wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

ÚJULT ERŐVEL: HOME OFFICE – HERMAN MILLER OE1 WORKSPACE COLLECTION

ÚJULT ERŐVEL: HOME OFFICE – HERMAN MILLER OE1 WORKSPACE COLLECTION Irodabútor,hermanmiller, OE1, professional, homeoffice, desk, ergonomia

A pandémia miatti kényszer Home Office nagy mértékben megnövelte az irodai és otthoni terek szerepét egyaránt, ahol az otthon töltött idő és az irodai kollaboráció váltja egymást. Eljött az ideje az irodatér alkalmazkodó, „space on demand”, azaz a tevékenységnek megfelelően rugalmasan alakítható, agilis bútorainak, amelyek a munkavégzés többféle formáját is kiszolgálják, az egyéni fókuszmunkától az otthonainkban is megvalósuló megosztott figyelemig. A Herman Miller OE1 tervezése során Sam Hecht és Kim Colin designerek megbontották az irodabútorok rendszerszemléletét. Olyan kollekciót hoztak létre, amely friss, mozgékony és cselekvésre kész a munka változó világában.


„Az új korszakban magának a munkának a természete változik meg; az új technológiáknak köszönhetően a munka kilép a tér és az idő szabta korlátok közül, eltörölve a szabadidő és a munkaidő közti éles határvonalat. Ebben a korszakban az iroda igazi jelentősége, hogy helyet ad a személyes találkozók, a szakmai megbeszélések számára. Az iroda célja tehát, hogy lehetővé tegye a formális és informális interakciót…”  – Renata Sias


Az OE1 Workspace Collection Az OE1 Workspace Collection agilitást tesz lehetővé, azonnal integrálódik és optimalizálja az ingatlanokat


A Herman Miller OE1 Workspace Collection optimalizált alapelemek összessége, nélkülözhetetlen darabok gyűjteménye egy új, eredményes Home Office korszakhoz. Úgy tervezték, hogy segítsen az embereknek kísérletezni a térrel, felfedezni mi az, ami működik az adott pillanatban és hogyan lehet gyorsan változtatni. Növeld a motivációt minden szinten! Az OE1 lendületet ad a szervezetek, csapatok és egyének számára is a rugalmas, gördülékeny környezetek létrehozásával, amelyek alkalmazkodnak a változó célokhoz és személyes preferenciákhoz. Akár az egyes darabokat, akár a teljes kollekciót használod, az OE1-et úgy tervezték, hogy azonnal integrálva, zökkenőmentesen illeszkedjen a padlólemezekbe, optimalizálva a meglévő tereket vagy teljesen újakat létrehozva.


Zöld, szimpla OE1 Micro Pack szürke OE1 Agile Fallal, teli polcokkal és zöld OE1 Kuckóval a háttérben.A Herman Miller OE1 Nook asztalai


Az OE1 Nook asztala egyéni munkaállomás vizuális és akusztikus védelemmel a fokozott fókusz és termelékenység érdekében. Használd ki az alulhasznosított ingatlanokat az OE1 Nooks segítségével. Helyezd el őket a falak mentén vagy az otthonod területei közé, hogy további tereket biztosítson az egyéni összpontosításhoz.


Az OE1 Rectangular asztal egy nélkülözhetetlen, dinamikus és minimalista munkaasztal kifejező részletekkel; a téglalap alakú asztal kifinomult tervezését a különböző lábszínek élénkítik, válassz egy finom vagy egy erős árnyalatot!


Az OE1 Huddle asztal gyors együttműködést tesz lehetővé, kijelzővel párosítva tökéletes hely az ötletek megosztására


A Herman Miller OE1 tárolókocsival és téglalap alakú asztallal azonnali integrációt hozhatsz létre, akár egyes darabokat vagy a teljes kollekciót használva


Herman Miller OE1 Workspace Collection részeként az OE1 Communal asztalok segítik a munkahelyi és a Home Office munkavégzést azáltal, hogy rugalmasan hasznosítható tereket biztosítsanak


Herman Miller OE1 tervezése során Sam Hecht és Kim Colin designerek megbontották az irodabútorok rendszerszemléletét. Olyan kollekciót hoztak létre, amely friss, mozgékony és cselekvésre kész a munka változó világában. Hozd ki Te is tereidből a legtöbbet, élj és dolgozz kényelmesen, egészségesen!


 HERMAN MILLER OE1 WORKSPACE COLLECTION  A JÖVŐ IRODÁJA – 20 ÉV TÁVLATÁBÓL  HERMAN MILLER OE1 WORKSPACE COLLECTION VIDEO 
CIKK AJÁNLÓ


AZ ANATÓMIAI KERÉKPÁR NYEREG – HERMAN MILLER...

Az anatómiai kerékpár nyereg – Herman Miller ergonómia Herman Miller,Cosm,Aeron,Giro,Giro d'Italia
Aki már kerékpározott valaha – és aki ült már kényelmetlen...
2022-05-17

HERMAN MILLER FUTURE OF WORK

Herman Miller Future of Work
Herman Miller: Future of workA távmunka már a pandémia előtt sem volt...
2021-12-29

A DENCON DELTA TERMÉKCSALÁD EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ...

A Dencon Delta termékcsalád egészségmegőrző munkaasztalai Dencon,professional,home office, desk,wellbeing, wellbeing szövetség, egészség,,ergonómia,egészségmegőrző munkaasztalok,egészségmegőrző íróasztalok,állítható magasságú íróasztalok,állítható magasság
A Dencon 1964 óta biztosítja a vállalatok számára Európa szerte az...
2022-01-17

EHHEZ AJÁNLJUKAtreo Meeting Table Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo Meeting Table

termék raktárlista
# Alea Nincs

Twist Actiu
termék információ
termék raktárlista

Twist

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Archimede Alea
termék információ
termék raktárlista

Archimede

termék raktárlista
# Alea Nincs

Efit forgószék Actiu
termék információ
termék raktárlista

Efit forgószék

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Pile Enea
termék információ
termék raktárlista

Pile

termék raktárlista
# Enea Nincs

Catifa 70 Arper
termék információ
termék raktárlista

Catifa 70

termék raktárlista
# Arper Nincs

DV525-Riga DVO
termék információ
termék raktárlista

DV525-Riga

termék raktárlista
# DVO Nincs

DV905 - Rym DVO
termék információ
termék raktárlista

DV905 - Rym

termék raktárlista
# DVO Nincs

REFERENCIÁK

ERŐS ÜGYVÉDI...

Erős Ügyvédi Iroda - Squire, Sanders - Dempsey L.L.P.

LUMINIS KFT.

Luminis Kft.

CEU ÜZLETI KAR...

CEU Üzleti Kar Kht.

PROHOME

Prohome

KPMG

KPMG

MULTIREKLÁM...

Multireklám (M-csoport)

METALOBOX

Metalobox

JET-SOL KFT.

Jet-SOL Kft.

NOTEBOOK STORE

Notebook Store

PANNÓNIA...

Pannónia Stúdió

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...