wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HERMAN MILLER

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )A 'problémamegoldó formatervezés' éllovasa a

Hermann Miller.


Mindezt olyan bútorok készítésével érik el, melyek legalább olyan szépek, mint amilyen hasznosak.

A Herman Miller egy több mint 100 éves vállalkozás, amely nagy jelentőséget tulajdonít a tervezésnek, a környezetnek, a közösség szolgálatának, valamint ügyfelei és alkalmazottai egészségének és jólétének.  Egyik legfontosabb védjegyük ügyfeleik teljesítményének javítása innovatív módszerek segítségével.

A 20. század közepére a Hermann Miller név a "modern" bútorok szinonimájává vált. A vállalat a legendás tervezőkkel, Geroge Nelsonnal és Charles és Ray Eames-szel együttműködve olyan darabokat készített, amelyek az ipari formatervezés klasszikusai lettek. 

Azóta a világ legkiválóbb formatervezőivel dolgoztak együtt, többek között Alexander Girarddal, Isamu Noguchival, Robert Propsttal, Bill Stumpfal, Don Chadwickkel, Ayse Birselrel, a Studio 7.5-el, Yves Béharral, Doug Ballal és sok más tehetséggel.

Ma a Hermann Miller a klasszikus darabok és az otthonok számára készült új formatervek mellett elismert innovátor a kortárs lakberendezés, az egészségügyi környezetek számára készült megoldások, valamint a kapcsolódó technológiák és szolgáltatások terén. A Michigan állambeli Zeelandban székhellyel rendelkező részvénytársaság gyártóüzemekkel rendelkezik az Egyesült Államokban, Kínában, Olaszországban és az Egyesült Királyságban, és több mint 100 országban vannak értékesítési irodáik. 

Mindannyian azért dolgoznak, hogy egy jobb világot tervezzenek és építsenek Ön körül.

https://www.hermanmiller.com/en_eur/

Számos hazai projektben választották a Hermann Miller bútorait és kiegészítőit: Eaton, British Embassy, BCCH, All you can move, Emerson, British Petrol, AVIS

AVIS irodarészlet Herman Miller bútorokkal

Avis iroda bútorozása

A Mirra 2 görgős szék kiváló ergonómiai tulajdonságokkal rendelkezik.

Avis open office

Az állítható magasságú asztalok a még kényelmesebb munkavégzést teszik lehetővé. Az asztali paravánok nem csupán hasznosak és esztétikusak, de az irodai zajokat is csökkentik.

British Petrol iroda az Agora -ban Herman Miller bútorokkal


AGORA BP IRODA


AGORA BP IRODA


AGORA BP IRODA


AGORA BP IRODAMi vár a munkahelyekre a jövőben?

A munka világa megváltozott. De a legtöbb iroda nem.
Az 'Élhető Iroda' olyan munkakörnyezet nyújt, mely magasabb munkateljesítményre sarkall és segíti a szervezeteket stratégiai céljaik elérésében.

Az irodai munkavégzés módja átformálódik. Az otthoni munkavégzés és egyre nagyon szerepet kap. A Herman Millernél hisznek abban, hogy a problémamegoldó, emberközpontú tervezés az emberek támogatását jelenti. A munkavégzés bárhol történhet, a cél az, hogy megtalálják a legjobb módszereket az emberek otthoni, irodai és azon kívüli támogatására.

Hogyan segíti mindezt elő a hibrid stratégia?

Ez az úgynevezett "hibrid stratégia" lehetőséget nyújt a szervezeteknek arra, hogy  kielégítsék a rendkívül sokszínű munkaerő igényeit. Ez azt jelenti, hogy a távoli csapattagok és az irodában dolgozó kollégáik igényeit is figyelembe kell venni. Számtalan tényező befolyásolhatja az egyén termelékenységét és elkötelezettségét - a munkastílustól, a kollégák elhelyezkedésétől és a projektek határidejétől kezdve az otthoni irodai körülményekig, a szülői feladatokig és a fizikai/érzékszervi szükségletekig. És ezek a tényezők nem állandóak; napról napra vagy hétről hétre változhatnak.

