wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

SKATE, A STATE OF MIND

SKATE, A STATE OF MIND Irodabútor,sitland, skate, dolgozói forgószék, irodabútor

A Sitland első 3D mechanikás széke megérkezett!


Skate, a state of mind


A Skate projekt az ON kollekció továbbfejlesztése. Újdonsága az ülésbe integrált billenő technológia, ami a használójának egyensúlyt biztosít.

A szék támláját Bertolini - Ferrarese és Scagnellato tervezte, akik a gördeszka mozgásából merítettek ihletet.

A Skate-tel a tervezők a testmozgásokhoz igazodó széket akarták formába önteni, aktív, dinamikus és magas funkcionális teljesítménnyel.


Home Office

A Skate minimalista kialakításának köszönhetően tökéletes az irodához, valamint az otthoni munkához egyaránt.

Szövetek és színek széles választéka áll rendelkezésre az ülés és a háttámla személyre szabásához (háló vagy membrán).

Különböző típusú kartámaszok közül lehet választani: fix, állítható magasságú, vagy 3D-s állítható kartámasz a legjobb kényelem érdekében.


Az ülés 3D mozgása követi az ember testét és aktívan tartja miközben tökéletes kényelmet biztosít minden beállítás nélkül.

A Skate háttámláját is a gördeszka ihlette: a görgőket és a deszkát összekötő T alakú elem lehetővé teszi ennek alkalmazkodását a korcsolyázó mozgásához.

A Skate egyedi billenő technológiája lehetővé teszi a háttámlának, hogy kövesse a felhasználó minden mozgását, megszabadítva minden korlátozástól miközben helyes testtartást biztosít.


Olaszországban készül a termék környezettudatos szemlélet alapján.

A beszállítók 85% -a helyi szolgáltató: olyan választás, amely népszerűsíti a Made in Italy-t és csökkenti a környezet CO2-kibocsátását.

Az anyagok kiváló minősége a széket tartós termékké teszi, amelyet élettartama végén könnyen szétszerelhető és újrahasznosítható.

Tervezők:

Bertolini - Ferrarese - Scagnellato


Modell termékoldala:

https://europadesign.hu/termekek/ulobutorok/dolgozoi_forgoszekek/sitland/skate


Jöjjön el bemutatótermünkbe kipróbálni!

Europa Design: 1025 Bp. Törökvész út 71-73.CIKK AJÁNLÓ


ED X MINDIET 2024.04.18.

ED x MINDiet 2024.04.18. EuropaDesign, ESG, egészség, környezet, teljesítmény, együttműködés
Időről időre szeretnénk megosztani olyan kutatási eredményeket,...
2024-04-08

A MUNKAHELYEK MEGÚJULÁSA A NEUROLÓGIAI...

A munkahelyek megújulása a neurológiai sokszínűség jegyében europadesign,neurodiverzitás,színek, sensory design,befogadó iroda, támogató környezet,kutatás,szakértői betekintés
A munkahelyek forradalmi megújulása: a neurológiai sokszínűség...
2024-03-06

MÉD 2023 - IDÉN ÚJRA ÁTADJUK KÜLÖNDÍJUNKAT!

MÉD 2023 - idén újra átadjuk különdíjunkat!
A Média Építészeti Díja célja, hogy a nemzetközi és hazai szakmai...
2023-11-07

EHHEZ AJÁNLJUKRaktáron
Mirra 2 Triflex Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2 Triflex

termék raktárlista
# Herman Miller (1db) 534,415-534,415 Ft.

Alya BQ1559 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BQ1559

termék raktárlista

Hanna Cantilever Akaba
termék információ
termék raktárlista

Hanna Cantilever

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Joko Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Joko

termék raktárlista

DV990-Meet DVO
termék információ
termék raktárlista

DV990-Meet

termék raktárlista
# DVO Nincs

Alya SI1553 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SI1553

termék raktárlista

Nulite Luxy
termék információ
termék raktárlista

Nulite

termék raktárlista
# Luxy Nincs

Cool C300-C500 Actiu
termék információ
termék raktárlista

Cool C300-C500

termék raktárlista
# Actiu Nincs

REFERENCIÁK

LOYALBANK

Loyalbank

BRITISH COUNCIL

British Council

VÁROSLIGETI...

Városligeti Fasor 25. Kft.

VÁCI 140

Váci 140

CSALÁDI HÁZ -...

Családi ház - Pilisborosjenő

SALANS ÜGYVÉDI...

Salans Ügyvédi Iroda

USTREAM

Ustream

MINDSZENTYNEUM

Mindszentyneum

ACCOR HOTELS

Accor Hotels

DUNA BELLVIEW

DUNA BELLVIEW

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...