wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

DENCON

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Dán bútor, dán minőség - ez a Dencon


A dán Dencont 1964-ben alapították, ma 60 alkalmazottal 8500m2 gyártási területen működik, elsősorban európai piacon. Dán tervezőkkel dolgoznak, és a gyártás is Dániában történik.

Ez garantálja a magas minőséget úgy ergonómiai, mint tartóssági szempontból. Kimondottan irodai területekre fókuszálnak, erősségük a flexibilitás kis és nagy volumen esetén egyaránt. Kiemelt termékük az ülő/álló asztal elektromos állítással és smart funkciós kijelzővel.

Az általuk készített bútorokon a dán kézműves és formatervezési hagyomány érzékelhető. A standard irodabútoraikat végtelen számú variációban kombinálhatjuk. Ezáltal nem csupán változatos irodai enteriőrök születhetnek, hanem funkcionális, jól használható terek. Persze nem csak sztenderd bútorokat találunk kínálatukban. Személyre szabott elemeket is kérhetünk, például különleges formájú vagy anyagú asztallapot. Minden bútoruk egyedileg, a megrendelő igényei szerint készül.

Mivel nagyon fontos a munkavégzés közbeni rendszeres testtartás váltás, illetve az ülő-álló munka váltogatása, a Dencon asztalok felemelhetők vagy leengedhetők - pontosan a munkavállalónak megfelelő pozícióba. Könnyen és gyorsan rögzíthető.

DELTA asztal

Delta íróasztalt választottak az All You Can Move irodaházába

DELTA asztal

Elegáns iroda a Freedom Palace épületében

A panel íróasztal a hagyományos irodai íróasztalok elegáns és magas színvonalú, stílusos alternatívája.

A tárgyaló- és konferenciaasztalok több különböző méretben, formában készülnek.

Egy agilis irodában biztos, hogy találunk térelválasztó paneleket. A Dencon válaszfalak Lido és Lido Trend változatban kaphatók, hátoldalán gyapjúval, mely 84 féle színben választható. Ezek ferde elemek, amelyeket tölgyfa keretek támasztanak alá. Funkcionálisak, egyszerűek és stílusosak.

LIDO térelválasztó panel

Orangebox elnevezésű hasznos és látványos, kárpitozott irodabútor használatával némi privát szférát teremthetünk magunknak munka közben. Rövid tárgyalások és telefonbeszélgetések egyaránt lefolytathatók ebben a kényelmes bútorban.

Orangebox

Kantinbútoraik minden szempontból tökéletesnek mondhatók. A munkahelyi menzán töltött idő nem csupán étekeztetésről szól, hanem a társas érintkezés fontos színhelye. A szünet a munkanap fontos és funkcionális része. Ezért a nyugodt és elegáns étkezde fontos szempont a munkahelyi jólét megteremtésében. 

A Dencon olyan masszív étkezdebútorokat állít elő, amelyek karbantartás mentesek és könnyen tisztíthatók. Sokféle formában, színben és anyagban gyártanak menzaszékeket és asztalokat, melyekkel stílusos és hívogató étkezdéket lehet kialakítani.

ÉTKEZŐBÚTOR

Minden Dencon bútor 3D DWG fájlban is rendelkezésre áll.

NINCSENEK TERMÉKEK EBBEN A KATEGÓRIÁBAN1 / 0 oldal | 1 - 16 / 0 találat

REFERENCIÁK

GROUPAMA...

Groupama Garancia Biztosító Zrt.

AMWAY

Amway

DOUWE EGBERTS

Douwe Egberts

BUDAPEST II....

Budapest II. kerületi Önkormányzat- Fejlesztési Iroda

ERŐS ÜGYVÉDI...

Erős Ügyvédi Iroda - Squire, Sanders - Dempsey L.L.P.

NESTLÉ...

Nestlé Hungária Kft.

JTI HUNGARY

JTI Hungary

MEDIMPEX ZRT.

Medimpex Zrt.

NADOR BOUTIQUE...

NADOR Boutique Bistro

VODAFONE

Vodafone

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...