Mit tehetnek a szervezetek annak érdekében, hogy helyiségeiket kívánatosabbá tegyék, mint igény szerinti célpontokat, az újonnan bárhol dolgozni képes alkalmazottak számára?

A Hermann Millernél ezt 3 fő pontban nevezték meg:

1, Közösségi szocializáció

Míg a legtöbben virtuálisan megtaláltuk a módját annak, hogy az elmúlt évben fenntartsuk a kapcsolatot legközelebbi barátainkkal és családtagjainkkal, viszont a "gyenge kötelékeink" nagyrészt elvesztek. Ez a felszínesebb ismeretségi kör - legyen az az épület portása, aki mindenkit a keresztnevén szólít, vagy a munkatárs egy másik osztályról, akivel szívesen csevegünk - létfontosságú az egyén szociális egészségéhez. Ezért az irodai környezet segítséget nyújt abban, hogy kapcsolatban maradhassunk az ismerőseinkkel, akik eddig a mindennapi életünk részeit képezték.

2, Csapatmunka / Együttműködés

A kollégák közötti dinamika, az eredményes együttműködés a hatékony és sikeres munka alapja. Ezek a megbeszélések a hasznosságon túl lehetőséget teremtenek a rövidebb, ám fontos egyeztetésekre, beszélgetésekre is, amelyeket nem lehet videokonferencián keresztül ütemezni.

3, Egyéni fókuszáltság

Az irodába való visszatérés - egy megfelelő térbeli elrendezés esetén - pihenést nyújthat a koncentrációhoz és a célzott munkához mindazoknak, akik nem tudtak otthon megfelelő körülményeket kialakítani a munkavégzéshez, mivel folyamatos zavaró tényezőkkel kellett megküzdeniük. 

Amennyiben mégis távmunkában dolgozunk vagy csupán heti egy-két napot töltünk az irodában, gondot kell fordítani a minőségi otthoni munkavégzésre. Ha az alábbi néhány tanácsot megfogadjuk, akkor ideális körülményeket teremthetünk. 

1, Válasszunk olyan helyet, ahol a természetesen fény elegendő, illetve van lehetőségünk a rendszeres szellőztetésre.

2, A rossz testtartás sok baj okozója, ezért olyan irodai széket használjon, mely ergonomikus, támasztja a hátat és a derekat. 

3, A megfelelő méretű íróasztal, ami állítható magasságú, szintén nagyon fontos tényező. Kutatások szerint minden munkával töltött órában 30 percet állva kellene eltöltenünk.

Magyarországon az Európa Design kínálatában megtalálható minden Hermann Miller irodabútor, illetve ülőbútor. A kiemelt irodai székek között szerepel az Aeron szék, a Mirra 2, továbbá a Sayl görgős szék. Az állítható magasságú asztalok közül kiemelkedik az Atlas Office Landscape és a Nevi Sit-Stand asztal, melynél ülő és álló helyzetben is dolgozhatunk.

A Hermann Miller az egész világon jelen van, erre néhány példát mutatnak az alábbi videók:


A Herman Miller termékeknek természetesen elérhetőek a 3D objektumai, mely segíti a tervezők munkáját, hogy minél pontosabb és élethűbb látványterveket készíthessenek.
OE1 Huddle Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Huddle

termék raktárlista
OE1 Project Table Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Project Table

termék raktárlista
Civic Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Civic

termék raktárlista
Saiba tables Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Saiba tables

termék raktárlista


1 / 1 oldal | 1 - 16 / 5 találat
1

REFERENCIÁK

ALKOTÁS POINT...

Alkotás Point Irodaház

ABB

ABB

NISSAN

Nissan

BIMBÓ 5 ...

Bimbó 5  Coworking Center, Oktató Központ

KAESER...

Kaeser Kompressoren Kft.

RI40

RI40

EUROMEDICS

Euromedics

MICROSOFT

Microsoft

ARGON KFT.

Argon Kft.

SERVIER

Servier

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...