wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍRLEVELEK

HERMAN MILLER DESIGN OFFICE DECEMBERI HÍRLEVÉL

HERMAN MILLER DESIGN OFFICE DECEMBERI HÍRLEVÉL Irodabútor,Herman,Miller,Design,Office,decemberi,hírlevél

Engedélyezze a képek megjelenítését! - Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon.


HERMAN MILLER DESIGN OFFICE HÍRLEVÉL

Ismerje meg a Herman Miller új designvonalát, a naughtone-t,
fedezze fel, hogyan kelt életre az agora az MVM székházban és
engedje, hogy most még csillogóbbá tegyük az ünnepet
exkluzív karácsonyi ajánlatunkkal! 
Engedélyezze a képek megjelenítését! - Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon.
Modern agora a Római Irodaházban
Fõszerepben:
Kivo, Swoop, Keyn
Engedélyezze a képek megjelenítését! - Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon.Életre kelt az agora az MVM székházban. A Római Irodaház impozáns, nagyvonalú központi auláját és a hozzá kapcsolódó közösségi tereket - az éttermet, a kávézót és a coworking irodát úgy alakították át, hogy az a belsõ munkatársak és a kívülrõl érkezõ vendégek számára is jól használható legyen.
Engedélyezze a képek megjelenítését! - Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon.


Hogyan kelt életre az agora
az MVM székházban
a Herman Miller bútorok segítségével?
Engedélyezze a képek megjelenítését! - Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon.A korábban kihasználatlan aulában a Herman Miller modul elemekbõl álló Kivo akusztikus, S alakú paravánja kapott helyet, két görbületében egy-egy tárgyalószigettel, a Herman Miller Swoop foteleivel és Keyn görgõs tárgyalószékeivel. A várakozás percei hasznosan tölthetõk a kényelmes ülõbútorokban, hiszen a tárgyalóasztal csatlakozási lehetõséggel is ellátott.Római Irodaház - Olvassa el a teljes cikket!
  
Engedélyezze a képek megjelenítését! - Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon.
naughtone -
a Herman Miller
új designvonala
Engedélyezze a képek megjelenítését! - Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon.Nem meglepõ, hogy a Herman Miller nemrégen megvásárolta az idõtlen formavilágú kortárs design bútorokkal felbukkanó naugtone bútorgyártót a piacon. A bájos külsejû asztalok és ülõbútorok ugyanis kitûnõen kiegészítik a világ második legnagyobb gyártójának termékvonalát, egy kis otthonosságot csempészve a fõleg irodai és közületi vonaláról világhírû portfólióba.
Engedélyezze a képek megjelenítését! - Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon.


Idõtlen formavilágú
kortárs design
- ez a naughtone
Engedélyezze a képek megjelenítését! - Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon.A 2005-ben a szakma legjobbjai által Yorkshirben alapított naugthone filozófiája belesimul a természetközeli gondolkodást elõtérbe állító Herman Miller vonalba.Az ökológikus szemléletmód része a magas minõségi színvonalat képviselõ anyagok használata és a környezetbarát gyártás.naughtone - Olvassa el a teljes cikket!
 

 


Engedélyezze a képek megjelenítését! - Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon.
 Tudjon meg többet a Herman Miller Aeron és az Embody székeirõl.
 

 


 

 
HERMAN MILLER AUTHORISED DEALER
AZ EUROPA DESIGN A HERMAN MILLER FORGALMAZÓJA 1996 ÓTA MAGYARORSZÁGON
1025 Budapest, Törökvész út 71-73. | +36-1-200-9998 | +36-30-378-1746
www.designoffice.hu | www.europadesign.hu


Ha nem szeretne több hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.

 

CIKK AJÁNLÓ


WELLBEING BOOSTER ORIENTÁCIÓS NAP

Wellbeing Booster Orientációs Nap europadesign, esg, esgtorveny, csr, iroda, irodaberendezes, egeszsseg, egeszsges, egeszsegesmunkakornyezet, fenntarthatosag, jomunkahely, well, welloffice, wellbeing, wellbeingoffice, wellaging
Boldog és jóllétben gazdag, FENNTARTHATÓ esztendőt...
2024-01-17

HÍRLEVÉL -TERMÉKÚJDONSÁGOK ÉS DESIGN HÍREK

Hírlevél -Termékújdonságok és design hírek  Europa Design, Dencon,Delta, Resol, Toledo,Green edition, Itube, Alea, Actiu,A+S Work, German Design Award,Compasso d'Oro, kültéri szék, összecsukható asztal
Idén 30 éves születésnapunkra készülünk. Ezen alkalommal...
2024-02-28

HÍRLEVÉL - A KUTATÁS, FEJLESZTÉS ÉS OKTATÁS...

Hírlevél - A kutatás, fejlesztés és oktatás fontosságáról europadesign, irodabútor, design, workspace, iroda audit, Well solution, kutatás, oktatás, design thinking, vállalati jóllét, teljesítény, Wellbeing Booster
 Az Europa Design 2024-ben ünnepli alapításának 30. évfordulóját....
2024-01-24

EHHEZ AJÁNLJUKAlya BQ1594 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BQ1594

termék raktárlista

Loop Arper
termék információ
termék raktárlista

Loop

termék raktárlista
# Arper Nincs

Catifa Up Arper
termék információ
termék raktárlista

Catifa Up

termék raktárlista
# Arper Nincs

YONDA Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

YONDA

termék raktárlista

Why Not Sitland
termék információ
termék raktárlista

Why Not

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Plana Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Plana

termék raktárlista

OE1 Huddle Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Huddle

termék raktárlista

Capri Executive SI1566 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Executive SI1566

termék raktárlista

REFERENCIÁK

LUMINIS KFT.

Luminis Kft.

EGYÉB

Egyéb

EMERSON PROCESS...

Emerson Process Management Kft.

KPMG

KPMG

METALOBOX

Metalobox

ZELNIK ISTVÁN...

Zelnik István Délkelet-Ázsiai Aranymúzeum

VEOLIA

Veolia

IMEX...

IMEX Filtertechnika phase 2

BUDAPEST II....

Budapest II. kerületi Önkormányzat- Fejlesztési Iroda

ENERGYHUB

EnergyHUB

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...