wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

BLOG

KOLLABORÁCIÓT TÁMOGATÓ BÚTOROK

KOLLABORÁCIÓT TÁMOGATÓ BÚTOROK Irodabútor,europadesign, hermanmiller, millerknoll, naughtone, kollaboracio, office, iroda

A kollaborációs terek kialakításával és a megfelelő, ezt támogató bútorok és eszközök elhelyezésével segíthetjük egy összetartóbb csapat kialakulását, megkönnyíthetjük a projektvezetést és ezáltal javíthatjuk a szervezeti kultúrát. Legyen szó kis- vagy nagyvállalatokról, open office környezetről vagy kisebb irodáról, minden esetben érdemes gondolni a kollaborációs terület kialakítására. 

Az alábbi cikkünkben olyan innovatív, főként a közös munkát elősegítő bútorokat szeretnénk bemutatni, melyek megállják a helyüket nem csak az irodákban, de más közületi terekben is. 

Pullman Sofa - Naught One

A Pullman Sofa egy kompakt, magas háttámlájú kanapécsalád; a magas háttámla ideális menedéket biztosít az egyének számára a kikapcsolódásra, privát telefonhívások lebonyolítására vagy egy kollégával való beszélgetésre kötetlen környezetben.


Az integrált táblakarok kiegészítése a kanapét egyéni vagy közös munkavégzési lehetőséggé változtatja


OE1 Agile Wall - Herman Miller

Mozgatható határ a tér meghatározásához és a kollaboráció támogatásához. Az OE1 Agile Walls segítségével az emberek gyorsan létrehozhatnak csapattereket ötleteik megosztására.

Segítségével gyorsan létrehozhatunk egy helyet az együttműködéshez, pillanatok alatt. Könnyen csúsztatható falhatárként funkcionál, valamint a megosztás és ötletelés felületeként. Interaktív eszközként is funkcionál, az iroda minden négyzetcentiméterébe agilitást hozhat: helyezzük kevéssé kihasznált területek közelébe, hogy segítsük az elvonulást vagy a kollaborációs kapcsolatok zavartalan létrejöttét.


Herman Miller, OE1 Agile Walls


Pullman Booth - NaughtOne

Egy privát búvóhely, amely gyors elvonulást biztosít az irodai környezetben. A Pullman kárpitjában elrejthetőek a kábelek, emellett integrált tápellátással felszerelt, így nem kell aggódnunk technikai eszközeink hosszabb használatánál sem. Monitortartóval felszerelt, mely a prezentálást segítheti, de kisebb tábla eszközöket is használhatunk, melyek az oldalsó elemekre helyezhetőek. Többféle verzióban szabhatjuk igényeinkhez, és széles körű kárpitozási lehetőségek közül válogathatunk. 


NaughtOne, Pullman Booth

Hue Lounge Furniture - NaughtOne

A Hue termékek a terek felosztására, vagy éppen létrehozására készültek, a magasabb testtartásban való együttműködést ösztönözve. Kisebb menedékként csoportos vagy egyéni munkához is megfelel, emellett tökéletes szűk helyeken való használatra is.

A Hue termékcsalád része, a Hue kanapé, mely egy kényelmes ülőgarnitúra, standard vagy bár magasságban. A kanapé és a Hue asztal használatával könnyen kollaborációs pontokat hozhatunk létre.


NaughtOne, Hue 

Striad Sofas - Herman Miller

A szófa egyéni kényelmét a moduláris ülésrendszer sokoldalúsága biztosítja, és amely egyben a munkahelyi kollaborálás változó természetét támogatja. Réteges felépítése a különleges szerkezeti megoldás és a kényelem ideális keverékét biztosítja. Az opciók között szerepel a magas háttámlás, nagyobb akusztikai védelemmel, privát beszélgetésekhez, illetve az alacsony háttámlás a gyors kollaboráció elősegítése érdekében.


Herman Miller, Striad Sofas

 Herman Miller OE1  NaughtOne Pullman Booth  NaughtOne Hue  Herman Miller Striad 

CIKK AJÁNLÓ


#@PROPOSAL_A@#

EHHEZ AJÁNLJUKMove Actiu
termék információ
termék raktárlista

Move

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Stream Alea
termék információ
termék raktárlista

Stream

termék raktárlista
# Alea Nincs

Ofimat Actiu
termék információ
termék raktárlista

Ofimat

termék raktárlista
# Actiu Nincs

OE1 Project Table Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Project Table

termék raktárlista

Alya Executive SO1481 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya Executive SO1481

termék raktárlista

DV990-Workstation tables DVO
termék információ
termék raktárlista

DV990-Workstation tables

termék raktárlista
# DVO Nincs

Crono Alea
termék információ
termék raktárlista

Crono

termék raktárlista
# Alea Nincs

Kabi Wood Akaba
termék információ
termék raktárlista

Kabi Wood

termék raktárlista
# Akaba Nincs

REFERENCIÁK

COLORCON...

Colorcon Képviselet

MONICOMP

Monicomp

LEITNERLEITNER

LeitnerLeitner

NOTEBOOK STORE

Notebook Store

MEDIMPEX ZRT.

Medimpex Zrt.

SKICC

Skicc

LOGMEIN KFT.

LogMein Kft.

ACCOR HOTELS

Accor Hotels

MARKETPROG

Marketprog

ARGON KFT.

Argon Kft.

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...