wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

WILKHAHN HOME OFFICE

WILKHAHN HOME OFFICE Irodabútor,wilkhahn, professional, homeoffice, wilkhahnIN, wilkhahnTimetable, desk, ergonomia

WILKHAN HOME OFFICE MEGOLDÁSAI
A home office megoldásokra számtalan megoldást nyújtunk  vállalati és magán megrendelőinknek. De mielőtt bárki is elkezdené tárgyakkal telerakni a lakását, próbáljon tájékozódni arról, vagy konzultáljon vállalati pszichológusával, hogy ő vajon alkalmas-e tartósan, akár heti 2 napra is egyedül elvégezni azt a munkát melyet addig csoportban végzett. Ez egy komoly mentális wellbeing kockázat ugyanis és csak ennek a kezelése után javasoljuk a fizikai wellbeing feltételeivel foglalkozni.


Tehát ha zöld lámpát kapott mindenki az orvosától, főnökétől és persze a családjától, akkor jöhetnek a tervezők és megoldások.Ebben is a Wilkhahn német gyártónk kiemelt igényességgel és maximálisan magas ergonómiai kényelemmel látja el a lakásirodák, home office-ok, vagy bármilyen más távmunka megoldást alkalmazókat.

Részletekről itt tud tájékoztatást kapni, vagy  egyszerűen éljen a pro home office csomagunkba rejtett igen komoly kedvezményekkel!


PRO HOME OFFICE CSOMAG


 PRO HOME OFFICE CSOMAG 


 WILKHAHN HOME OFFICE MEGOLDÁSAI CIKK AJÁNLÓ


ÚJULT ERŐVEL: HOME OFFICE – HERMAN MILLER OE1...

Újult erővel: Home Office – Herman Miller OE1 Workspace Collection hermanmiller, OE1, professional, homeoffice, desk, ergonomia
A pandémia miatti kényszer Home Office nagy mértékben megnövelte az...
2022-03-31

AZ ANATÓMIAI KERÉKPÁR NYEREG – HERMAN MILLER...

Az anatómiai kerékpár nyereg – Herman Miller ergonómia Herman Miller,Cosm,Aeron,Giro,Giro d'Italia
Aki már kerékpározott valaha – és aki ült már kényelmetlen...
2022-05-17

KÜLTÉRI DESIGN KÜLÖNLEGESSÉGEK – DOLGOZZUNK...

KÜLTÉRI DESIGN KÜLÖNLEGESSÉGEK – DOLGOZZUNK ÚJRA A TERASZON! europadesign, diabla,truedesign, resol, vondom,andreuworld,kristalia,mustache,plust,office,outdoor,gandiablasco
A pandémia miatt ismét felértékelődött a szabad levegőn végzett...
2022-02-16

EHHEZ AJÁNLJUKWing IVM
termék információ
termék raktárlista

Wing

termék raktárlista
# IVM Nincs

On time Actiu
termék információ
termék raktárlista

On time

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Puck Enea
termék információ
termék raktárlista

Puck

termék raktárlista
# Enea Nincs

Salve IVM
termék információ
termék raktárlista

Salve

termék raktárlista
# IVM Nincs

DV812-ENNA DVO
termék információ
termék raktárlista

DV812-ENNA

termék raktárlista
# DVO Nincs

Body Sitland
termék információ
termék raktárlista

Body

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Gorka Akaba
termék információ
termék raktárlista

Gorka

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Kicca Metalmobil
termék információ
termék raktárlista

Kicca

termék raktárlista

REFERENCIÁK

PALAZZO HUNYADI

Palazzo Hunyadi

BOMBARDIER...

Bombardier Transportation Hungary Kft.

FREEDOM PALACE

Freedom Palace

ABOS UTCA -...

Abos utca - Magánlakás

GENERAL MOTORS

General Motors

ALKOTÁS POINT...

Alkotás Point Irodaház

IGATE

IGATE

FOUR SEASON

Four Season

LAURUS IRODAHÁZ

Laurus irodaház

ARGON KFT.

Argon Kft.

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...