wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
Intrum

| Tervezés: 2021-01-11 | Tervező: Cushman & Wakefield, Intendo Stúdió, grafika, Jampolo grafika, Viador Átrium Group | Méret: 5200 | Helyszín: 1139, Budapest Fiastyúk utca 4-8. | Kivitelezés: 2021-01-11 | Irodaház: City Tower | Üzemeltető: City Tower Kft. | Fejlesztő: City Tower Kft. |

Az Intrum az iparág vezető követeléskezelési szolgáltatásokat nyújtó vállalata, mely Európa 24 országában van jelen. Az Intrum vállalatok működésének fellendülését segíti azzal, hogy támogatja ügyfeleit, és olyan megoldásokat kínál, amelyek igénybevételével mérhetően javul ügyfeleinek cash-flow-ja és hosszú távú jövedelmezősége. A társaság küldetésének fontos része, hogy az egyéneket és a vállalatokat is támogassa az adósságmentesség elérésében. A cégcsoport mintegy 10 000 elkötelezett szakembere közel 80 000 vállalat működését segíti Európa-szerte.

A lokáció szempontjából mindezidáig széttagoltan működő Intrum idén ősszel a nevéhez hű Váci Greens irodaház F épületének közel másfél szintjére és egy földszinti ügyfélszolgálatra költözött be, így egyesítve a csapatot egy nagy közös, haladó szemlélet mentén kialakított irodában.

A jellemzően nyitott irodaterekben többféle munkaformát kellett jól átgondoltan elhelyezni, megteremteni az együtt, de mégis külön érzését, összehangolni a közel 500 dolgozó mindennapi zajos és elmélyültebb tevékenységét. Kisebb-nagyobb szervezeti egységek, call center, tréning terem, vezetői irodák, tárgyalók váltják egymást és ezeket fellazítva informális terek és pihenők oldják az általános irodai környezetet.

A vállalat kultúrájában kulcsszerepet tölt be a munkavállalók fókuszba helyezése, ezért nem volt kérdés, hogy a munkahelyi kikapcsolódási lehetőségek, közösségi élmények helyszíneinek megteremtésének kiemelt figyelmet szenteltek a projekt során. Egy nagy és több kisebb étkező és a hozzájuk kapcsolódó pihenőterek, valamint játszószoba, relax- és masszázsszoba szolgálják az Intrum kollégáinak elégedettségét. Az épületszárnyak kereszteződéseinél csoportmunka- és pihenőterek kerültek kialakításra, ezek találkozópontként és információcsere helyszínként is funkcionálnak.

Mivel a meglévő bútorok (munkaállomások, székek, szekrények, tárgyaló asztalok) már meghatároztak egy alapvető irányt és színvilágot, ezért a nagyobb felületen megjelenő burkolatok és anyagok semlegesebb, meleg szürke-tölgy színskálán mozognak. A brand színei között a szürkén túl a petrol, kék és magenta árnyalatai is jelen vannak, ezek a kikapcsolódási pontokon pop-up módon tűnnek fel. Így valósult meg a pink kávézósarok az étkezőben, a petrol színre hangolt nyitott sarokkonyha, a sokszínű játszószoba, de ezek dominálnak a két szint recepcióin is.

Az új iroda kiválasztása és kialakítása kapcsán kiemelten fontos volt a fenntartható, zöld környezet és ennek a belső térben való megjelenítése is, kapcsolódva ezzel a Svéd anyacég szemléletéhez is. Az épület egyik nagyszerű adottsága a sok természetes fény, ami lehetővé tette, hogy a zöld növényzet helyet kapjon a falak között. Az iroda egyik népszerű színfoltja a recepción található tengervizes akvárium. A teraszkapcsolatos pihenő a hintákkal és a természetközeli anyagokkal, mohos köveket megjelenítő szőnyeggel, zuzmófallal a maximális feloldódást szolgálják, a pihenőben található zöld növényfal pedig egyedi mikroklímát teremt. Szintén a zöld koncepció része a tárgyalók neveiben és grafikáiban megjelenő gyógynövény tematika.

NEM TALÁLHATÓ LÁTVÁNYTERV

NEM TALÁLHATÓ VIDEO

Theo LD Seating
termék információ
termék raktárlista

Theo

termék raktárlista
DV803-Nobu DVO
termék információ
termék raktárlista

DV803-Nobu

termék raktárlista
# DVO nobu
Passe-partout Sitland
termék információ
termék raktárlista

Passe-partout

termék raktárlista
# Sitland Nincs
DV550-Pedestals DVO
termék információ
termék raktárlista

DV550-Pedestals

termék raktárlista
# DVO Storages
Prisma Actiu
termék információ
termék raktárlista

Prisma

termék raktárlista
# Actiu Prisma
Aeron Remastered Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered

termék raktárlista
Protective Panel Actiu
termék információ
termék raktárlista

Protective Panel

termék raktárlista
# Actiu protective panel
Theo LD Seating
termék információ
termék raktárlista

Theo

termék raktárlista
Celle Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Celle

termék raktárlista
Prisma Actiu
termék információ
termék raktárlista

Prisma

termék raktárlista
# Actiu Prisma
DV902-Planeta DVO
termék információ
termék raktárlista

DV902-Planeta

termék raktárlista
# DVO Planeta
Az Év irodája 2020

REFERENCIÁK

PARTNER IN PET...

Partner in Pet Food

DNV-GL

DNV-GL

EMERSON PROCESS...

Emerson Process Management Kft.

MAGÁNLAKÁS -...

Magánlakás - Budapest

MVM GROUP

MVM Group

PRIOR GAMES

Prior Games

NOTEBOOK STORE

Notebook Store

WHB

WHB

GENERAL MOTORS

General Motors

PALAZZO HUNYADI

Palazzo Hunyadi

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...