wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

ABAK ENVIRONMENTS

Termék család
Abak

KATEGÓRIÁK:


Benchasztalok | Irodai munkaasztalok | Targyalóasztalok | Vezetői asztalok

Az Abak Environments tiszta, letisztult megjelenésével 2004 óta támogatja a vállalkozásokat a világszínvonalú munkakörnyezetek kialakításában. 

Az Abak Environments asztal egyszerűen nagyszerű, könnyen összeszerelhető, ezért idális home officban dolgozóknak és irodai környezetbe egyaránt. Karcsú lábprofilja polírozott és áttetsző verzióban érhető el.  Elegáns és modern megjelenésű.


Funkcionális letisztultság
- Egyszerû, átlátható, intelligens elemválaszték
- Maximális kényelem minimális költségek mellett

Sokoldalú alkalmazhatóság
- A kibõvített termékskála lehetõséget teremt az egyszemélyes munkaállomástól az összetett bútorrendszerek kialakításáig
- Jól használható akár egyterû, akár cellás irodák berendezéseként.
- Az alkalmazhatósági kritériumok támogatják az újfajta munkamódszereket, amelyek a felhasználók munkastílusához és csapatmunkájához igazodnak. Klasszikus team, bench, satelit...

Termékjellemzõk és használati elõnyök
- Zártszelvény vázszerkezettel ellátott rendszer gondoskodik a terhelhetõségrõl és a szükséges tartólábak számának és mozgathatóságának szabadságáról, ezzel új felhasználási lehetõségeket teremtve
- Az installációs költségek minimalizálhatók, mert a paravánok, a kábelelvezetés és a kiegészítõk közvetlenül kapcsolódnak a vázszerkezethez. Az asztalok és a paravánok fokozatmentesen állítható magasságúak
- Az új csuklós vázszerkezetek leegyszerûsítik a 90 és 120 fokos bútorrendszerek összeállítását és szerelését, és lehetõvé teszik a jövõbeni igényekhez igazodó változtatásokat, minimalizálva az esetlegesen feleslegessé váló elemek számát
- A harmonikus térkialakítást segítik a mai igényekhez alkalmazkodó kidolgozások és textil variációk beleértve az áttetszõ elemeket is

Mobil munkaállomás
Az ABAK bútorok lehetõséget teremtenek a mobil dolgozóknak, hogy könnyedén rácsatlakozzanak, és azonnal otthon érezzék magukat a rugalmasan kialakított munkaállomásnak és a kényelmes elektromos és adat hozzáférésnek köszönhetõen. Az Abak munkaállomások mozgatható bútorelemei lehetõvé teszik a felhasználónak, hogy egyéni igényeinek megfelelõen állítsa be az asztalmagasságot, a paravánok és a tároló elemek elhelyezését.

Csoportos munkavégzés
Az interaktív munka támogatása érdekében, a munkacsoportoknak a tárgyalásokhoz és a közös munkához nyitott környezetre van szüksége. Az Abak bútormegoldások a különbözõ munkastílusokhoz és új technológiákhoz alkalmazkodó rugalmas munkaterületek kialakítását teszik lehetõvé. Az állítható elemek, az akadálymentes látóterek és a felcserélhetõ munkaállomások elõsegítik a dolgozók közti kommunikációt és együttmûködést.

120 fok
A 120 fokos konfigurációk vonzó munkaállomásokat és kényelmes személyes teret eredményeznek. A formák kreatív tervezést és gazdaságos helykihasználást tesznek lehetõvé. A minimális strukturáltság és az átlátható elemvariációk kinyitják és növelik a rendelkezésre álló teret. Az Abak Environments paravánjainak, munkaállomásainak és tároló elemeinek széles választéka segít abban, hogy a felhasználó rugalmasan, az egyéni igényeinek megfelelõen alakíthassa ki a munkaterületét.

Intelligens falszerkezet
Az Intelligens paraván megosztja a teret, támogatva a munkaeszközök használatát és biztosítja a munkaállomás elektromos és adatátviteli csatlakozását. A kényelmes elérhetõség érdekében az elektromos és adatátviteli csatlakozókat a munkafelületen illetve alatta is el lehet helyezni. Az intelligens falszerkezeten a paravánokat, a kiegészítõket és a tároló elemeket számos helyre csatlakoztathatjuk, ezzel maximális hatékonyságot és funkcionalitást biztosítva. 

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

NEM TALÁLHATÓ TERVEZŐ

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

AVIS BUDGET GROUP BUSINESS SUPPORT CENTRE KFT.

Avis Budget Group Business Support Centre Kft.
#Europadesign #Avis Budget Group Business Support Centre Kft. #Referencia

HB REAVIS HUNGARY KFT.

HB Reavis Hungary Kft.
#Europadesign #Hb Reavis Hungary Kft. #Referencia

HEWITT HUMÁN TANÁCSADÓ KFT

Hewitt Humán Tanácsadó Kft
#Europadesign #Hewitt Humán Tanácsadó Kft #Referencia

ERSTE INGATLAN KFT.

Erste Ingatlan Kft.
#Europadesign #Erste Ingatlan Kft. #Referencia

COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International
#Europadesign #Colliers International #Referencia

TELEKOM KOLLABORÁCIÓS ÉS IRODATEREK

Telekom kollaborációs és irodaterek
#Távközlés #Hay #Europadesign #Hermanmiller

EHHEZ AJÁNLJUKOE1 Mobile Easel Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Mobile Easel

termék raktárlista
OE 1 görgős tároló Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE 1 görgős tároló

termék raktárlista
OE1 Wall Rail And Board Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Wall Rail And Board

termék raktárlista
OE1 Micro Packs Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Micro Packs

termék raktárlista
Mantle pad Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mantle pad

termék raktárlista
Fuld szék Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Fuld szék

termék raktárlista
Luva modul kanapé Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Luva modul kanapé

termék raktárlista
OLLIN MONITOR ARM Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OLLIN MONITOR ARM

termék raktárlista

REFERENCIÁK

MOHÁCSI

Mohácsi

UNIFY

Unify

NAV N GO KFT.

Nav N Go Kft.

IMPACT HUB

Impact HUB

BLOCHAMPS

Blochamps

IMMOBILIA ZRT.

Immobilia Zrt.

MEDIMPEX ZRT.

Medimpex Zrt.

ARGON KFT.

Argon Kft.

OFFICE GARDEN...

Office Garden IV.

INDOTEK

Indotek

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...