wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

BLOG

NYITOTT TÉR ELVÁLASZTVA?

NYITOTT TÉR ELVÁLASZTVA? Irodabútor,Europadesign, Nyitott tér,akusztikus elemek, üvegfal, megoldások irodába

Nem kell bezárni a nyitott irodákat!


A különböző méretű és anyagú fal- és paravánrendszerek megoldást jelentenek az irodák részleges vizuális elválasztására és a zajszint csökkentésére. Az átlátszó és telipaneles falak megjelenésükben is illeszkednek az iroda egyéb berendezéséhez, az üvegelemek jól variálhatók furnér, melaminált vagy szövetes panelekkel. Az üvegfalrendszerek egy része fix – álmennyezettől padlóig érő -, míg mások könnyen mozgatható mobil elemek. A sok esetben keret nélküli üvegfalak szinte észrevétlenül vannak jelen az irodákban, nem törik meg a terek vizuális egységét, viszont a több rétegű rendszerek akár több mint 40 decibel hangelnyelésre is képesek. Egyes rendszerek led világítással is elláthatók. A funkciók szinte észrevétlen elválasztása mellett az átlátszó falak a vírusfertőzések ellen is védelmet nyújtanak.

Az olasz Alea A65 üvegfalrendszere vékony alumíniumprofiljával, légies megjelenésével szinte láthatatlanul van jelen az irodákban. A moduláris rendszer könnyen csatlakozik bármilyen mennyezethez és elválasztófalhoz. A nyíló- vagy tolóajtók keret nélkül simulnak bele a falrendszerbe, a fal többi eleméhez hasonlóan készülhetnek üvegből, illetve kaphatnak furnér vagy melaminált borítást, amelynek színvilága illeszkedhet a többi irodabútor megjelenéséhez. Az üvegfalak az akusztikai igények szerint lehetnek egy- vagy kétrétegűek.


Alea a65

Ha valaki átlátszó, de magasabb akusztikai követelményeknek megfelelő elválasztást szeretne, kitűnő megoldás a Rossoacoustic CP30 rendszere. A méhsejt rendszerben szerveződő elemek szinte lebegnek a térben, és akár két íróasztal közé is elhelyezhetők. A CP30 védelmet nyújthat a vírusok és bármely más fertőzés ellen, ami igen hasznos lehet a nyitott teres irodákban sok helyen egymás mellett, 4-es, 6-os vagy 8-as csoportokban elhelyezett íróasztalok esetén. A mikroperforációs méhsejteket úgy fejlesztették ki, hogy kitűnő hangelnyelési és hangvisszaverődési értékeik legyenek. A fejlesztést a gyár a német Fraunhofer Kutatóintézettel közösen végezte. A végeredmény pedig az egyedülálló CP30, ami átláthatóságot is ad és a zajszintet is csökkenti.Rosso Acoustic CP30

Az olasz IVM 10 és 12 mm vastag, egy- vagy kétrétegű üvegfalainak mindkét oldalára akaszthatók polcok és szekrények, amelyek tároló funkciójukkal hozzáadott értéket jelentenek amellett, hogy esztétikailag is feldobják az irodatereket. A Lightwall led világítással is felszerelhető, sőt akár különböző fotók is megjeleníthetők az üvegfelületeken, emelve a belső tér vagy éppen a tárgyalás hangulatát.


IVM üvegfalak


CIKK AJÁNLÓ


DATAFLEX BENTO: HIBRID MUNKAVÉGZÉST TÁMOGATÓ...

Dataflex Bento: hibrid munkavégzést támogató díjnyertes megoldás! Europa Design, Dataflex, Bento, Red Dot Design Award, 2024,,tárolás
DATAFLEX BENTO: HELLÓ INTELLIGENS TÁROLÁS!ISMERJE MEG AZ EUROPEAN DESIGN...
2024-05-08

CITYPLANT - NÖVÉNYEK AZ IRODÁBAN  

Cityplant - növények az irodában   europadesign, cityplant, munkakörnyezet, well minősítés, természet, zöldlevegő program, stresszoldás,wellbeing
Zöld kollégáink – növények az...
2024-04-30

EHHEZ AJÁNLJUKInforma Actiu
termék információ
termék raktárlista

Informa

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Alya BU1523 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BU1523

termék raktárlista

Closed Table PC17 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Table PC17

termék raktárlista

Cell 128 Sitland
termék információ
termék raktárlista

Cell 128

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Dynamic Actiu
termék információ
termék raktárlista

Dynamic

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Beat RS0212 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Beat RS0212

termék raktárlista

Saari Arper
termék információ
termék raktárlista

Saari

termék raktárlista
# Arper Nincs

Xoko Akaba
termék információ
termék raktárlista

Xoko

termék raktárlista
# Akaba Nincs

REFERENCIÁK

AMC NETWORKS...

AMC Networks Central Europe

NOTEBOOK STORE

Notebook Store

VÁROSLIGETI...

Városligeti Fasor 25. Kft.

WING

WING

2O

2o

GROUPAMA...

Groupama Garancia Biztosító Zrt.

OTP FÁY ANDRÁS...

OTP Fáy András alapítvány

KPMG

KPMG

MAGNET BANK

MagNet Bank

PROINTERIER KFT.

Prointerier Kft.

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...