wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

EVERYWHERE

Termék család
Nincs termékcsalád

KATEGÓRIÁK:


Benchasztalok | Irodai munkaasztalok | Targyalóasztalok | Étkező- és kantinasztalok | Állítható magasságú asztalok

Ezek az asztalok bárhol használhatóak, ahol úgy érzi az ember, hogy szükség van rá, szóval logikusan ezért nevezték el Everywhere asztalnak. Két tulajdonság biztosítja számukra a sokoldalúságot. Finom vonalak - egy kifinomult, egyszerű esztétika azt jelenti, hogy bármilyen teret kiegészítenek, egységet és vizuális nyugalmat hozva. Nincsenek határok - egy egyszerű top és lábszerkezet végtelen módon. És ha még mindig úgy érzi, hogy nem találta meg az önnek legmegfelelőbb kialakítást, nyugodtan létrehozhat egyedit, ugyanis az Anywhere asztalokat nagyon egyszerű saját igényeknek megfelelően testreszabni.

Kezdve az asztal formájával - akár egy olyan formával is, amelyet Ön tervez. Válassza ki a felületet, majd válasszon a több lábstílus és ezek felülete közül. Ezután válassza a magasságot - standard, állítható vagy álló. Válasszon görgőt vagy tappancsokat. Adjon hozzá elektromos csatlakozókat, amely lehetővé teszi a könnyű hozzáférést az áramhoz és az adatokhoz. Megadhatja még a megfordítható tetejét is, így a táblák beilleszthetők a hatékony tárolás érdekében - tökéletes az oktatási területeken. Munka, tanulás, videokonferencia, ebéd - bármilyen tevékenység, amely kiterjedt (vagy kompakt) és meghívó felületet igényel, használhat mindenhol táblát. Miért, különösen mindenhol? Finom vonalvezetése miatt ezek a táblák mindenféle helyen jól néznek ki. Nincsenek határok, azaz keverheti a felső formákat, az alapstílusokat, flip top vagy fix, görgőkkel vagy csúsztatókkal járhat. Az eredmény komplex, mely minden alkalmazáshoz megfelelő. Az állítható magasságú asztalok előnye, hogy mindenütt könnyen és ergonómiailag egyedülálló módon változtathatjuk a testtartást a nap folyamán.

  FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

DAN GRABOWSKI

Dan Grabowski

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

ERSTE INGATLAN KFT.

Erste Ingatlan Kft.
#Europadesign #Erste Ingatlan Kft. #Referencia

EHHEZ AJÁNLJUKOLLIN MONITOR ARM Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OLLIN MONITOR ARM

termék raktárlista
SAYL GAMING Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

SAYL GAMING

termék raktárlista
MOTIA GAMING DESK Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

MOTIA GAMING DESK

termék raktárlista
AERON GAMING Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

AERON GAMING

termék raktárlista
HERMAN MILLER X LOGITECH G EMBODY GAMING CHAIR Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

HERMAN MILLER X LOGITECH G EMBODY GAMING CHAIR

termék raktárlista
Caper Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Caper

termék raktárlista
Full twist Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Full twist

termék raktárlista
GSS storage Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

GSS storage

termék raktárlista

REFERENCIÁK

EXELTIS...

Exeltis Magyarország Kft.
 • # Europadesign
 • # Exeltis Magyarország Kft.
 • # Referencia

LOGMEIN KFT.

LogMein Kft.
 • # Europadesign
 • # Logmein Kft.
 • # Referencia

GROUPAMA...

Groupama Garancia Biztosító Zrt.
 • # Europadesign
 • # Groupama Garancia Biztosító Zrt.
 • # Referencia

VITACTIVA

Vitactiva
 • # Europadesign
 • # Smart & Beauty
 • # Referencia

DIZAIN- ALUFEX

Dizain- Alufex
 • # Europadesign
 • # Dizain- Alufex
 • # Referencia

WEST HUNGÁRIA...

West Hungária Bau Kft.
 • # Europadesign
 • # West Hungária Bau Kft.
 • # Referencia

AREVA HUNGÁRIA...

AREVA Hungária Kft.
 • # Europadesign
 • # Areva Hungária Kft.
 • # Referencia

FREEDOM PALACE

Freedom Palace
 • # Europadesign
 • # Freedom Palace
 • # Referencia

TÓPARK KFT.

Tópark Kft.
 • # Europadesign
 • # Tópark Kft.
 • # Referencia

GENERAL MOTORS

General Motors
 • # Europadesign
 • # General Motors
 • # Referencia

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...