wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

TRUE DESIGN

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Hibrid munkahelyek True Design bútorokkal


A True Design 2009-ben alakult egy több évtizede működő, közületi bútorgyártó cég új generációs leányvállalataként. A True funkcionális berendezési megoldásokat kínál, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek modern életkörülményeink igényeinek.

Az irodákat, ahová bútorainkat választjuk, gyakran úgy alakítjuk ki, hogy ösztönözzék az új hibrid munkamódszereket. A "dolgozni kell" és a "maradni akarás" közötti határok egyre inkább elmosódnak, és a munkahelyeken ma már ínyenc konyhák, nagy mozivásznak, pingpongasztalok, finomságokkal teli hűtők találhatóak.

HOGYAN TERVEZZÜK MEG A HIBRID IRODATERET?

1, Magasságban állítható és kerekekkel ellátott asztalokat használjunk, hogy a helyiségek gyorsan, könnyedén átrendezhetőek legyenek.

2, A munkaállomások a valós igényeknek megfelelően mozgathatók és cserélhetők legyenek. Ne rendezkedjünk be csupán állandó munkaállomásokra.

3, Helyezzünk el minél több zöld növényt, ezzel megteremtjük a természettel való kapcsolat érzését.

4, Válasszon a kevésbé környezetterhelő alapanyagok közül. 

A cégalapítók, Alessandro és Lorenzo Maniero friss, kortárs kárpitozott bútorok gyártását tűzték ki célul. Tervezői között fiatal olasz designereket, valamint nagy tapasztalattal rendelkező, díjnyertes építészeket egyaránt találunk. A True bútorok közös jellemzője a formák összhangja és a finom színárnyalatok használata.  

A Hermes budapesti irodájában nagyon sok True Design bútorral találkozhatunk, az asztaloktól kezdve a térelválasztókig.

Patch

Patch látványos akusztikai térelválasztó elem

Code és Cloud

Színes Code puffok, ülőke-rendszer és Cloud asztalok a Hermes irodájában.

Szófáik közül kiemelkedő az Oracle fülke. A magas háttámlájú kialakítás elválasztóként működik a külvilágtól. Kiegészíthető asztal elemmel is. Privát, kényelmes tárgyalóteret biztosít 2-6 fő részére megbeszélési helyként.

Oracle

Oracle meeting fülke kék színben a Hermes irodában.

A beltéri szék kollekciók közül az Arca, a Fender, a Not és a Hive bár természetesen más-más küllemmel bírnak, de abban egyeznek, hogy sokféle változatban kérhetőek. 

Asztalok közül irodai kantinokba kiválóan alkalmas az E-quo vagy az Ermete asztal, lerakóasztalként pedig választható a Blade Coffee, a Cloud, a Millepiedi, többek között.

A True Outdoor kollekción belül számos csodaszép terméket találunk.

A Code Out családot az egyszerű geometriai jelek ihlették. Puffok és maxi puffok, háttámlákkal és integrált asztalokkal gazdagítva. Kertekben, teraszokon, parkokban és szabadtéri társalgókban a Code ideális helyre kerül.

A Not ülőalkalmatosságok elegáns vonalvezetésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Különböző színekben lakkozott, horganyzott acélból készült szerkezet jellemzi, valamint a szánkótalpas kivitel. Könnyű, rakásolható szék.

A Marina beltéri székcsalád most egy új kültéri változattal gazdagodott.

Wing True Design
termék információ
termék raktárlista

Wing

termék raktárlista


1 / 1 oldal | 1 - 16 / 2 találat
1

REFERENCIÁK

ZELNIK ISTVÁN...

Zelnik István Délkelet-Ázsiai Aranymúzeum

SMART BEAUTY...

Smart Beauty Szalon

DUNA BELLVIEW

DUNA BELLVIEW

BRITISH AMERICAN...

British American Tobacco Hungary

KPMG

KPMG

PROINTERIER KFT.

Prointerier Kft.

KÁTA CNC KFT.

Káta CNC Kft.

VEOLIA

Veolia

ERŐS ÜGYVÉDI...

Erős Ügyvédi Iroda - Squire, Sanders - Dempsey L.L.P.

MANPOWER

Manpower

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...