wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

NYUGODT ÉS BARÁTSÁGOS TEREK KIALAKÍTÁSA AZ ALEA BÚTORAIVAL

NYUGODT ÉS BARÁTSÁGOS TEREK KIALAKÍTÁSA AZ ALEA BÚTORAIVAL Irodabútor,europadesign, office, home, homeoffice,,jungle, Q18, Bamboo

Az elmúlt években a munkahelyek kialakításának trendje végre a holisztikus szemlélet felé fordult. Ezek már nem statikus, hanem dinamikus helyek, ahol az embereket otthonos légkör veszi körül. Ez az új megközelítés olyan tárgyakat és funkciókat foglal magában, amelyek túlmutatnak a régi irodai koncepción, és a dolgozók jólétét célozzák, így pihentetőbb és barátságosabb tereket hoznak létre, amelyek a könnyedség érzését idézik elő, optimalizálják a munkára szánt időt, és következésképpen produktívabbá teszik azt.


Alea Jungla Az Alea Jungla beltéri és kültéri használatra


Ennek a harmóniának az elérésében alapvető szerepet játszanak a növények. Bizonyítottan csökkentik a stresszt és a feszültséget, elősegítve a jó közérzetet és a pozitív hangulatot. Azt sem szabad elfelejteni, hogy fantasztikus lakberendezési kellékként hasznosak a belélegzett levegő minőségének javításában.


Alea Q18

Alea workstationAz Alea Q18 könyvespolca


Az olyan frappáns megoldások, mint a Q18 könyvespolc, lehetővé teszi tálcák integrálását a bútorzatba, ezáltal kis és közepes méretű növényeket lehet elhelyezni benne. Látványos és funkcionális irodai megoldás.


Alea JunglaAz Alea Jungla egy vagy három kaspós változatban elérhető


A növények szerepe kiemelkedően fontos a barátságos légkör megteremtésében. A Jungla egy teljesen fémből készült kaspó, amely különböző színekben kapható. Az időjárásálló festékek használatának köszönhetően alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt. A kaspókat egy talapzat támasztja alá, amely megemeli őket a padlótól, valódi zöld térelválasztókat hozva létre. Egy vagy három kaspós álló változatban kapható.


Alea BambooAz Alea Bamboo egyszerű és korszerű álló fogas, az egymásba illeszkedő fémcsövek az Alea teljes színpalettájának árnyalataiban elérhetőek

 ALEA JUNGLA ALEA Q18 VIDEO  ALEA Q18 KÖNYVESPOLCOK  ALEA Q18 MUNKAÁLLOMÁS  ALEA BAMBOO 

CIKK AJÁNLÓ


A MONTANA FURNITURE FELVÁSÁROLJA AZ ENGELBRECHTS...

A Montana Furniture felvásárolja az Engelbrechts céget montana,engelbrechts,office,furniture,design,modern
A MONTANA A/S megvásárolta az Engelbrechts A/S-t, ez a márka július...
2022-07-18

WILKHAHN INSIT - A SOKOLDALÚ MODULÁRIS...

Wilkhahn Insit - a sokoldalú moduláris padrendszer Wilkhahn,Insit,Akusztika
A kényelmes és pihentető kárpitozott bútorok már nem kizárólag a...
2022-09-20

AKUSZTIKUS SZIGETEK AZ IRODÁBAN

Akusztikus szigetek az irodában europadesign,akusztika,wilkhahn
Az irodák egyre népszerűbb közösségi tereiben egyszerre van igény a...
2022-05-10

EHHEZ AJÁNLJUKOLLIN MONITOR ARM Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OLLIN MONITOR ARM

termék raktárlista

Tabula Actiu
termék információ
termék raktárlista

Tabula

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Esedra IVM
termék információ
termék raktárlista

Esedra

termék raktárlista
# IVM Nincs

Lottus High Lounge Enea
termék információ
termék raktárlista

Lottus High Lounge

termék raktárlista
# Enea Nincs

AERON GAMING Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

AERON GAMING

termék raktárlista

Loop 3D Wood Wooden Legs Infiniti
termék információ
termék raktárlista

Loop 3D Wood Wooden Legs

termék raktárlista

Hanna office Akaba
termék információ
termék raktárlista

Hanna office

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Rizo chair Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Rizo chair

termék raktárlista

REFERENCIÁK

ACCOR HOTELS

Accor Hotels

IMMOBILIA ZRT.

Immobilia Zrt.

ERŐS ÜGYVÉDI...

Erős Ügyvédi Iroda - Squire, Sanders - Dempsey L.L.P.

ZAI VIKTÓRIA

Zai Viktória

ALLIANZ...

Allianz Hungária Biztosító Rt.

DRIVING CAMP

Driving Camp

ALPHASONIC KFT.

Alphasonic Kft.

HB REAVIS...

HB Reavis Hungary Kft.

COLORCON...

Colorcon Képviselet

SYNTHES MEDICAL...

Synthes Medical Kft.

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...