wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

KARRIER

PROJEKTVEZETŐ - (PRÉMIUM IRODABÚTOR, KÖZÜLETI TEREK BERENDEZÉSE)

PROJEKTVEZETŐ - (PRÉMIUM IRODABÚTOR, KÖZÜLETI TEREK BERENDEZÉSE) Irodabútor,

Közületi terek berendezésével foglalkozó 27 éves cégünk

- a közületi projektek  világában jártas  -


Projektvezető

munkatársat keres azonnali belépéssel


A feladat:

A projekt csapat aktív tagjaként, a sales igazgató  szakmai irányításával csapatban dolgozik leginkább presztízs értékű projekteken:

Nemzetközi nagyvállalatok modern irodáinak, teljes irodaházainak és közösségi tereinek berendezése, szállodák, magán egészségügyi projektek, bevásárlóközpontok, hivatalok és közintézmények , kultúrális intézmények  berendezése a koncepció kidolgozásától a beszerelésig .

 • - beérkező megkeresések és meglévő nemzetközi szerződésekben kezelt  ajánlatkérések alapján, egyedi megoldások kidolgozása ( belsős asszisztens, grafikus, belsőépítész, látvány és terméktervező  munkatársak bevonásával)  testre szabott ajánlatok készítése és szakmai/szakértői támogatással a megrendelési szakaszba juttatása

 • - az ügyfelek igényei alapján kidolgozott irodai/ közületi terek berendezésére koncepciók megvalósításának teljes körű projektmenedzsmentje, azaz folyamatos kapcsolattartás a megrendelővel, ingatlanszakmai partnerekkel, külsős építész- belsőépítész cégekkel, gyártókkal, pénzügyi-, logisztikai  és műszaki-kivitelező csapattal, a projekt befejezéséig és átadásáig és a teljes folyamat dokumentálása és adminisztrációja.

 • - komplex feladat, amelynek van kreatív, ügyfélkapcsolati, szervező és lebonyolító része is.


Az ideális jelölt az alábbi tapasztalatok többségével rendelkezik:

 • - közgazdasági,designpiaci , marketing, kereskedelmi, műszaki felsőfokú végzettség, és  3 év tapasztalat

 • - gyakorlat összetett projektek előkészítésében és megvalósításában ( közbeszerzés illletve E pályázatok, SAP stb) 

 • - Angol nyelvtudás- erős, tárgyalási szinten szóban és írásban a napi szintű kapcsolattartáshoz a külföldi gyártókkal és ügyfelekkel

 • - B2B/ vállalati értékesítési és ügyfélszolgálati, üzleti kommunikációs tapasztalat


Személyes kompetenciák:

 • - rendszerben gondolkodó, precíz, rendszerető

 • - igazi csapatjátékos, és önálló munkavégzésre is képes

 • - ügyfélközpontú és gondoskodó megközelítés

 • - jó szervező, és problémamegoldó és jól tűri a változásokat

 • - terhelhető és megbízható, rugalmas

 • - kommunikatív, könnyen teremt kapcsolatokat

 • - tanulási készség és hajlandóság (rendszeres gyártói és készségfejlesztő tréningek)


Külön előny:

 • - további nyelvismeret

 • - építész , belsőépítészeti, formatervezői, termékmenedzseri, illetve lakberendezői  tanulmányok

 • - autocad, archicad programok alapismerete

 • - iroda, HORECA, kültéri berendezések értékesítési gyakorlata közbeszerzési, illetve más tenderezési gyakorlat

 • - kommunikációs-, sales-, egyéb készségfejlesztő tréningek

 • - kiterjedt szakmai kapcsolatrendszer, ingatlan piaci gyakorlat

 • - jogosítvány


Amint kínálunk:

 • - versenyképes, tapasztalattól és teljesítménytől függő bérezés

    •   - belső képzési program
 • - dinamikus fiatal csapat,

 • - családias, prémium -, és professzionális irodai munkakörnyezet a bemutató terem irodánkban 

 • - mobil telefon

 • - home office lehetőség a próbaidő után, szakmai tapasztalattal összefüggően

 • - magán egészségbiztosítás

 • - részvételi lehetőség hazai és külföldi szakmai eseményeken

 • - hazai és külföldi szakmai utazások, gyártói látogatások 

 • - képzési letőség és támogatás ( MA , PHD)

 • - rendszeres belső képzések és tréningek • A munkavégzés helye:

 • Törökvész út, II. kerület zöldövezet, ,,Az Év Munkáltatója"- díjas, és Well előminősített irodában.


Jelentkezés:

Fényképes szakmai önéletrajz és fizetési igény és pályázott pozíció megjelőlésével a következő e-mail címre:

feuertag@europadesign.huCIKK AJÁNLÓ


#@PROPOSAL_A@#

EHHEZ AJÁNLJUKAlya BQ1559 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BQ1559

termék raktárlista

Whass Actiu
termék információ
termék raktárlista

Whass

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Carlotta BQ0923 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Carlotta BQ0923

termék raktárlista

Lockers Actiu
termék információ
termék raktárlista

Lockers

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Closed Table CB51 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Table CB51

termék raktárlista

Twist Actiu
termék információ
termék raktárlista

Twist

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Rendez-Vous asztal Alea
termék információ
termék raktárlista

Rendez-Vous asztal

termék raktárlista
# Alea Nincs

Efit bárszék magas munkaszék Actiu
termék információ
termék raktárlista

Efit bárszék magas munkaszék

termék raktárlista
# Actiu Nincs

REFERENCIÁK

BOIRON

Boiron

MAGÁNLAKÁS -...

Magánlakás - Balaton

GRAND HOTEL...

Grand Hotel Esztergom

BIMBÓ 5 ...

Bimbó 5 Coworking Center, Oktató Központ

MATHIAS CORVINUS...

Mathias Corvinus Collegium

NORD CONSULTING

Nord Consulting

MULTIREKLÁM...

Multireklám (M-csoport)

DOUWE EGBERTS

Douwe Egberts

SIÓ-ECKES

SIÓ-Eckes

COLLIERS...

Colliers International

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...