót a Dubai Design Week alkalmából mutatták be.

A Fender ikonikus kerek formájú kárpitozott bútorcsaládját mindannyian jól ismerjük. Az új kapszula kollekcióban a Favaretto által kiválasztott és használt 20 fajta textil geometrikusan illeszkedő, patchwork szerű szabásmintáival a designer hangsúlyozza a bútor organikus vonalait.    A designer Francesco Favaretto tervezés közbenA Kapszula Kollekció széles választási lehetőségeket kínál 


A Kvadrat kárpitok méltán híres magas színvonala garantálja az ellenállóságot és a fenntarthatóságot a magas kényelmi szint és kifinomult design mellett.

Az idén 40. évfordulóját ünneplő True design vállalat terméke és a világ egyik vezető textilgyártójának anyagai egy példátlan kollekcióban egyesülnek.Fender Kapszula Kollekció az Europa Design kínálatában  True Design gyártói oldal Fender Capsule Collection     

CIKK AJÁNLÓ


MFKI GÁLA 2023 - EIFFEL MŰHELYHÁZ

MFKI Gála 2023 - Eiffel Műhelyház europadesign, MFKI, magyar-francia, kamara, gustaveeiffel,eiffel, eiffelmuhelyhaz, wellbeing
A Francia Kamara büszek tagjaként idén 12. alkalommal vettünk részt az...
2023-11-27

A CSR HUNGARY HOLNAP VÁROSÁÉRT DÍJÁT ADTA ÁT...

A CSR Hungary Holnap városáért Díját adta át Feuertag Ottó
A CSR Hungary Holnap városáért Díjának Bíráló Bizottságának tagja...
2023-12-06

COLONNADE IRODA REFERENCIÁNK AZ ÉV IRODÁJA...

Colonnade iroda referenciánk Az Év Irodája Verseny győztesei között! EuropaDesign, Colonnade, AzÉvIrodája, AzÉvKözépvállalatiIrodája, győztes, officedesign,,designfurniture,Pedrali,Sits,Hay,Arper
A nyertes koncepció: esztétikus, harmonikus, természetközeli, olyan...
2024-04-22

EHHEZ AJÁNLJUKAlya RS1528 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya RS1528

termék raktárlista

Passport Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Passport

termék raktárlista

Plana Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Plana

termék raktárlista

Anna SO1373 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna SO1373

termék raktárlista

Catifa 60 Arper
termék információ
termék raktárlista

Catifa 60

termék raktárlista
# Arper Nincs

Calma SO2290 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Calma SO2290

termék raktárlista

Anna Corporate SO1371 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna Corporate SO1371

termék raktárlista

E-quo True Design
termék információ
termék raktárlista

E-quo

termék raktárlista

REFERENCIÁK

IMEX...

IMEX Filtertechnika phase 2

GSK

GSK

LILIGO

Liligo

...

Ecodome-Greencourt

VODAFONE

Vodafone

WEST HUNGÁRIA...

West Hungária Bau Kft.

UKRAILTRANS...

Ukrailtrans Trade and Logistic Kft.

DTZ TABÁN...

DTZ Tabán Irodaház

IMEX...

Imex Filtertechnika Kft. phase 1

VÁCI CORNER...

Váci Corner Offices

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...