wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

SKATE, A STATE OF MIND

SKATE, A STATE OF MIND Irodabútor,sitland, skate, dolgozói forgószék, irodabútor

A Sitland első 3D mechanikás széke megérkezett!


Skate, a state of mind


A Skate projekt az ON kollekció továbbfejlesztése. Újdonsága az ülésbe integrált billenő technológia, ami a használójának egyensúlyt biztosít.

A szék támláját Bertolini - Ferrarese és Scagnellato tervezte, akik a gördeszka mozgásából merítettek ihletet.

A Skate-tel a tervezők a testmozgásokhoz igazodó széket akarták formába önteni, aktív, dinamikus és magas funkcionális teljesítménnyel.


Home Office

A Skate minimalista kialakításának köszönhetően tökéletes az irodához, valamint az otthoni munkához egyaránt.

Szövetek és színek széles választéka áll rendelkezésre az ülés és a háttámla személyre szabásához (háló vagy membrán).

Különböző típusú kartámaszok közül lehet választani: fix, állítható magasságú, vagy 3D-s állítható kartámasz a legjobb kényelem érdekében.


Az ülés 3D mozgása követi az ember testét és aktívan tartja miközben tökéletes kényelmet biztosít minden beállítás nélkül.

A Skate háttámláját is a gördeszka ihlette: a görgőket és a deszkát összekötő T alakú elem lehetővé teszi ennek alkalmazkodását a korcsolyázó mozgásához.

A Skate egyedi billenő technológiája lehetővé teszi a háttámlának, hogy kövesse a felhasználó minden mozgását, megszabadítva minden korlátozástól miközben helyes testtartást biztosít.


Olaszországban készül a termék környezettudatos szemlélet alapján.

A beszállítók 85% -a helyi szolgáltató: olyan választás, amely népszerűsíti a Made in Italy-t és csökkenti a környezet CO2-kibocsátását.

Az anyagok kiváló minősége a széket tartós termékké teszi, amelyet élettartama végén könnyen szétszerelhető és újrahasznosítható.

Tervezők:

Bertolini - Ferrarese - Scagnellato


Modell termékoldala:

https://europadesign.hu/termekek/ulobutorok/dolgozoi_forgoszekek/sitland/skate


Jöjjön el bemutatótermünkbe kipróbálni!

Europa Design: 1025 Bp. Törökvész út 71-73.CIKK AJÁNLÓ


FEDEZD FEL AZ ÚJ RESOL KONFIGURÁTOR VARÁZSLATOS...

Fedezd fel az új RESOL konfigurátor varázslatos világát!
A RESOL új konfigurátorával könnyedén személyre szabhatod...
2023-07-27

A JÓ DESIGN AZ JÓ ÜZLET

A jó design az jó üzlet europadesign, andreuworld, design,  iroda, homeoffice, munkahelyikornyezet, hibrid
A spanyol Andreu World kézműves jellegű bútorai a tervezésükkel...
2023-04-03

ÉPÍTÉSZFESZTIVÁL

Építészfesztivál építészforum,esemény,füvészkert
Az Építészfórum kétnapos rendezvénye az Építészfesztivál,...
2023-05-30

EHHEZ AJÁNLJUKAula Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Aula

termék raktárlista

Modular Storage Actiu
termék információ
termék raktárlista

Modular Storage

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Alya SI1553 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SI1553

termék raktárlista

Kabi Swivel  Akaba
termék információ
termék raktárlista

Kabi Swivel

termék raktárlista
# Akaba Nincs

DV545-Seul DVO
termék információ
termék raktárlista

DV545-Seul

termék raktárlista
# DVO Nincs

d150 Actiu
termék információ
termék raktárlista

d150

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Closed Table PC20 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Table PC20

termék raktárlista

Closed Bench BC6305 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Bench BC6305

termék raktárlista

REFERENCIÁK

VIRÁNYOS...

Virányos Klinika

ENERGIA KÖZPONT...

Energia Központ Nonprofit Kft.

VITACTIVA

Vitactiva

MAGNET BANK

MagNet Bank

MATHIAS CORVINUS...

Mathias Corvinus Collegium

PANNÓNIA...

Pannónia Stúdió

DREAMCINEMA

Dreamcinema

EGYÉB

Egyéb

FOUR SEASON

Four Season

HELLO REPUBLIC

Hello Republic

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...