wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

MÉD 2020 - BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ GYŐZTESE

MÉD 2020 - BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ GYŐZTESE Irodabútor,kovács zoltán, kovács csaba, lenkei balázs, Dr. MEDVEGY Gabriella, méd építészfórum,

Gratulálunk a Fló Architectnek az Europa Design " A legjobb közösségi épületbelső" különdíjért, amit Feuertag Ottó, az Europa Design alapító ügyvezetője adott át szombaton a Trafóban.


A tervező páros a díjat az AKG iskola Kiscelli utcai épületének átalakatásának tervéért kapta. A zsűri kiemeli: nem feltétlenül csak drága anyagokkal és nagyvonalú térképzéssel lehet minőségi belsőépítészetet létrehozni. Az életminőséget lehet javítani egyszerű, takarékos eszközökkel, minimalista megoldásokkal is. A tervezők tanúbizonyságot tettek arról, hogy a jó design demokratikus. Az itt tanuló diákok ezt a szemléletet adhatják tovább felnőttként is.A MÉD Europa Design különdíj 2020 oldalunkon részletesebben olvashat a pályaműről, a zsűriről, a díjról.Bővebben az ED különdíjáról


Interjú a győztes tervezőpárossal és a megbízó, az AKG iskola képviselőjével


Gratulálunk!

Köszönjük a zsűri ismét magas színvonalú munkáját!


A Győztes nyereménye egy Wilkhahn ON szék. 
Korábbi évek MÉD díjai:

MÉD 2019

MÉD 2018

MÉD 2017
CIKK AJÁNLÓ


MÁJUS 3: MILÁNÓI ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ AZ EUROPA...

Május 3: Milánói Élménybeszámoló az Europa Designban milano,salonedelmobile2023,milanodesignweek,beszamolo,esemény,europadesign
Az Europa Design idén is megrendezi a Salone del Mobile.Milano 2023...
2023-04-27

HERMAN MILLER – A HAY ÚJDONSÁGAI

Herman Miller – a HAY újdonságai HAY,quickship,home,lakberendezes
Fedezd fel a HAY termékeit, amelyek a lehető legrövidebb idő alatt...
2023-05-02

AZ IRODAI TÉR HATÁSA A DOLGOZÓKRA

Az irodai tér hatása a dolgozókra hibrid, agilis, fenntartható, energiatakarékos,irodatrend, ACTIU, home office,költségcsökkentés, téroptimalizálás, vállalati arculat, wellbeing,europadesign
Hibrid, agilis, fenntartható, energiatakarékos, és nem is az...
2023-01-15

EHHEZ AJÁNLJUKLoop Mono Sled Infiniti
termék információ
termék raktárlista

Loop Mono Sled

termék raktárlista

Carlotta BU0926 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Carlotta BU0926

termék raktárlista

Aire Outdoor BU1281 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Aire Outdoor BU1281

termék raktárlista

DV804-E-Place DVO
termék információ
termék raktárlista

DV804-E-Place

termék raktárlista
# DVO Nincs

Chassis Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Chassis

termék raktárlista

Anna Corporate SI1372 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna Corporate SI1372

termék raktárlista

Odeon Alea
termék információ
termék raktárlista

Odeon

termék raktárlista
# Alea Nincs

Lottus stool central base Enea
termék információ
termék raktárlista

Lottus stool central base

termék raktárlista
# Enea Nincs

REFERENCIÁK

MAGÁNVILLA

Magánvilla

IMPACT HUB

Impact HUB

AB INBEV

AB Inbev

GETRONICS

Getronics

HIYA HUNGARY...

Hiya Hungary Kft.

NAV N GO KFT.

Nav N Go Kft.

COLONNADE...

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

KONYHAKÖR

Konyhakör

BUDAWEST

Budawest

SMART BEAUTY...

Smart Beauty Szalon

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...