wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

EUROPADESIGN

BEMUTATKOZÁS

BEMUTATKOZÁS Irodabútor,europa design, stand, lakberendezők, losz, virtualtour, showroom, bemutatkozás, irodabútor, irodaberendezés, employer branding, közületi bútor, well

Az Europa Design több, mint negyed évszázada foglalkozik az irodák és közületi terek optimális kialakításával, berendezésével.


A közületi szféra minden területén megtalálhatók referenciáink, az irodáktól a szállodákon, éttermeken, kávézókon keresztül az oktatási, egészségügyi létesítményekig, beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt.

1994 óta közel 40 európai és amerikai cég termékét – bútorait, akusztikus elemeit,ergonómiai kiegészítőit és lámpáit– forgalmazzuk – többet kizárólagosan képviselünk a magyar piacon – így a széles választékból megrendelői igényeire szabott, egyedi megoldásokat kínálunk különböző stílusban és árfekvésben.

A képviselt cégek a világ vezető gyártói közül kerülnek ki – pl. Herman Miller, Actiu, Wilkhahn -, ami hosszú távú (5-24 éves) garanciát nyújt ügyfeleinknek a megbízható minőségre a termékeket és szolgáltatásokat illetően. Az irodai tér kialakítása a megrendelő igényeinek alapos felmérésével kezdődik, majd személyes konzultációk után, a megrendelő saját tervezőivel együttműködve, két-, illetve háromdimenziós, színes látványtervvel, vagy VR programban bemutatott , beárazott tervezetet készítünk a jövőbeni közületi térről akár kültéren is.

A berendezés kialakítása során ügyfeleink tervezőinek bevonásával egyaránt figyelembe vesszük az irodai és más közületi terekre vonatkozó nemzetközi trendeket és kiemelt hangsúlyt helyezünk az ergonómiai komfortra, a tér akusztikájának a javítására , amely kulcsa a hatékony munkavégzésnek. Ennek tudományos alátámasztásaként cégünk a Well Certification rendszerében elsőként minősítette saját irodáját is Magyarországon, és nyújt tanácsadást megrendelőinek, ingatlanos és tervező partnereinek. A megrendelt termékeket a helyszínen összeszerelve adjuk át, majd a garanciális időn túl is gondoskodunk a megrendelők irodai arculatának folyamatos szinten tartásáról. Mindezen szolgáltatásunk építi megbízóink Employer Branding tevékenységét, melyet egy különleges saját rendezvénysorozattal az irodaházak éjszakájával teszünk emlékezetessé a dolgozók és más szakmai érdeklődők számára.


Vitruális sétánkat itt járhatja be:

EUROPA DESIGN STAND

EUROPA DESIGN IRODA ÉS BEMUTATÓTEREM


Az Europa Design több tízezer munkahelyet és további fél millió m²-t rendezett be.

Néhány kiemelkedő referenciánk:

Avis Budget Group, Ustream, Friesland Campina , BCCH, General Electric, Citibank,Accor Hotels, Corinthia Hotel, CEU, Malév Zrt General Motors, Groupama Biztosító, McDonald’s, Ernst & Young, ING, Morgan Stanley, KPMG, Waberers, Daikin, Thyssen Krupp.


Elégedett ügyfeleinken kívül, hazai és külföldi szervezetek is elismerték törekvéseinket. A hazai Év irodája fődíjat 2014 ben nyertük el első ízben, azóta további 6 alaklommal kaptunk különdíjat, vagy dobogós helyezést. Az Investors in People legkiválóbb vállalata címet 2017 –ben vehettük át, de a legbüszkébbek a EUROPEAN BUSINESS AWARD National Champion díjára vagyunk, ahol is Magyarország legjobb munkakörnyezete és munkáltatói díját kaptuk 2018-ban.


CIKK AJÁNLÓ


#@PROPOSAL_A@#

EHHEZ AJÁNLJUKNO NAME Sitland
termék információ
termék raktárlista

NO NAME

termék raktárlista
# Sitland Nincs

AT office 187_8 Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

AT office 187_8

termék raktárlista

Closed Table PC24 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Table PC24

termék raktárlista

Arin Akaba
termék információ
termék raktárlista

Arin

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Brandy SO2996 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Brandy SO2996

termék raktárlista

Athos IVM
termék információ
termék raktárlista

Athos

termék raktárlista
# IVM Nincs

Urban Plus Actiu
termék információ
termék raktárlista

Urban Plus

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Anna SI1370 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna SI1370

termék raktárlista

REFERENCIÁK

TELEKOM...

TELEKOM Spaceplan

KAESER...

Kaeser Kompressoren Kft.

COLONNADE...

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

MVM GROUP

MVM Group

GREENCOURT -...

Greencourt - Ecoffix

WIZZ AIR

Wizz Air

BECAUSE AGENCY

Because Agency

FERRERO

Ferrero

INGATLAN.COM

ingatlan.com

ENERGYHUB

EnergyHUB

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...