wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

OLEANT

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Nem csak egyszerûen világítótesteket tervezünk. Mûalkotásokat hozunk létre. Mesterien ötvözzük egymással a csillagászatot és a mérnöki tudományt, és ezáltal olyan világítótesteket hozunk létre, melyek tökéletesen megvilágítanak bármilyen helyiséget. Egyedi, korszerû kialakításainkba olyan csillagászati elemeket ágyazunk be, mint például a nap, a csillagok és a napfogyatkozások. Minden egyes termék hagyományosan, kézzel kerül kialakításra az ügyfelek igényeinek megfelelõen. Ennek eredményeként jönnek létre azok a lenyûgözõ világítótestek, melyek ügyfeleink fantáziájának szellemét testesítik meg. Ez fényévekkel elõrébb repít minket a többi világítási lehetõséghez képest. Világítótesteink minõsége minden várakozást felülmúl. Elsõ számú szakemberünk, Danczkay Péter saját kezûleg tervez és készít meg minden Oleant világítótestet. A standard világítótestek alumínium vagy sárgaréz vázzal készülnek, mely egyenletesen oszlatja el a hõt, így segít megõrizni a világítótest élettartamát. Az egyedi világítótestek az ügyfél kérésének megfelelõen más anyagból is készülhetnek. Lelkiismeretesen választjuk ki és szerezzük be a lehetõ legjobb minõségû LED-eket a tökéletes, több irányú megvilágításhoz, mely nem fárasztja a szemet. A beépített felfüggesztés és tápkábel által világítótesteink könnyen beszerelhetõk, és zavartalanul csodás látványt nyújtanak. Utolsó simításként selymes bevonattal látjuk el termékeinket, melyek így az ügyfeleinknek tetszõ, fenséges megjelenésben pompáznak. Büszkék vagyunk arra, hogy felülmúljuk versenytársainkat, és kiállunk termékeink minõsége mellett. 
 
Vezetõ tervezõnk és fényszakértõnk, Danczkay Péter a világegyetem legkáprázatosabb világítótestébõl, a napból merít ihletet. Csillagászati tanulmányai során rabul ejtette a nap természetes, homogén és több irányba vetülõ fényének szépsége. A fény kreatív és mûvészi felhasználását az apró részletekig kidolgozott formák viszik tökélyre, melyekért Péter mérnöki háttere felelõs. Péter minden egyes kézzel készített világítótest gyártását közvetlenül felügyeli, és lelkiismeretesen gondoskodik termékeirõl azok tervezésétõl egészen az elhelyezésükig. 


NINCSENEK TERMÉKEK EBBEN A KATEGÓRIÁBAN1 / 0 oldal | 1 - 16 / 0 találat

REFERENCIÁK

VEOLIA

Veolia

ÖBÖL XI.

Öböl XI.

IMEX...

Imex Filtertechnika Kft. phase 1

MCDONALDS -...

McDonalds - Aréna Plaza

IMMOBILIA ZRT.

Immobilia Zrt.

TUNGSRAM

Tungsram

EATON...

Eaton Enterprises

DOUGLAS

DOUGLAS

DOUWE EGBERTS

Douwe Egberts

EUROPA DESIGN -...

Europa Design - Well Point

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...