wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

ÉV IRODÁJA 2017 - EZEKET A NEVEZŐKET MI RENDEZTÜK BE, SZAVAZZON RÁJUK!

ÉV IRODÁJA 2017 - EZEKET A NEVEZŐKET MI RENDEZTÜK BE, SZAVAZZON RÁJUK! Irodabútor,Irodája,ezeket,nevezõket,rendeztük,SZAVAZZON,rájuk!


Republic GroupDecember eleje óta lehet szavazni az Iroda.hu szervezésében az Év Irodájára. Idén 4 olyan iroda kialakításában is részt vettük, akik ott vannak a versenyben. Az egyik köztük a Republic Group (Republic Group)! Egy reklámügynökség igazi kihívás: egyformán kellenek a nyugodt, kreatív munkát, és a pörgõs, operatív feladatokat támogató terek. Nézze meg, milyen bútorokkal támogattuk Nikoletti Petra (TÉRKULTÚRA) belsõépítész munkáját, és SZAVAZZON a Republicra!
NÉZZE MEG!EATON Business Service Center

Eaton

Az Iroda.hu szervezésében tart a szavazás Év Irodájára. Több nevezõ közt az EATON Business Service Center berendezéséhez is biztosítottunk bútorokat. Bukosza Kristóf és Vajta Mónika belsõépítészeti terveiben a természetes megvilágítás, és a kültérrel való kapcsolat volt a legfõbb rendezõ elv. Nézze meg ezeket a csodálatos, levegõs tereket és SZAVAZZON az EATON-ra!

NÉZZE MEG!


MVM GROUP székházának földszinti közösségi 

MVM

Az Év Irodájára 2010 óta szavazhatunk az Iroda.hu szervezésében. Az Év Közösségi Tere kategóriában induló MVM GROUP székházának földszinti közösségi tereit Herman Miller Magyarországi Forgalmazója bútorokkal rendezte be Bakó Attila és Göbölyös Kristóf belsõépítészek. A legfõbb cél egy nagyvállalat munkavállalói iránit elkötelezettségének, figyelmességének és kooperatív magatartásának reprezentálása volt. Nézze meg ezeket az emberközpontú tereket és SZAVAZZON az MVM GROUP-ra!

NÉZZE MEG!


Duna Tower lobby

Dona Tower

Az Év Közösségi Tere kategóriában indul a Duna Tower lobbyja az Az Év Irodájára idei 2017-es mezõnyében, az Iroda.hu szervezésében. Az épület közel 100%-os bérbeadottsága bizonyítja a Duna Tower népszerûségét. Az megújult lobby világosabb, modernebb közösségi teret teremtett az épületben dolgozók számára. Nézze meg lobby lenyûgözõ tereit és SZAVAZZON az DUNA TOWER LOBBY-ra!

NÉZZE MEG!

CIKK AJÁNLÓ


MILYEN A JÖVŐ VÁROSKÉPE, IRODAHÁZA, IRODÁJA?...

Milyen a jövő városképe, irodaháza, irodája? - November 10.
Csatlakozz hozzánk november 10.-én 17 órakor az Europa Design...
2022-11-10

BIOFÍLIA DESIGN: VISSZA A TERMÉSZETHEZ!

Biofília design: vissza a természethez! europadesign, biofilia, arper, actiu, office, zoldiroda, jollet, well, wellbeing, munkahelyikornyezet,
Természetközeli vagy a természetet idéző zöld iroda egy nagyvárosi...
2023-02-17

CSR HUNGARY DÍJÁTADÓ 2022

CSR HUNGARY DÍJÁTADÓ 2022 CSR, CSRHungary, 2022, dijatado, kulondij, WELL, minosites, EuropaDesign, FeuertagOtto
Október 18-án, a Danubius Hotel Hungaria City Centerben 15. alkalommal...
2022-10-20

EHHEZ AJÁNLJUKAlya SI1554 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SI1554

termék raktárlista

Intra Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Intra

termék raktárlista

Calma SO2290 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Calma SO2290

termék raktárlista

Efit forgószék Actiu
termék információ
termék raktárlista

Efit forgószék

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Alya SI1553 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SI1553

termék raktárlista

Mesh Line Sitland
termék információ
termék raktárlista

Mesh Line

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Zefiro Bench Table Alea
termék információ
termék raktárlista

Zefiro Bench Table

termék raktárlista
# Alea Nincs

Anna Corporate SO1371 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna Corporate SO1371

termék raktárlista

REFERENCIÁK

MOL

Mol

OTP ALAPKEZELŐ

OTP Alapkezelő

BERLIN CHEMIE

Berlin Chemie

MATHIAS CORVINUS...

Mathias Corvinus Collegium

EXELTIS...

Exeltis Magyarország Kft.

HERMES

Hermes

DAIKIN

Daikin

AREVA HUNGÁRIA...

AREVA Hungária Kft.

VEOLIA

Veolia

SALANS ÜGYVÉDI...

Salans Ügyvédi Iroda

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...