wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

KAPOTT DÍJAK

KÜLÖNDÍJAT NYERTÜNK A MAGYARORSZÁG LEGKIVÁLÓBB VÁLLALATAI PROGRAM 2017

KÜLÖNDÍJAT NYERTÜNK A MAGYARORSZÁG LEGKIVÁLÓBB VÁLLALATAI PROGRAM 2017 Irodabútor,

 A humán erőforrás napjainkban a vállalatok legértékesebb vagyona
 
      A legjobb munkaerő megszerzéséért és főleg megtartásáért még soha nem látott munkaerő-piaci verseny zajlik. Ez a tény hívta életre az elismerést is. 
Idén az Investors in People Hungary (IIP) és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (BCCH) második alkalommal adta át a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai díjakat. A programot a két szervezet 2016-ban indította. A nemzetközi viszonylatban is legfigyelemreméltóbb szervezeti megoldások díjazásával céljuk az is, hogy követendő példaképeket állítsanak a hazai gazdaság szereplői elé, és olyan közösséget hozzanak létre, amely segíti a legkiválóbb gyakorlatok megismertetését, terjesztését.
 
       A 2017-es díjakat átadták: Dr. Kulauzov Dóra, a budapesti Brit Nagykövetség nemzetközi kereskedelmi és befektetési osztályvezetője és Csóti Gábor, az Investors in People hazai vezetője, a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Program kezdeményezője. Rövid beszédet mondott Csurgai Csilla a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara ügyvezetője. Danks Emese, az UNICEF magyarországi igazgatója és Péterfy Gergely író a kiválóságról vallott hitvallásukat osztották meg – saját pályájuk szemszögéből gazdagítva az üzleti világ kiválóság-definícióját. A díjátadó műsorvezetője Hegyi Barbara Jászai-díjas színművész volt. A díjátadónak különleges rangot adott a helyszín, a Rózsavölgyi Szalon.
 
      Az Europa Design a leginspirálóbb munkakörnyezet kialakításáért érdemelte ki az elismerést. Régóta ismert tény a HR szakemberek előtt, hogy a munkaerő szerzésben és talán leginkább annak megtartásában milyen nagy szerepe van az épített környezetnek és a legapróbb részleteknek. 
Egy rosszul, stresszt indukálóan elhelyezett munkaállomás vagy egy akusztikailag nem megfelelő tér hosszú távon nagy veszteséget idézhet elő a vállalatok számára. A rendszerszerűen, átgondoltan, szaktudással kialakított terek a design és a belsőépítészet eszközeivel képesek arra, hogy a lehető legideálisabb, leginkább emberközpontú környezetet teremtsék meg.
Az Europa Designnál több mint húszéves tapasztalat áll mögöttünk ezekből a folyamatokból. Több száz iroda és közületi tér auditját, berendezését és bútorozását végeztük partnereink számára, hogy azok a legjobban funkcionáljanak és leginkább megfeleljenek a vállalat céljainak. A megtisztelő elismerést ezért a munkánkért kaptuk. 
Tudásunkkal és szakértelmünkkel a vállalatok munkaerő-piaci sikerét támogatjuk. 
 
A díj szervezői a döntésüket így indokolták:
„Különdíjjal jutalmaztunk egy hazai tulajdonú kisvállalkozást, mely sokat tesz azért, hogy ne csak a feladatok, a munkafolyamatok, hanem a munkakörnyezet is inspirálóan hasson a munkatársakra. A cég nemzetközi összehasonlításban is figyelemre méltó megoldásokat alkalmaz saját irodai környezetében és ajánl ügyfeleinek az üzleti teljesítményt és a munkáltatói márkát javító tényezőként. A kiváló teljesítményre inspiráló munkakörnyezet kialakításáért adott különdíj nyertese az Europa Design.”
 
A díjat Feuertag Ottó, az Europa Design alapító tulajdonosa vette át. 


 
A Program 2017-es díjazottjai
 
• Provident Pénzügyi Zrt. – A felhatalmazás és részvétel kultúrája
• Abesse Informatikai Zrt. – Szervezeti értékek szerinti működés, valamint Vezetői gyakorlatok
• Vác Futball Club – Teljesítmény-menedzsment
• Corinthia Hotel Budapest – Szervezeti együttműködés
• Schneider Electric Zrt. – Szervezeti és egyéni képességek fejlesztése
• KAV Hungária Kft. – Innováció és folyamatos tökéletesítés, valamint Az elismerés kultúrája
• Young & Rubicam Budapest – Jövőorientált működés
• Szatmár Optikai Kft. – Különdíj (az egy év alatt legtöbbet fejlődő tavalyi díjazottnak)
• Europa Design – Különdíj (kiváló teljesítményre inspiráló munkakörnyezet kialakításáért)
• Provident Pénzügyi Zrt. HR-csapat – Különdíj (a szervezeti összhang megteremtéséért)
 
A Program 2016-os díjazottjai
• Budapest Airport Zrt. – Vezetői gyakorlatok
• Magyar Posta Zrt. HR Szervezet – Szervezeti értékek szerinti működés
• SAP Hungary Kft. – A felhatalmazás és részvétel kultúrája
• Szabó Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. – Teljesítmény-menedzsment
• Unilever Magyarország Kft. – Az elismerés kultúrája
• p2m Consulting Kft. – Szervezeti együttműködés
• MagiCom Kft. – Szervezeti és egyéni képességek fejlesztése
• Certop Kft. – Innováció és folyamatos tökéletesítés
• Szatmár Optikai Kft. – Jövőorientált működés
• Maltacourt Hungary Kft. – Különdíj
 
 
 Látogassa meg új, immáron díjnyertes bemutatótermünket!
A legközelebbi rendezvényünk június 1-én lesz az Olasz Intézettel közösen. Részletekkel hamarosan jelentkezünk!  

CIKK AJÁNLÓ


#@PROPOSAL_A@#

EHHEZ AJÁNLJUKAtreo Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo

termék raktárlista
# Alea Nincs

Calma SO2289 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Calma SO2289

termék raktárlista

Alya Executive SO1472 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya Executive SO1472

termék raktárlista

Catifa 60 Arper
termék információ
termék raktárlista

Catifa 60

termék raktárlista
# Arper Nincs

DV505-Rio DVO
termék információ
termék raktárlista

DV505-Rio

termék raktárlista
# DVO Nincs

Noom Actiu
termék információ
termék raktárlista

Noom

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Carma Akaba
termék információ
termék raktárlista

Carma

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Uni Sitland
termék információ
termék raktárlista

Uni

termék raktárlista
# Sitland Nincs

REFERENCIÁK

BUDAPEST...

Budapest Business Journal

CSALÁDI HÁZ -...

Családi ház - Pilisborosjenő

DNV-GL

DNV-GL

MHF MORGAN HITEL...

mhf Morgan Hitel és Faktor

MARKETPROG

Marketprog

NAV N GO KFT.

Nav N Go Kft.

CSIKÓS...

Csikós Építész Iroda

MNB FELÜGYELETI...

MNB Felügyeleti Központ és Pénzmúzeum

ZOETIS

Zoetis

FREEDOM PALACE

Freedom Palace

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...