wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

ÁTADOTT DÍJAK

MÉD - BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ

MÉD - BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ

 AZ EUROPA DESIGN BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJA


A díj célja: A díj célja az építészeti és belsőépítészeti értékek közötti harmónia erősítése, különös tekintettel a közösségi épületekben folyó kommunikációt támogató belsőépítészeti, berendezési és más technológiai megoldások alkalmazására, vagy ezek továbbtervezési lehetőségeire.


2020-ban a Fló Architect nyerte az Europa Design belsőépítészeti különdíját az AKG iskola Kiscelli utcai épületének átalakítási tervéért.


A nyertes tervezőpárossal és a megbízó, az AKG iskola egyik pedagógusával Feuertag Ottó beszélgetett a projektről.


Podcast adásunkat ITT hallgathatja meg

Az adásból készült cikket itt olvashatja


A korábbi években átadott díjak összefoglaló oldalai:

MÉD 2020

MÉD 2019

MÉD 2018

MÉD 2017

MÉD 2016

MÉD 2015

MÉD 2014


CIKK AJÁNLÓ


HAUNI A CSR HUNGARY EUROPA DESIGN KÜLÖNDÍJASA

Hauni a CSR Hungary Europa Design különdíjasa CSR,europadesign,hauni,kulondij,csrhungary,tarsadalmifelelossegvallalas,munkakornyezet,healty,well,welldone
Gratulálunk!A CSR Hungary Europa Design különdíját elsőként a HAUNI...
2020-12-03

LOSZ HOME OFFICE DÍJ 2021

LOSz Home Office Díj 2021
Coming soon!
2021-01-15

EHHEZ AJÁNLJUKNest HALLE
termék információ
termék raktárlista

Nest

termék raktárlista
# HALLE Nincs

Landing Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Landing

termék raktárlista

Romolo Alea
termék információ
termék raktárlista

Romolo

termék raktárlista
# Alea Nincs

Catifa 60 Arper
termék információ
termék raktárlista

Catifa 60

termék raktárlista
# Arper Nincs

Eracle Alea
termék információ
termék raktárlista

Eracle

termék raktárlista
# Alea Nincs

DV503 DVO
termék információ
termék raktárlista

DV503

termék raktárlista
# DVO Nincs

Longo asztal Actiu
termék információ
termék raktárlista

Longo asztal

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Kicca Metalmobil
termék információ
termék raktárlista

Kicca

termék raktárlista

REFERENCIÁK

FEHÉR NEMES...

Fehér Nemes Ügyvédi Iroda
 • # Europadesign
 • # Fehér Nemes Ügyvédi Iroda
 • # Referencia

MARKETPROG

Marketprog
 • # Europadesign
 • # Marketprog
 • # Referencia

SYNTHES MEDICAL...

Synthes Medical Kft.
 • # Europadesign
 • # Synthes Medical Kft.
 • # Referencia

AUCHAN

Auchan
 • # Europadesign
 • # Auchan
 • # Referencia

AWT HUNGARY KFT.

Awt Hungary Kft.
 • # Europadesign
 • # Awt Hungary Kft.
 • # Referencia

AMWAY

Amway
 • # Europa Design
 • # Amway
 • # Referencia
 • # Látványterv

EAST CONSULTING...

East Consulting Trading Kft.
 • # Europadesign
 • # East Consulting Trading Kft.
 • # Referencia

PROHOME

Prohome
 • # Europadesign
 • # Prohome
 • # Referencia

LUMINIS KFT.

Luminis Kft.
 • # Europadesign
 • # Luminis Kft.
 • # Referencia

JWT - JAMES...

JWT - James Walter Thompson
 • # Europadesign
 • # Jwt - James Walter Thompson
 • # Referencia

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...