wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

CHAT BOARD

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Stílusos üzenetküldés és prezentálás chat boardokon


A CHAT BOARD® mágneses üvegtáblák ideálisak bármely munkahelyen és egyéb belső terekben, egyedi színük és méretük miatt. Termékeik vadonatúj lehetőségeket kínálnak a modern vállalati környezet és a magánlakások dekorációjának és formatervezésének kombinálásában. Ezek a lenyűgöző design termékek feltűnhetnek recepciónál, konferenciatermekben, tárgyalókban vagy a vezetői irodákban, de az oktatási és egészségügyi intézményekben is sikeresen alkalmazhatók. 

1982-ben Hans H. Jensen dán üvegszakértő alapította a CHAT BOARD A / S-t (korábban Focus Products A / S). A cég eredetileg monitorokhoz gyártott képernyőszűrőket, optikai bevonattal kezelt üveglapokból.

Ezek az üzenőtáblák kiváló minőséget és funkcionalitást testesítenek meg annak érdekében, hogy segítsék az emberi kommunikációt és megkönnyítsék az ötletek, gondolatok bemutatását és az önkifejezést. 

A CHAT BOARD® Classic egy egyedülálló és modern mágneses, üveg memo tábla. Ezzel egy új, egyedi, dán formatervezési terméket hoztak létre, Josefine Honorénak köszönhetően 2003-ban.

A CHAT BOARD® Classic gyorsan népszerű termékké vált. Az építészek, a belsőépítészek és a magánszemélyek is nagyon egyedülállónak találták a mágneses üveglapokat, mivel új lehetőségeket kínáltak a modern irodák és a magánlakások dekorációjában. A színek egyedülálló módon képesek átalakítani bármely tér megjelenését és hangulatát. 37 Standard és 34 matt színben elérhető az üvegtáblák. Természetesen egyedileg, bármely RAL színben is kérhető.

Csodálatosan megmutatja, hogy milyen nagyszerűen illeszkedik az enteriőrbe az üveg üzenőtábla a Friesland Campina Service Centre EMEA Kft. pazar irodaházában

Chatboard narancssárga

A tárgyaló színvilágához igazított narancs színű chat board

Chatboard fehérAz élénk színű pihenőben egy szolíd fehér chat board is meglapul.

Chatboard piros

Feltűnő piros chat board, a tárgyaló színeivel harmóniában.

Chatboard piros

Mert a piros az igazi, nem csak Túró Rudiban, de chat board-ban is.

Mára a termékskála jelentősen kibővült a CHAT BOARD® Mobile, Move, Wardrobe, Planner, Table, Projection, Magazine Rack, Bespoke (ügyfélspecifikus tervezési megoldások), valamint a Print on the glass gyártásával. 

A Move, mint a neve elárulja mozgatható tábla, görgők segítségével. Ötvözi a mágneses és az írható üvegtáblát oldalain.

A CHAT BOARD A / S mára nemzetközi márkává nőtte ki magát, világszerte exportálják termékeiket. A CHAT BOARD A / S képviseli azokat a tulajdonságokat és értékeket, amelyek miatt a dán formatervezés híressé és keresetté vált világszerte.

A A CHAT BOARD® BuzziFelt a falra szerelhető, mágneses, filccel borított kitűzőtábla. A 6 mm-es, 100%-ban újrahasznosított P.E.T. filcből készült tábla egyben hangszigetelő is, így ideális társa a falra szerelhető üveglapoknak.

A CHAT BOARD® Elements ugyanazokat az előnyöket és kiváló minőséget kínálja, mint a Classic mágneses üvegtáblák, frissített kivitelben, kissé egyszerűsített él- és sarokfelülettel. A letisztult, fehér üvegfelület tökéletes hátteret biztosít az ötletek és információk megjelenítéséhez és közléséhez a megbeszéléseken, az oktatásban vagy csak szimplán ötletelés közben.

Ludwig Mies van der Rohe halhatatlan diktumából, a "kevesebb több" kifejezésből kiindulva az új CHAT BOARD & MILLION együttműködés MIES Collab design nyelve szándékosan szigorú és minimalista. Az írható üveg asztallap elegánsan illeszkedik a keret négy sarkába, és egy enyhe mélyedés hangsúlyozza az anyagok kontrasztos egymás mellé helyezését.

MIES COLLAB

Mindegyik termék könnyen tisztítható és karbantartható, így évekig öröm használni és nézegetni.

CHAT BOARD TERMÉKKATALÓGUS 2021NINCSENEK TERMÉKEK EBBEN A KATEGÓRIÁBAN1 / 0 oldal | 1 - 16 / 0 találat

REFERENCIÁK

SIÓ-ECKES

SIÓ-Eckes

MOL

Mol

SLOVNAFT

Slovnaft

TAKEDA PHARMA...

Takeda Pharma Kft

EXELTIS...

Exeltis Magyarország Kft.

PILATES STUDIO

Pilates Studio

TRIVIUM PACKING

Trivium Packing

DOUGLAS

DOUGLAS

ALPHAGONN

Alphagonn

BUDAWEST

Budawest

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...